Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria
  2. Produttore di orologi
  3. Negozio di orologi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

B&B Collection este importator oficial si distribuitor autorizat in piata romaneasca a peste 100 de marci internationale de ceasuri si bijuterii.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Servicii de reparatii

Am achiziționat mai multe ceasuri de la B&B, si am fost norocoasa sa nu am nevoie de vreo reparație pana de curând. Ceas Rado Coupole cu nici 4 ani de folosire , nu mai funcționează, iar unul din motive ce necesita un cost de 30% din pretul produsului, este ca mecanismul are consum mare de energie si trebuie înlocuit. Încerc de câteva zile sa aflu cum as fi putut eu influenta acest tip de defect ce mi se impune !?!?
Este un ceas cumparat din magazin, dar bateria a fost de 2 ori schimbata doar in service-ul lor cu transmitere prin curier...
Sunt foarte dezamăgită de modul de comunicare , de pretul enorm pentru o astfel de reparație pe care nu am cum sa demonstrez ca este necesara si ca mi se datorează. Voi apela cu siguranta si la OPC.

25 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

I've recently bought a Seiko 5 GMT…

I've recently bought a Seiko 5 GMT SSK003 from B&B Shop.ro, was really excited about it but when I got it and opened the box I got a nasty surprise. The watch didn't have a protective film on the glass nor on the back lid, there were scratches on the back lid and the protective film on the bracelet was torn, hanging loose. This didn't look at all like a brand new watch like they advertised it to be on their website. I immediately filed the return claim and also filed a complaint too but they didn't bothered to acknowledge nor respond to the latter. I did get my money back in the end but this is absolutely unacceptable for the official retailer of Seiko watches in Romania to behave like that.

25 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Politica privind garantia si transportul

Cand s-a terminat bateria la ceas, eu nu am putut schimba bateria pentru ca e in garantie. Nu s-a putut schimba nici in magazinul lor din localitatea mea, pentru ca a fost cumparat de pe internet. Deci am fost obligat sa-l trimit la ei pentru un schimb de baterie, iar transportul de asemenea am fost obligat sa-l platesc eu, ceea ce este o anomalie.

3 marzo 2023
Valutata 5 stelle su 5

Nu înțeleg de ce bb-collection nu are…

Nu înțeleg de ce bb-collection nu are review-uri. Am cumpărat de la ei ceasuri, totul a fost fast și ok. Cunosc deasemenea și alte persoane care cumpără în mod constant ceasuri și totul este ok...garanție, transport intern, plata... Deci 5 stele zic eu.
Singurul impediment ar fi ca nu poți cumpăra cu transport internațional. Exista grupuri de romani colecționari de Casio, de Seiko etc, majoritatea in afara tarii, aceștia nu pot cumpăra și comanda produsul acolo unde sunt deoarece bb collection nu sa gândit sa lucreze cu un transportator internațional. În rest numai cuvinte de lauda.

21 settembre 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più