De sendte 1 brugt motor til ovenlysvinduer til mig, hvor jeg så ville have rabat eller forlænget garanti. De kunne give mig sølle 20% og ingen forlænget garanti
Vi har liget fået leveret ca. 50 paller Ytong til vores tilbygning, yder- og indervægge, overliggere, lim og grundpus med hjælp fra Peter. Alt forgik helt perfekt og det ene problem med leveringen,... Leggi di più
Vi havde desværre bestilt en forkert vare, men BAUFIX var utroligt hjælpsomme og hurtige til at assistere os. Kundeservicen tog sig god tid til at give os kompetente og ærlige råd om, hvilken inddæk... Leggi di più
Velkommen til BAUFIX.dk - VELUX SHOP Hos BAUFIX.dk finder du VELUX ovenlysvinduer med 20-40% rabat, Icopal tagpap til Danmarks bedste pris og Rockwool facadesystem med 50% rabat. Hos BAUFIX.dk bestræber vi os på, at have varerne på lager, så de hurtigst muligt kan nå kunden. Hvis du mod forventning ikke kan finde den vare du søger, er du altid meget velkommen til at kontakte os på e-mail info@baufix.dk Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer i hverdagen.
Philip Schous Vej 27, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- info@baufix.dk
- baufix.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Tilfreds med prisen og kvaliteten
Det var nemt at bestille, og jeg modtog dem efter 7 dage. Meget tilfreds med prisen og kvaliteten af servicen.

Super god service
Super god service
Ingen problemer med at returnere efter de 14 dage 👍

Risposta di BAUFIX.dk
Peter fra Baufix var så hjælpsom i…
Peter fra Baufix var så hjælpsom i forbindelse med vores byggesprojekt. Han tog altid telefonen og havde tid til at give gode råd og vejledning. Tingene vi bestilte kom som aftalt og tilmed til gode priser. Jeg vil helt sikkert benytte mig af baufix en anden gang.

Risposta di BAUFIX.dk
Hurtigt levering og meget godt…
Hurtigt levering og meget godt kundeservice.

God personlig service
God personlig service. Let overskuelig hjemmeside og ordentlige priser.

Risposta di BAUFIX.dk
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering, samt hurtig opfølgning på manglende levering.

Risposta di BAUFIX.dk
Regnede med at have købt et elektrisk…
Regnede med at have købt et elektrisk ovenlysvindue fra velux. Det viste sig at være et manuelt vindue med en separat motor og separat controller til eftermontering. Skruerne til klips i håndtag er for lange, hvilket resulterer i, at de går igennem håndtaget, hvis ikke jeg lægger nogle skiver imellem. Mest skuffet over, at det ikke var tydeligt, at jeg købte et vindue, hvor den elektriske funktion skulle eftermonteres.

Jeg kan anbefale Baufix
Jeg kan anbefale Baufix, de kender deres produkter og kan rådgive, hvad de skal vælge.
Sidste køb var på søndag, to paller leveret tirsdag morgen.

Risposta di BAUFIX.dk
Sikke en fantastisk god service!!!
Sikke en fantastisk god service!!!!
Vi har været i dialog med Peter fra Baufix.dk, hele vejen igennem har han været tilgængelig, lyttende, rådgivende og åben sindet, hvilket har resulteret i at vi er yderst tilfredse.
Leveringstiden har været over alle forventninger, tiltrods for at vi bestilte lige sent nok, sørgede han for at det hele lykkedes. 🙌
Der er intet negativt at nævne, overhovedet.
Vi vil fremover handle af Peter, det er helt sikkert!
Tak for den gode oplevelse, jeg og familien er glade og hele vejen igennem tilfredse 👏

Super oplevelse med Baufix
Super oplevelse med Baufix. Fik 4 Velux med alt tilbehør klart billigere end konkurrenter. De ringede til mig for st rette bestillingen til da jeg havde ved fejl havde bestilt noget forkert og tilmed tilbød en anden model til billigere penge. Rigtig god service og kontakt med sælger. Vil klart anbefale!

Risposta di BAUFIX.dk
God service og hurtig levering!
God service og hurtig levering!
De tager telefonen eller ringer tilbage nærmest lige efter man har ringet. De er super rare, tålmodige og hjælpsomme.
De rådgiver og man kan høre de ved hvad de taler om.
De leverede varen til aftalt tid.

Risposta di BAUFIX.dk
Leveret samme dag som bestilt
Leveret samme dag som bestilt.
Vandvittig god service og vejledning

Fantastisk service!!!
Fantastisk service og lynhurtig levering!!!
Bestilte fire ovenlys vinduer onsdag eftermiddag og fik dem allerede leveret dagen efter, mindre end 24 timer efter min bestilling.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

Risposta di BAUFIX.dk
Den bedste service, pris og kvalitet
Den bedste service som har oplevet I mit liv. Det har skaffet nogle dybel som jeg skulle bruge idag og dem har jeg fået efter 1 time😊.
Jeg vil anbefale dem 100%

Meget imponerende
Meget imponerende, da ejeren af forretningen selv kom til Odense for at levere blot ét velux-vindue. Tak Peter)

Bare god!
Gode priser, lynhurtig levering og fremragende service. Bedste anbefaling herfra

Risposta di BAUFIX.dk
Jeg har bestile fra baufix
Jeg har bestile fra baufix. Dk i tirsdag og har snakker med Peter i telf og han hælper mig med bestile min vare, hvor mange og alt fordi jeg arbejde ikke i den branche, og sagt til ham jeg skal bruger min vare til fredag morgen max 5:30. Han siger ja, og i onsdag sprøge ham hvornår kommer min vare, han siger tørsdag eller senest fredag morgen kl 4:30 fordi 5:30 skal køre på arbejde. Han kommer self med vare kl 4:30 . Jeg setter meget lris fordi han har holder aftalt Og kommer self med mjn vare. Super flot service ogsa i telf også alt. 100% en god service. Mange tak igen Peter. Mvh Alex