Dettagli dell'azienda

2. Impresa nel settore dei mass media
  3. Agenzia di social media
  4. Web designer

Scritti dall'azienda

Basic Media is de uitkomst voor al uw media vragen. Van een totaaloplossing voor uw (mobielvriendelijke) website en ondersteuning in uw sociale media campagne tot creëren van een integrale huisstijl en het ontwerpen en realiseren van bijpassend drukwerk. Basic Media is een ervaren en professionele partner voor uw organisatie. Onze betrokkenheid en betaalbaarheid maken het verschil!

4,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Super tevreden

Super tevreden. Persoonlijke en professionele benadering met een fijn contact. Nemen de tijd en komen met goede adviezen. Een fijne samenwerking, waarbij echt iets moois tot stand komt. Ook als er nog achteraf een wijziging moet zijn, geen probleem zo geregeld.

7 marzo 2025

Risposta di Basic Media

Hartelijk dank voor deze mooie review, we hopen dat jullie lang mogen genieten van de nieuwe website en emailservices!

Valutata 5 stelle su 5

Prima ondersteuning bij online en analoge communicatie

Basic Media ondersteunt ChristenUnie Altena met onze digitale en analoge communicatie. Zij weten onze huisstijl en onze identiteit als christelijke partij goed te vertalen in communicatie richting onze doelgroepen. Zij adviseren ons op het gebied van online en analoge communicatie, denken met ons mee hoe wij de juiste doelgroepen kunnen bereiken. Aangezien wij met een kleine groep vrijwilligers werken die weinig skills hebben op dit gebied, is hun ondersteuning voor ons heel waardevol.

1 marzo 2025

Risposta di Basic Media

Hartelijk dank Rianne voor deze review. Wij blijven jullie ook de komende tijd weer met plezier ondersteunen!

Prettige service!

Basic Media heeft een mooie en praktische website gemaakt voor Jongerencentrum de Pomp in Almkerk. De informatie is goed vindbaar en de service is prettig. Daarnaast verzorgen ze de opmaak van ons magazine 'De Zwengel'. Van harte aanbevolen!

14 settembre 2024

Risposta di Basic Media

Hartelijk dank voor deze positieve review! We hopen jullie ook de komende jaren te blijven ondersteunen.

Zeer tevreden

We zijn erg tevreden over Basic Media. Ze hebben ons goed geholpen met het bouwen van een website. Ze luisterden goed naar onze wensen en hebben deze snel doorgevoerd. Als we ergens tegenaan liepen konden we altijd terecht voor vragen en werden deze op korte termijn beantwoord. Veel persoonlijke aandacht. Erg blij met de service van Basic Media.

1 dicembre 2024

Risposta di Basic Media

Hartelijk dank voor de positieve review! We hopen dat jullie met NGK Mariënberg nog jaren vooruit kunnen met de nieuwe website.

Vernieuwen van website

Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe onze vernieuwde website tot stand is gekomen. Korte lijnen en goede communicatie en uiteindelijk is het een mooie overzichtelijke website geworden waar wij jaren mee vooruit kunnen. Bedankt BasicMedia.

22 febbraio 2025

Risposta di Basic Media

Hartelijk dank voor de positieve review!

De extra mijl

Met veel persoonlijke aandacht en tijd dragen deze heren goede zorg voor mijn online zichtbaarheid. Ze dragen creatieve ideeën aan, zijn nooit te beroerd om even wat extra's te doen en losse eindje lossen ze snel op. En dat tegen een hele schappelijke prijs. Mijn dank is groot!

13 aprile 2024

Vlotte en goede service

Basic Media levert een snelle en goede service met mooi resultaat. Onze site heeft een hele mooie, nieuwe lay-out gekregen, waardoor het nu een stuk overzichtelijker is geworden. Zo krijgen bezoekers een goede indruk van wat onze organisatie inhoudt.

20 ottobre 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più