De retourzending wordt niet in ontvangst genomen en gaat vervolgens naar een afhaalpunt. BasiqPBM weigert het pakket op te halen of enige andere service te bieden. De vervoeder geeft aan dat er niem... Leggi di più
In verleden hier vaker besteld, dat was en ging goed. Nu is het een wirwar van internet bedrijfjes geworden, schimmig gebeuren met de emails. Je besteld bij Basiq bpm maar krijgt je factuur van ee... Leggi di più
Zojuist bij deze site 2 paar Redbrick werklaarzen gekocht op een vrijdag. En het kwam netjes binnen door GLS op een woensdag. en een aankoop factuur ook netjes ontvangen op de mail en de trac en trace... Leggi di più
Ik verbaas me over de negatieve recensies die ik lees. Er ontbrak iets aan mijn bestelling wat altijd kan gebeuren en werd keurig de volgende dag na-geleverd. Vervolgens kwam ik tot de ontdekki... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Ik had hier werkschoenen besteld
Ik had hier werkschoenen besteld. Iets te haastig, omdat ik ze graag wou. Toen ik ze besteld had ging ik kijken of het een slechte website was en zag allemaal slechte reviews.
Ik heb mijn werkschoenen gewoon binnengekregen en het is op tijd aangegeven via GLS. Mijn ervaring was dus goed.
Werkbroek besteld
Werkbroek besteld
Verkeerde maat
Broek laten bezorgen 5.95
Broek retourneren 9.95 samen 15.90 euro
Broek kost nog geen 20
Dure grap koop er nooit iets weer
Afrader
Januari werklaarzen besteld bij dit…
Januari werklaarzen besteld bij dit bedrijf
Paar maanden erna was er een naad helemaal los
Gemaild en een week erna nieuwe laarzen in huis
Top service
Bij levering van Jallatte Jalartic SAS…
Bij levering van Jallatte Jalartic SAS Werklaars S3 was helaas de kwaliteit hiervan belabberd. Dit heb ik aangekaart per email en mocht in eerste instantie het product retour sturen. Na het toesturen van foto's mocht het product onder RMA teruggestuurd worden en werd netjes omgeruild door DHL de volgende werkdag. Het nieuwe paar is echter ook beschadigd geleverd en ik vroeg mij netjes af per email of dit bij dit merk altijd zo geleverd wordt omdat het nieuw geleverde paar er nog erger aan toe is. Hier werd ik op terug gemaild met dat het een 'ruwe afwerking' heeft en dat er hier en daar een afwijking kan plaatsvinden.
Inmiddels heb ik terug gemaild dat ik het niet erg netjes vind dat bestelde spullen beschadigd geleverd worden en of er als nog een oplossing gevonden kan worden.
Koop hier niks.Dit bedrijf is…
Koop hier niks.Dit bedrijf is onbetrouwbaar en als je bestelling incorrect is kun je fluiten naar je geld en word je de schuld bij de pakketbezorger gelegd.
Goedkoop is duurkoop.
Reebok schoenen besteld wat nergens…
Reebok schoenen besteld wat nergens goedkoper te vinden is en de klantenservice staat altijd voor je klaar
Super snelle verzending en de juiste…
Super snelle verzending en de juiste producten, helemaal top!
De complimenten voor Basiq PBM
De complimenten voor Basiq PBM! Zeer klantvriendelijk,professioneel, snelle en perfect levering. Ik heb de Jallatte werk laarzen gekocht. Vanuit de offshore heb ik jaren bij Smit Tak en Smit Lloyd gewerkt. Daar heb je het beste van het beste nodig ivm de bijzondere omstandigheden waar je werkt. De professionele werkkleding en snelle levering van Basiq is geweldig. Ook de prijs is top! Nergens goedkoper en een aanbeveling voor iedereen. Ik kom zeker bij jullie terug, 👍🏻💪🏻🇳🇱
Succes, Sil
Snel geleverd…
Naar aanleiding van de reviews twijfelde ik maar ik heb toch besteld omdat ze de goedkoopste waren. Snel geleverd, prima in orde!
Ook hier zeer slechte ervaringen met…
Ook hier zeer slechte ervaringen met het bedrijf door een zeer slinkse en misleidende manier van zaken doen. Wilde 3M stoffilters hebben en op de site staat een afbeelding met twee filters (zitten per twee verpakt). Je kon ze alleen per 20 bestellen voor een goede prijs. Gedaan en binnen twee dagen had ik een volle doos met 10 verpakkingen binnen. Gelijk gebeld en het bedrijf gaf aan dat ze per stuk waren. Je betaald dus voor een losse filter die per twee verpakt zitten. Nu is het opeens geen goede prijs meer maar wordt het belachelijk duur. Nergens op de site staat dat de prijs per filter is en de afbeelding geeft duidelijk twee filters aan. Antwoord van het bedrijf: u kunt het retourneren en krijgt u uw geld terug. Echter is het retourneren op kosten van de klant en dus ben je weer duurder uit. De manier waarop de eigenaar reageerde was duidelijk een ingestudeerd praatje. Ze hebben vaker te maken met ontvreden klanten, dat was mij meer dan duidelijk. Let dus goed op bij de aanschaf van producten via deze site! Erg misleidend!
Retour zelf betalen
Bril van 3M hiergekocht met nog wat andere dingen, totaal 200euro. Bril is nogal gammel(tankstation zonnebril kwaliteit) en de neusstaven zitten in je gezichtsveld. Wil ik hem terugsturen, moet je zelf retour kosten betalen!
Zonde dat een bril van 3M ervoor moet zorgen dat ik hier niet meer bestel...
Jallate werklaarzen
Mijn bestelde werklaarzen netjes binnen 3 werkdagen binnen gekregen. Werd ook goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.
Goede en snelle levering
Een goede, en snelle levering.
Weet niet waarom mensen een slechte beoordeling geven. Mijn ervaring TOP!!
Veiligheidsschoenen besteld en alles is…
Veiligheidsschoenen besteld en alles is keurig verlopen. Ik was eerst achterdochtig om de niet al te beste reviews. Eerlijk is eerlijk, van mijn kant geen klacht.
Heeft geen ster verdient
Heeft geen ster verdient. Ons bedrijf heeft noog nooit iets bij dit of een van zijn andere ondemingen wat gekocht.En toch krijgen wij spam mail van het bedrijf. Volgens het contact persoon hebben we altijd zaken met ze gedaan en krijgen we daarom de mail. Uit nader onderzoek blijkt dat dit bedrijf email adressen inkoopt.
snelle vlotte levering
snelle vlotte levering. mail gestuurd voor de geschatte levertijd antwoord binnen het uur! eerste bestelling bij basiqpbm zeer goed meegevallen
Ik heb mijn bestelling binnen gekregen…
Ik heb mijn bestelling binnen gekregen niks mis mee alles compleet mooi broekie alleen duurde lang. Jammer vondt ik dat ik wel beetje moest aandringen.
Slechte ervaringen
Slechte ervaring. Slecht bedrijf. Overall besteld en nooit gekregen. Reageren niet op telefoon en mails. Mensen pas op. Grote afrader. Oplichters
Slechte ervaring bij het bestellen van schoenen
Slechte ervaring bij het bestellen van schoenen. Geen retourbon bij de bestelling. Nummer was niet in gebruik. Na gemaild te hebben wel antwoord met allemaal regels en de klant twee keer verzendkosten laten betalen. Schoenen nu binnen via een normale onderneming.
Koop aub hier geen producten
Koop aub hier geen producten. Alles komt via Aliexpress. Ben je ontevreden over een product, dan doen ze letterlijk niks. Je bent je geld kwijt. Je kan beter in de prullenbak je geld gooien dan dat je hier wat besteld.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.