beauty4skin.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb erg last van droge huid, voornamelijk in de wintermaanden zo vroeg ik aan Astrid of ze iets had voor mijn droge huid vooral rondom de neus en rondom de lippen (heel erg schraal en schilferi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service! Goede prijzen en super snelle levering! Mijn pakket werd bij een post-nl punt afgeleverd en er werd vanuit beauty4skin een persoonlijk (dus niet geautomatiseerd) bericht verzonden... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Industria cosmetica

Scritti dall'azienda

Beauty4skin voor alle aspecten van natuurlijke en duurzame skincare. Beauty4skin is een online winkel die zich toewijdt aan het verzorgen, verwennen en optimaliseren van de huid en het haar op een manier die natuurlijk, gezond en veilig is. Wij omarmen een passie voor natuurlijke, biologische, zuivere, dierproefvrije en VEGAN huidverzorging en cosmetica. Onze focus ligt op duurzame merken die niet alleen rekening houden met het behoud van de natuur, maar ook met het behoud van ons lichaam, met speciale aandacht voor onze huid. Bovendien hechten we veel waarde aan het respectvol behandelen van dieren en het milieu. Dit betekent dat wij absoluut geen producten aanbieden die op dieren zijn getest of dierlijke ingrediënten bevatten. Een heel groot deel van onze producten is veganistisch en al onze producten zijn vegetarisch! In het kort, we bieden skincare merken aan die zowel onze gezondheid als het welzijn van dieren en het milieu koesteren. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige biologische huidverzorging, de perfecte minerale gezichtspoeder of heerlijke natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten, bij Beauty4skin vind je de beste organic en ecologische verzorgingsproducten voor de verzorging van je kruin tot aan je teen. Ook voor de allerkleinsten hebben we een uitgebreid assortiment van 100% natuurlijke babyverzorgingsproducten. Bovendien bieden we zelfs 100% natuurlijke en VEGAN homesticks en kaarsen aan. Je bent bij ons dus aan het juiste adres voor alle aspecten van natuurlijke en duurzame verzorging. Mocht je iets niet kunnen vinden, staat jouw merk er niet tussen of heb je vragen over onze producten, stuur ons gerust een mailtje Klantenservice@beauty4skin.nl of een apje naar 06-11641763 (WhatsApp Only)

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

57 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mooie producten

Nette levering, duidelijke website, mooie producten.

26 dicembre 2025

Risposta di beauty4skin.nl

Beste Addy, Heel erg bedankt voor voor je mooie review.
Dank je wel voor je vertrouwen in Beauty4Skin. We kijken ernaar uit om je nog vaak terug te zien! 💚

Goede klantenservice

Ik had iets besteld wat niet meer op voorraad was. Ik werd daar netjes van op de hoogte gesteld. Ze gaven mij een alternatief voor dit product. Deze was echter alleen 7,50 duurder. Maar ik mocht hem kopen voor de prijs van het eerder bestelde product. TOP! De bestelling was mooi op tijd binnen. Ik ben heel tevreden over Beauty4skin. Een zeer goed meedenkende klantenservice !

11 dicembre 2025

Risposta di beauty4skin.nl

Beste Ella, hartelijk dank voor deze prachtige review! Bij zo'n review doen we hier echt een dansje😊...dit is toch waar we het voor doen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, weet je ons te vinden. 💚

Valutata 5 stelle su 5

Ik bestel al een tijd bij Beauty4Skin…

Ik bestel al een tijd bij Beauty4Skin en kom er elke keer weer met plezier terug. Ik heb inmiddels meerdere producten besteld waar mijn huid echt baat bij heeft, vooral de producten en crèmes van MÁDARA. Sinds ik deze gebruik voelt mijn huid rustiger, beter gehydrateerd en gewoon gezonder aan.

Wat ik fijn vind aan Beauty4Skin is dat het assortiment heel bewust is samengesteld. Geen overweldigend aanbod, maar producten waarvan je merkt dat ze met zorg zijn gekozen. Bestellen gaat makkelijk en alles wordt netjes en snel geleverd.

Voor mij een betrouwbare webshop waar ik met een goed gevoel blijf bestellen.

12 gennaio 2026

Beste Katinka, dank je wel voor deze prachtige woorden! 🤍
Wat fijn om te horen dat je al zo’n tijd met plezier bij ons bestelt en dat je huid zo goed reageert op de producten van MÁDARA. Dat je huid rustiger, beter gehydrateerd en gezonder aanvoelt, maakt ons echt blij om te lezen ✨

We stellen ons assortiment met veel zorg samen, dus extra leuk dat je dat ook zo ervaart. En natuurlijk doen we ons best om het bestellen en leveren zo prettig mogelijk te maken.

Dank je wel voor je vertrouwen in Beauty4Skin. We kijken ernaar uit om je nog vaak terug te zien! 💕

Prachtige natuurlijke producten!

Ik heb een zevendelige sample-set parfum gekocht. Als geschenk.
Het is echt heel mooie parfum!
Puur natuur en de geurtjes zijn fantastisch!
Ze was helemaal blij, en ik dus ook!

30 agosto 2025

Risposta di beauty4skin.nl

Beste Johannes, hartelijk dank voor je enthousiaste review en 5-sterrenbeoordeling! Wat super om te horen dat de cadeaus zo in de smaak zijn gevallen! Heel veel plezier van de parfums.

Snelle levering, fijne producten

26 agosto 2025

Risposta di beauty4skin.nl

Hartelijk dank voor je positieve review en 5-sterrenbeoordeling!

Valutata 1 stelle su 5

Leveren geen goede producten

Ik had twee lipsticks besteld. Echter, was de geur raar en wilde hij niet smeren. Volgens het bedrijf waren de lipsticks niet oud. Ik heb foto’s gestuurd zodat ze konden zien wat er mis was. Volgens hun was er op de foto’s niks te zien. Echter, heb ik ook al een lipstick van het merk elders besteld en die was geheel anders. Ik dien normaal niet een klacht in, maar dit is slecht. De oplossing was dat ik ze maar retour moest sturen en als zij dan vonden dat er iets mis was, dan kreeg ik het geld terug. Maar dan wel eerst volgens hun beoordeling. Ze hebben gewoon een verkeerd product geleverd en nemen geen verantwoordelijkheid. Ook reageren ze niet snel op mijn e-mails, waardoor ik meerdere e-mails moest sturen. Erg teleurstellend.

Toevoeging; er stond geen datum op de lipsticks, waardoor niemand kan controleren of ze oud waren ja of nee. Dat het product niet voldoet aan mijn verwachtingen slaat nergens op, want het product is amper bruikbaar.

30 gennaio 2025

Risposta di beauty4skin.nl

Beste Lisanne, we begrijpen dat het vervelend is als een product niet aan uw verwachtingen voldoet. Aangezien het inderdaad geen oud product betreft, en beide lipsticks al gebruikt zijn, hebben we u gevraagd de lipsticks retour te sturen, zodat we deze zorgvuldig kunnen controleren en een passende oplossing kunnen bieden. We willen hierbij zeker niet uw ervaring bagatelliseren, maar werken graag met een eerlijke en transparante retourprocedure. Onze excuses als onze reactietijd langer was dan gewenst. We nemen uw opmerkingen mee om onze service verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Geweldige service

Geweldige service! Goede prijzen en super snelle levering!
Mijn pakket werd bij een post-nl punt afgeleverd en er werd vanuit beauty4skin een persoonlijk (dus niet geautomatiseerd) bericht verzonden naar mij met de gegevens waar ik het pakket kon vinden en een reminder dat het bijna teruggestuurd zou worden.
Een bedrijf dat echt moeite doet voor zijn klanten en er persoonlijke aandacht en liefde in besteedt. Ik zou het zeker aanraden!!

23 ottobre 2024

Risposta di beauty4skin.nl

Beste Kyara, hartelijk dank voor je positieve review en 5-sterrenbeoordeling!

Valutata 5 stelle su 5

Fijn, betrouwbaar en eerlijk.

Een hele fijne webshop met goede producten, vooral mijn Mukti die ik heel regelmatig bestel, en met mensen achter deze webshop die een hart hebben voor hun werk! Directe levering en als er iets misgaat, gelijk oplossen! Fijn, betrouwbaar en eerlijk👍

22 ottobre 2024

Risposta di beauty4skin.nl

Beste Monique, hartelijk dank voor je positieve review en 5-sterrenbeoordeling!

Superklantvriendelijk 😀!

Superklantvriendelijk 😀!
Er liep iets niet helemaal goed met de levering. Ik ben direct op de hoogte gebracht en op de hoogte gehouden.

13 ottobre 2024

Beste Karen, hartelijk dank voor je positieve review en 5-sterrenbeoordeling!🙏

klantgericht en heel vriendelijk

Het was fijn dat in de bevestigingsmail van de bestelling een mailadres voor vragen of opmerkingen stond. Na een opmerking van mij dat ik de bestelling nog niet ontvangen had, kreeg ik gelijk een heldere en vriendelijke uitleg. Er ontstond een fijne mailcorrespondentie, waarin er alles aan gedaan werd om me zo goed mogelijk te helpen. De volgende keer als ik schoonheidsprodukten nodig heb, dan zijn zij het bedrijf voor mij waar ik weer graag wil bestellen.

11 settembre 2024

Risposta di beauty4skin.nl

Hi Ellen, hartelijk dank voor je positieve, uitgebreide review en 5-sterrenbeoordeling!

Attent

Attent, goede persoonlijke communicatie en fijn product!!

27 settembre 2024

Risposta di beauty4skin.nl

Hartelijk dank voor je positieve review en 5-sterrenbeoordeling!

Super webshop

Ik schrijf eigenlijk nooit een review maar voor Beauty4skin moest ik het gewoon doen want ik vind hun service echt goed.
Crème die ik besteld had was voorlopig niet meer op voorraad en Astrid kwam meteen met een alternatief. En ook meteen met een foto en ingrediënten. Ze neemt echt de moeite om je zo goed mogelijk te helpen. Prijzen zijn ook goed en veel keuze aan producten.
Kortom, veel keuze, goede prijzen en super service!

23 settembre 2024

Risposta di beauty4skin.nl

Beste Gaby, hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review en 5-sterrenbeoordeling!

Shout-out naar Astrid van Beauty4Skin

Ik nam contact op via de app (super handig!!) en kreeg heel snel antwoord van Astrid. Ik was eigenlijk op zoek naar een deo die nergens meer te krijgen was en hier nog als 'op voorraad' in het systeem stond. Helaas was hij inderdaad hier ook niet meer op voorraad, maar ipv dat ze dat zei en het zoals bij andere bedrijven daarbij bleef, kwam Astrid met een super fijn alternatief! Ook organic! En zonder stoffen waarbij mijn huid allergisch reageert. Ze stuurde hem dezelfde dag nog op en het kwam goed ingepakt aan. Na weken zoeken en verschillende deo"s geprobeerd te hebben, heb ik eindelijk mijn alternatieve deo gevonden die geen zweetlucht doorlaat en geen allergische reactie geeft. Echt duizendmaal dank! Ps voor wie geïnteresseerd is, ik gebruikte altijd Joik green sage die dus uit de handel is genomen en ben nu met hulp van Beauty 4 Skin overgestapt op Evolve Organic Beauty Pure Prebiotic Deodorant Roll On 50ml. Ook met salie! Heeeeeerlijk geurtje en heel zacht voor de huid. Dankjewel! Hartegroet Kim

21 settembre 2024

Risposta di beauty4skin.nl

Beste Kim, hartelijk dank voor je mooie complimenten en de 5-sterren beoordeling!

Valutata 5 stelle su 5

Service après vente au top

Service après vente au top. Après la perte de mon colis et quelques mails envoyés. Jai reçu un remboursement.
Et je suis satisfaite des produits vegans qui sont proposés à la vente.

26 luglio 2024

Chère Elle,

Merci beaucoup pour votre aimable commentaire et votre avis 5 étoiles ! Très agréable!

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijke en snelle beantwoording…

Vriendelijke en snelle beantwoording van Wapp-berichten. En vooral de service en klantvriendelijkheid vind ik goed en fijn.

7 giugno 2024

Risposta di beauty4skin.nl

Beste Litha, hartelijk dank voor je mooie complimenten en de 4-sterren beoordeling!

Valutata 1 stelle su 5

Misleading

Deze website zegt niet de waarheid , over hun producten. En als je commentaar geeft, wordt je rapporteerd.

29 giugno 2024

Risposta di beauty4skin.nl

Beste Patrizia, wat jammer dat je ons hebt beoordeeld met een 1 ster. We zijn bij al onze producten heel transparant over de ingrediënten en we vermelden bij ieder product de volledige INCI-lijst. De volgende ingrediënten staan vermeld de Zenz Organic Salt Water Spray Pure 14, waarvan je aangeeft dat dit niet compleet is:

"Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Maris Sal, Alcohol**, Aqua, PVP, Sodium Levulinate, Magnesium Sulfate, Sorbitol, Glycerin**, Persea Gratissima Fruit Extract*, Panthenol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate."

Zoals ik ook in de appjes meerdere malen heb geprobeerd uit te leggen, zijn Maris Sal en Alcohol 2 verschillende ingrediënten die net als de andere ingrediënten worden gescheiden door een komma. Er staat dus duidelijk bij vermeld dat dit product alcohol bevat. Daarnaast hebben we 3 dagen lang al je appjes met vragen beantwoord (wat we uiteraard graag doen), maar niet 1x is de vraag gesteld of het product alcohol bevat. We hebben er alles aan gedaan om je te helpen bij je keuze en vinden het dan ook enorm jammer dat je dit afstraft met een 1-sterbeoordeling.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più