Commandé vers 18H00 et reçu le lendemain toujours bien informé par mail pour l 'expédition colis bien protégé dans une boîte de bonne qualité du vrai plaisir de commander sur ce site merci à to... Leggi di più
De communicatie over de afhandeling en de administratieve verwerking verliepen perfect. Snelle respons en bericht van verzending. Perfecte service van Knives&Tools ook wat betreft verpakking en graver... Leggi di più
Alle aankopen die ik ooit bij Knives and Tools gedaan heb, werden perfect verpakt, snel en correct geleverd. Communicatie met hen is onberispelijk.
De service was goed, enkel het bezorgen duurde langer dan verwacht waardoor het product niet direct meer nodig was
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ben je ook liefhebber van echte kwaliteitsproducten? Wij testen alle producten zelf en hebben de scherpste messen en de sterkste zaklampen voor je geselecteerd. Topkwaliteit keukenmessen, zaklampen, zakmessen en verrekijkers vind je bij knivesandtools.be voor de best mogelijke prijs. Liefhebbers van koken en outdoor zijn bij ons aan het juiste adres!
Laan van Westenenk 8, 7336 AZ, Apeldoorn, Paesi Bassi
- 078481771
- info@knivesandtools.be
- be.knivesandtools.eu
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche

Risposta di Knivesandtools.be
Correcte snelle afhandeling top
Goed product
Goed product. Met snelle levering.
Duidelijke omschrijving op de webshop.
Correcte afhandeling
Goede en duidelijke communicatie via e-mail.
Jammer genoeg voldeed mijn bestelling niet aan mijn verwachting, maar de terugzending en terugbetaling ging heel vlot.
Verschrikkelijk!
Ik heb na wéken nog steeds geen bestelling ontvangen en het gaat hier over geen klein bedrag! Ook geen communicatie hieromtrent dan alleen ‘we laten u zo snel mogelijk iets weten’
Daar ben ik ook nog op aan het wachten.
Ellen Van Moer

Risposta di Knivesandtools.be
Niks aan te merken
Niks aan te merken. Alles zat netjes verpakt en lag binnen 2 dagen klaar voor afhaling in het afhaalpunt.
Perfecte service all the way
Goede productbeschrijving, snelle levering en een mocht het toch niet zijn wat je verwacht een correct returnbeleid.
Tegmoetkoming
Er was iets stuk bij levering. Tevreden door tegemoetkoming van Knivesandtools.be.
Super couteaux
Super couteaux. Emballage soigné. Expédition rapide.
Très sérieux !
Snelle en professionele service
Snelle service en kwaliteitsvolle items die professioneel verpakt geleverd worden.
Excellent services,qualité…
Excellent services,qualité prix,commandes le TOP !!!
top service
ik bestel al mijn zakmessen en zaklampen bij jullie. duidelijke info, supersnelle levering en discreet ingepakt...top service!
Goed product mes is nog nooit zo scherp…
Goed product mes is nog nooit zo scherp geweest zelfs fabriek af niet
Snelle levering en alles in orde!
Snelle levering en alles in orde!
Sérieux et rapidité
Jusqu'à présent, chaque livraison K&T a été rapide, exacte (jamais d'erreur dans le colis), bien emballée, avec un contenu en excellent état. Récemment, j'ai fait graver un article: il n'a fallu qu'un jour de plus pour la livraison. Continuez comme ça!
Très réactifs et précis dans leurs…
Très réactifs et précis dans leurs réponses, y compris sur le traitement d'un retour
C'est assez rare pour le noter 👍
Teleurstelling verandert in geen tijd naar hoge graad van klanttevredenheid.
In de eerste plaats teleurgested in het Staub product:
- 4 jaar oude Grillpan barst bij het opwarmen
- Nieuw bestelde Grillpan vertoont een kleine barst en dat vertrouw ik niet.
Uiteindelijk super tevreden over de Keto service:
- Beide teruggestuurde producten krijgen OK voor vervanging (Teruggestuurd/Garantie) en er worden 4 werkdagen later 2 spiksplinternieuwe producten aan mijn deur geleverd. Top service met de nodige aandacht voor een correcte verpakking en veilige verzending.