Jeg er meget kompetent når det kommer til moderne kosttilskudd, vitenskapelig dokumenterte effekter, anti-aging osv. Det er åpenbart at crew'et bak Bli-God har gjort dyp research, og besitter god kunn... Leggi di più
Må si at dette er det beste kosttilskudd jeg prøvet, og da har jeg trenet aktivt i 30 år. Jeg kjører Mr Test + NMN daglig, plus Mr Brain for de virkelig utfordrende treningsøktene. Kundeservicen... Leggi di più
Jeg og min kone bestilte nylig et kosttilskudd hos Bli God AS (Life Extension Super ubiquinol CoQ 100 ml). Da produktet kom frem viste det seg at alle kapslene i boksen var klistret sammen og det... Leggi di più
Bra utvalg av nootropics jeg ikke har funnet på norske markedet, som Alpha-gpc og Huperzine A som jeg har stor tro på etter anbefaling av Andrew Huberman. Leveringen var forøvrig også utrolig rask... Leggi di più
Velkommen til BLI GOD AS, en profesjonell aktør innen kosttilskudd. Vi er stolt av å tilby produkter av høyeste kvalitet, både til private og bedrifter. Vårt mål er å hjelpe deg med å føre en sunn livsstil ved å tilby et stort utvalg trygge, effektive og pålitelige kosttilskudd. Vi har designet og selger merket BLI GOD AS og er i tillegg eksklusiv distributør i Norge av anerkjente merker som; APOLLO’S HEGEMONY, HADES HEGEMONY, Meet the zone, ALLNUTRITION og SFD. Vi garanterer høyeste kvalitet og full tilfredshet med alle våre produkter. Hos BLI GOD AS tar vi vare på alle sidene av vår virksomhet, fra nøye utvalg av produkter til profesjonell kundeservice. Takk for tilliten og velkommen til å handle hos oss i BLI GOD AS
Seljebuveien 9, 1555, Son, Norvegia
Non risultano inviti alla recensione recenti

Risposta di BLI GOD AS
Gode produkter til en rimelig penge. Rask levering på døren

Risposta di BLI GOD AS
Gode produkter, absolutt det beste stedet å handle 👍

Risposta di BLI GOD AS
Veldig bra produkter. Kjap service og levering.

Risposta di BLI GOD AS
Gode produkter og kunnskapsrike ansatte. Svarer raskt, kort og konkret.

Risposta di BLI GOD AS
Godt og variert utvalg i nettbutikken, super kundeservice, hyggelige priser og rask levering! Anbefales 100% for en trygg handel.

Risposta di BLI GOD AS
Rask levering og god service hos Bli God. Veldig fornøyd.

Risposta di BLI GOD AS
Veldig fornøyd med Bli God AS! Rask levering, god kundeservice og kosttilskuddene holder høy kvalitet. Jeg føler meg trygg på produktene deres og merker effekt. Anbefales!

Risposta di BLI GOD AS
Raskt levert, bra produkter av de jeg har prøvd til nå

Risposta di BLI GOD AS
Topp produkter for din helse, bra kundeservice.
Dem sender også pakkene raskt.

Risposta di BLI GOD AS
Produkter itopp kvalitet og meget prisgunstig

Risposta di BLI GOD AS
Bra oversikt og detaljert informasjon om produktene. Kompetanse dyktig priser.

Risposta di BLI GOD AS
Det var først en teknisk feil i nettbutikken som gjorde at jeg ikke fikk bestilt, men kundeservice reagerte kjapt og løste problemet da jeg tok kontakt.

Risposta di BLI GOD AS
kjempe utvalg av gode produkter, anbefales!

Risposta di BLI GOD AS
Veldig bra utvalg av forskjellig kosttilskudd og alltid rask leveranse.

Risposta di BLI GOD AS
Fine priser og bra utvalg av produkter. Rask levering. Anbefales!