Baytliving Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Telefonisch contact gehad omdat ik meer informatie over twee producten wilden hebben . Vriendelijk te woord gestaan waardoor de keuze om een prullenbak te kopen beter gemaakt kon worden . Helaas... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Maten van de bestelde 60l prullenbak kwamen niet overeen. Mogelijk verkeerde prullenbak geleverd. Terugsturen geen probleem. Contact gehad en ik wordt nog teruggebeld. Product ziet er wel netjes... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goede ervaring, prachtige prullenbak, echter bezorging via DPD ging mis, pas kwartier voor bezorging bericht ontvangen. Vreemd hè dat bezorging dan niet lukt.

Valutata 5 stelle su 5

De spiegel is goed aangekomen en zonder beschadiging, hij was dan wel goed top ingepakt.Hij is voor kleindochter haar Kerstmis, daarmee even geschikt of alles in orde was

Molto buono

TrustScore 4 su 5

103 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 18% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

102 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

De bestelling duurde 6 dagen … dat is…

De bestelling duurde 6 dagen … dat is niet erg maar geef dit aan op de website.. hier staat voor 1500 besteld zelfde dag verzonden.. dat is dus een leugen.. en dit slaat nergens op om met zulke dingen te adverteren en totaaal nniet na te komen

21 dicembre 2025

Goede aankoop

Mooi en handig product. Een stuk goedkoper dan meeste alternatieven. Met snelle en goede verzending.

10 dicembre 2025

Na 2 maanden nog geen geld terug

Prullenbak gekocht uit de outlet. Deze was zo erg beschadigd dat ik hem terug heb gestuurd. Nu 2 maanden later is het geld nog steeds niet terug overgemaakt naar klarna, terwijl het artikel een paar dagen later weer terug in de outlet stond. Ik heb de klantenservice gebeld, ik heb een aantal mails gestuurd, maar krijg geen reactie. Echt schandalig. Het jammere is dat ik dezelfde prullenbak opnieuw heb gekocht via bol en deze in gebruik is, anders was hij direct weer teruggestuurd. Waardeloos bedrijf.

15 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

k heb op 17 november een product…

k heb op 17 november een product besteld bij Baytliving met een aankoopwaarde van €35. Het artikel werd helaas defect geleverd. Sinds die datum probeer ik dit netjes op te lossen, maar dat verloopt bijzonder slecht.
Eerst moest ik een video sturen (ondanks dat het defect duidelijk was), en daarna werd mij voorgesteld om het defecte product met korting te houden. Dat is voor mij geen oplossing — als iets defect wordt geleverd, verwacht ik simpelweg een vervanging of een volledige terugbetaling.
Tot op heden is er nog steeds geen normale afhandeling, geen duidelijke communicatie en geen enkele vorm van verantwoordelijkheid voor het defecte product.
Heel teleurstellend en totaal niet de service die je mag verwachten. Ik hoop dat Baytliving dit nog netjes oplost, maar op dit moment kan ik het helaas niet aanbevelen.

3 dicembre 2025

Erg tevreden

Erg tevreden met de prullenbak die heb besteld. Hij staat heel netjes in de keuken en was vlot geleverd.

27 novembre 2025

Aanrader!

Super goede ervaring, van service tot producten en kwaliteit! Mijn prullenbak is strak echt een mooi design en prijsje!

26 novembre 2025

Badkamer spiegel

Heb een spiegel voor in de de badkamer, nou de spiegel is goed aangekomen en het geeft een zulk mooi en elegante look. Ben er helemaal blij mee!

24 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Kreeg een kapotte prullenbak gedeukt…

Kreeg een kapotte prullenbak gedeukt aan elke kant

29 ottobre 2025
Logo di Baytliving

Risposta di Baytliving

Beste,

Wat vervelend om te horen dat de prullenbak beschadigd is aangekomen. We willen er wel op wijzen dat u bij uw bestelling zelf heeft gekozen voor een retour deal. Bij deze artikelen wordt vooraf aangegeven dat ze cosmetische defecten kunnen hebben, zoals deuken of krassen. Het artikel zelf werkt verder volledig goed en voor de cosmetische schade ontvang je op de website ook een flinke korting.

Martijn

23 ottobre 2025

Prullenbak met deuken

Kreeg een prullenbak binnen met twee deuken er in. Gelijk contact opgenomen, zou ik een product met beschadigingen hebben gekocht. Nou dat stond nergens bij! Niet blij mee!

13 ottobre 2025
Logo di Baytliving

Risposta di Baytliving

Beste,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. We willen er wel graag op wijzen dat het artikel dat u heeft besteld een retour deal betrof. Bij deze producten wordt vooraf aangegeven dat ze cosmetische defecten kunnen hebben, zoals deuken of krassen, maar het artikel zelf werkt verder volledig goed. In ruil hiervoor ontvangt u een flinke korting op de prijs.

Martijn

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più