Jeg modtog i alt 10 forskellige skåle, hvoraf én desværre var gået i stykker ved levering. Jeg kom hurtigt i kontakt med kundeservice og fik straks tilsendt en ny. Den nye skål var korrekt,... Leggi di più
Købte en billede ramme, men da jeg forsøgte af sætte min plakat ind i rammen, flækkede glasset i 3. Derudover knækkede op til flere af de dutter på bagsiden, som ellers skulle holde plakaten fast. Jeg... Leggi di più
Fint svar fra Mathias i mail, som har gjort min oplevelse mindre træls 👍. Ok service i butikken i rosengårdscentret. Købte nogle viskestykker, som jeg vaskede, da jeg kom hjem. Det kunne de ikke... Leggi di più
Waoo super service og hurtig levering. Jeg er sådan en genbrugsnørd, der har igennem mange år samlet på gamle porcelæns fade jeg har fundet i diverse genbrug. jeg elsker det unikke de har, og da jeg å... Leggi di più
Hver dag går gode varer til spilde. Det er varer, der ikke fejler noget, men bare er udgået, fejlemballeret eller simpelthen produceret i for stort antal. I stedet for at se gode produkter gå til spilde, køber vi dem billigt og sælger dem billigt videre til dig. Hos Basic & More finder du således både originale mærkevarer fra hele verden og vores egen produktion af isenkram og boliginteriør i høj kvalitet til en ekstra skarp pris.
Borgergade 28, 7323, Give, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Risposta di Basic & More
Flotte skåle og glas, god pris, hurtig levering og godt koncept.

Risposta di Basic & More
Første men bestemt ikke sidste køb hos Basic & More.
✔️ Webshop
✔️ Købe oplevelse
✔️ Produkter
✔️ Leveringstid
✔️ Value for money

Risposta di Basic & More
Fin og hurtig levering. Jeg giver gerne seks stjerner

Risposta di Basic & More
Jeg bestilte varerne den ene dag og havde dem, som lovet, dagen efter. Varerne levede op til mine forventningerne, så alt var godt.
Jeg giver min varmeste anbefaling.

Risposta di Basic & More
Basic & More er en herlig butik, online med alle de kendte mærker og gode priser, tit fantastiske
røverkøb 😉, det jo noget vi alle kan lide.
God kundeservice og kvik leverance.

Risposta di Basic & More
Jeg havde hendvendt mig til jeres kundeservice mht fri fragt. Jeg fik et hurtig svar retur, utrolig imødekommende og løsningsorienteret. Vedkommende kunne ikke give fri fragt, men gav et gavekort på 50,- kr. istedet. Utrolig flot service - TAK

Risposta di Basic & More
Hurtig levering og produktet (wok pander) lever op til forventningerne, kan klart anbefales

Risposta di Basic & More
Nem bestilling og hurtig levering så fantastisk oplevelse

Risposta di Basic & More
Intet at påpege, varene blev afsendt med det samme :)

Hurtig levering.
Jeg har bestilt og modtaget 9 hynde madrasser mærket Ib Laursen, og de lever fuldt ud op til mine forventninger - de har den helt rigtige farve, tykkelse og størrelse - dejligt🤗

Risposta di Basic & More
alt kom hurtigt og var helt som forventet

Hurtig levering.
Men varen var absolut ikke noget at råbe hurra for. Billedet på Instagram viste en fin stjernelampe som kunne lave det fineste lys - og til en vanvittig billig pris. Pga prisen forventede jeg ikke det store, men det der kom, kunne ikke engang leve op til mine små forventninger..
Sikke noget plastik skrammel, rent ud sagt. Den virker kun, hvis man ikke har dækslet på ved batterierne - hvilet er ret uhensigtsmæssigt når det er til et børneværelse! Derudover virker den stadig kun hver anden gang..

Risposta di Basic & More
Hurtig levering af varerne.
Virkelig sikker og grundig indpakning.
Alt er fuldt ud tilfredsstillende 🙂

Risposta di Basic & More
Fint produkt til rimelig pris. God info om levering fra start til slut. Hurtig levering.

Risposta di Basic & More
Elsker butikkerne, konceptet og som regel også varerne.
Men nu har jeg for første gang bestilt tre ting på webshoppen.
2 ud af 3 ting er der fejl på.
Jeg reklamerer. For besked om, at de bla sælger 2. sorteringsvarer, så det er, hvad jeg kan forvente. Det står ikke skrevet ved varen på hjemmesiden.
Den ene ting er udsolgt, så den kan ikke byttes, dog sendes retur.
Den anden kan godt byttes, men kundeservice kan ikke garantere, at den nye ikke ser lige sådan ud.
Så kan det jo ikke betale sig, at sende den retur, at bruge tid og energi på det.
Så det bliver sidste gang jeg handler på webshoppen, super ærgerligt, for jeg er vild med jeres koncept - og jeg bor ikke lige i nærheden af én af jeres butikker.

Risposta di Basic & More
Smukke tallerkner , til stort set ingen penge, og fantastisk kundeservice. 5 stjerner herfra !!!