Whey is van goede kwaliteit, levering was snel en een verrassend persoonlijke geschreven Bedank kaartje erbij! Ik bestel weer, letterlijk beste prijs in NL!
Ken je dat? langdurige spierpijn en nu tipte mij iemand om dan toch eens bij te houden hoeveel eiwitten je binnenkrijgt met de inspanningen die ik doe. Dat bleek dus voor mij echt te weinig te zijn... Leggi di più
Heb eergisteren de natural whey besteld, vandaag binnen en net getest. Neem whey altijd met volle melk & dextrose tijdens/na het sporten (smaakt naar een milkshake en goed voor de perma-bulk).... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Voor de eerste keer van whey merk veranderd. Heb nu enige tijd de whey van Basic Whey, ik moet zeggen de kwaliteit is net zo goed als bij mijn andere leverancier. Ik hoop alleen dat er op kort term... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di integratori per lo sport
- Centro di formazione e coaching
- Servizio per il fitness e l'alimentazione
- Nutrizionista
- Alimenti base confezionati
- Negozio di vitamine e integratori
Scritti dall'azienda
Basic Whey. Goed eiwitpoeder voor een normale prijs zonder fratsen. We staan voor kwaliteit en helpen iedereen in zijn of haar reis naar een betere zelf!
Noordammerweg 15B, 1424NV, de Kwakel, Paesi Bassi
- info@basicwhey.nl
- basicwhey.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Goede prijs kwaliteit verhouding
Ik bestel al lang geleden de Whey proteïne zonder smaak. Goede prijs kwaliteitverhouding.
Ik heb de puur whey gekocht hier en ik…
Ik heb de puur whey gekocht hier en ik ben er zeer over te spreken! De whey is goed, de levering was vlot met DHL en er zat zelfs een handgeschreven kaartje in de doos wat ik erg leuk vond!
Helemaal top!
Erg fijne en betaalbare eiwitten
Erg fijne en betaalbare eiwitten. Snelle verzending.
Voor mij de tweede keer dat ik deze bestel en zeker niet de laatste keer.
Snel geleverd en het persoonlijke…
Snel geleverd en het persoonlijke kaartje erbij werd zeer gewaardeerd
Nieuwe standaard leverancier
Snel geleverd, goede prijs, neutrale smaak, aardig kaartje erbij.
Goede producten
Hele fijne producten voor een eerlijke prijs! De pre workout is een echte aanrader ook kwa smaak
Snelle levering!
Puur is ook echt puur
Dus via via kwam ik uit bij Basic Whey die al goede ervaringen had. Ik koos voor Puur. Er zit geen smaak of kraak aan en dus kan ik het makkelijk toevoegen aan maaltijden en warme dranken. Het is een ideale aanvulling aan mijn bestaande dieet om aan de theoretische eiwitbehoefte te kunnen voorzien zonder mij lens te moeten eten aan eiwitrijke voeding. Het is nog veel te vroeg om iets te zeggen over de effecten, omdat ik het nog maar 3 dagen gebruik.
De service en levering van Basic Whey is super.
Top ben blij er me
Prima producten qua smaak
Prima producten qua smaak. Jammer vind ik dat de clearwhey geen smaakvol kleurtje heeft.
Overpriced compared to other suppliers
For some years I bought from this supplier. After price went up from 68 euro to 95 euro within 4 months for 4 kg whey protein, supplier is in my opinion overpriced looking at other suppliers. That's why I decided no longer buying from this supplier and move to other one. Thanks for last couple of years and good luck with your business.

Risposta di Basic Whey
Lekkerste pre workout ever!
Snelle levering! De lekkerste pre workout ever! Ennn... Kreeg ook nog een keer Xtra pot toegestuurd! Super lief. Thanxxx

Risposta di Basic Whey
Kwalitatief een zeer goede en…
Kwalitatief een zeer goede en smaakvolle (choco) whey die niet te duur is.
Geweldig product!

just the essentials
Ik koop hier al jaren. Geen hype, geen schreeuwerige marketing, gewoon scherpe prijzen en just the essentials.

Risposta di Basic Whey
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.