Vi har købt en Skoda hos BCN autocenter. Alle medarbejder er flinke og yder en fantastisk service. De går lige et ekstra skridt for man går glad ud af døren med en ny bil. Handler gerne bil hos dem i... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
L'azienda ha risposto
Besøgte BCN for at lave en byttesalg og fik en bil, der opfyldte alle mine ønsker! Det gik som smurt uden for meget papirarbejde og alle mulige andre administrative gøremål, når man lever i en travl... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
BCN Autocenter – en del af AutoMester | Alt under ét tag BCN Autocenter er dit moderne og professionelle autoværksted, hvor kvalitet, tryghed og god service er i centrum. Som en stolt del af AutoMester-kæden, en af Danmarks mest anerkendte værkstedskæder, er vi din garanti for høj faglighed, opdateret viden og landsdækkende tryghed – uanset bilmærke eller model. Vi kombinerer solid erfaring med moderne teknologi for at give dig og din bil den bedst mulige behandling. Uanset om du har brug for et almindeligt serviceeftersyn, en lakreparation, en ny bil – eller det hele på én gang – står vores dedikerede team klar til at hjælpe. Hos BCN Autocenter lægger vi vægt på personlig kontakt, ærlig rådgivning og gennemsigtighed i alt, hvad vi laver. Derfor vælger mange af vores kunder os igen og igen – som deres faste bilpartner. BCN Autocenter – en del af AutoMester. Alt samlet ét sted – for din tryghed og bilens bedste.
Informazioni di contatto
Vandmestervej 26, 2630, Taastrup, Danimarca
- Info@bcnautocenter.dk
- bcnautocenter.dk
God kunderservice
Handler gerne bil hos dem igen.
God oplevelse og reelle og seriøse medarbejdere
Jeg har lige købet en bil hos BNC og oplevelsen af handlen og medarbejderne var rigtig god. God, relevant og seriøs samtale om bilen og dens historik, obs-punkter og anbefalinger. Var imødekommende og holdt alle aftaler. Kun positive oplevelser indtil nu.

Risposta di Bcnautocenter
Hurtige og en SUPER service.
Hurtige og en SUPER service.
En forsikringsskade, i ordnede alt til det perfekte.
Lånebil en fin Toyota AYGO.
Vores bil flot igen og lige til aftalt tid.
Kan på det stærkeste anbefale Bcnautocenter.

Super godt og ærligt værksted - Seat
Jeg havde et problem med elektronikken i min bil ift. både nærlys, klimaanlæg og trailerstik. Virksomheden var ærlige om at de havde svært ved at finde fejlen og fik derfor hjælp af en ekstern partner meget hurtigt. Bilen blev lavet hurtigt og til en god pris med super kontakt med værkstedet. Kommer helt sikkert til at bruge dem igen.

God oplevelse
God oplevelse, rare mennesker, handler gerne bil hos dem igen

KØB AF BIL
Virkelig god service og nogle utrolig søde medarbejdere. Mustafa, som var min sælger, guidede mig trygt og professionelt gennem hele processen, og jeg følte mig i rigtig gode hænder. Jeg kan helt klart anbefale dem til alle, der skal ud og købe bil

Risposta di Bcnautocenter
Købte en Opel Zafira hos dem.
Købte en Opel Zafira hos dem.
Meget imødekommende. Og til at forhandle med. supergod service. Har haft bilen ned hos dem og få den lavet efterfølgende. og igen kunne mærke de prioriterede en og lavede den med det samme til en super god pris . Der var sket en misforståelse med rengøring af bil, da jeg købte den men det blev så gjort i forbindelse med at den skulle laves. Det blev gjort både inde- og udvendigt. Og sagde det ikke engang til ham han huskede mig fra da jeg købte den så da jeg kom var den top lækker da jeg skulle hente den. Super god stil kommer helt sikkert igen og bruger dem fremover 👍

Risposta di Bcnautocenter
Super quick and efficient service
Super quick and efficient service. Very welcoming and helpfull personal and fair pricing! I can absolutely recommend BCN Autocenter.

Rigtig god service
Rigtig god service!
Første gang service på bilen, Flinke mennesker
gode priser
Et bresøg værd klar anbefaling herfra.

Risposta di Bcnautocenter
Vi bliver ALTID taget imod med smil og…
Vi bliver ALTID taget imod med smil og varme. Tilbudt kaffe i VIPlouncen.
Tror alle vil føle som vi, at man er den vigtigste kunde😀 fed fornemmelse.
Vi købte ny bil og den var gennem serviceret og nysynet alle papir blev udfyldt og gennemlæst inde vi kørte fra værkstedet. Vi var så glade. Fed oplevelse🤩🤩
Vi vil komme retur med alle vores biler (og vi har 3😅).

Risposta di Bcnautocenter
Jeg fik repareret og malet min bil her
Jeg fik repareret og malet min bil her, og resultatet er fantastisk – den ser ud som ny! Super professionelt arbejde og god service. Kan varmt anbefales!

Rigtig god service
Rigtig god service, venlig personale! Altid on point ☑️

Risposta di Bcnautocenter
Smil på læben, gratis kaffe og massage!
Besøgte BCN for at lave en byttesalg og fik en bil, der opfyldte alle mine ønsker! Det gik som smurt uden for meget papirarbejde og alle mulige andre administrative gøremål, når man lever i en travl hver dag.
Jeg har før da fået ordnet og repareret mange ting på min gamle bil, og det har altid været en fornøjelse. Du kommer ind og bliver mødt med familiære indtryk og de største smil! Desuden er der kaffe og en massagestol i venteværelset, hvis nu, man lige skal have fikset noget, der ikke tager flere dage.

Risposta di Bcnautocenter
Fantastisk service og høj faglighed!
Fantastisk service og høj faglighed!
Jeg har haft min bil hos BCN flere gange, og hver gang har jeg været super tilfreds med både service og resultat. De er altid venlige, imødekommende og tager sig tid til at forklare, hvad der skal laves – uden at tale ned til én.
Arbejdet bliver udført hurtigt og professionelt, og jeg har aldrig følt, at noget er blevet unødigt dyrt eller overflødigt. Det er tydeligt, at de går op i både kvalitet og kundetilfredshed. Jeg føler mig altid tryg ved at aflevere min bil her – og det er guld værd.
Kan varmt anbefale BCN til alle, der leder efter en dygtig og pålidelig mekaniker!

Risposta di Bcnautocenter
Topklasse service til de laveste priser!
Hvis jeg kunne give 10 stjerner, så gjorde jeg det! Jeg har nu været hos BCN Autocenter to gange, og begge gange har jeg oplevet en helt fantastisk service – hurtig, grundig, professionel, gennemsigtig og imødekommende.
Hver gang er bilen blevet fikset på rekordtid, og begge gange har de også ordnet flere andre ting uden beregning – det har jeg ikke oplevet andre steder! Som kæmpe ekstra bonus har bilen været rengjort og sæderne renset, når jeg har hentet den.
De svarer altid hurtigt, klemmer bilen ind med kort varsel og yder en service, man sjældent oplever. Og så er priserne op til 40–60% lavere end andre værksteder, jeg har fået tilbud fra – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Tværtimod!
Jeg kommer ikke til at bruge et andet værksted igen. Kæmpe anbefaling!

Risposta di Bcnautocenter
Jeg kan varmt anbefale BCN Autocenter…
Jeg kan varmt anbefale BCN Autocenter de er super gode og servicemindet og deres faglighed er i top kan klart anbefales herfra 👌

Risposta di Bcnautocenter
Jeg har lige haft min gamle Skoda Fabia…
Jeg har lige haft min gamle Skoda Fabia til det lille service. Min bil viser tiltider også en fejlalarm på lambdasensoren, som de kompetent informerede lidt om.
De var meget kundeorienteret, og jeg føler mig rigtig godt behandlet. De kan anbefales.

Risposta di Bcnautocenter
For nylig har jeg været udsat for en…
For nylig har jeg været udsat for en skade på min bil, hvilket resulterede i en forsikringssag. I den forbindelse ønskede jeg at få stillet en lånebil til rådighed, da dette var af væsentlig betydning for mig. BCN Autocenter imødekom mine ønsker på en professionel og serviceminded måde, og arbejdet blev udført med høj kvalitet. Jeg føler mig derfor tryg ved deres service og vil på det kraftigste anbefale dem.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.