1. Gestore di telefonia mobile
  2. Provider di servizi Internet
  3. Provider di servizi per le telecomunicazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bent u opzoek naar een voordelige maar ook eerlijke provider? Bij BaseFoon Nederland kunt u terecht! Onze vakkundige medewerkers zitten klaar om u van dienst te kunnen zijn. Worden wij uw nieuwe telecom aanbieder?

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Goede klantenservice

Goede klantenservice. Had een gratis nummer, ondanks ik deze lang niet had gebruikt. Hebben ze hem toch weer actief gezet. Ondanks ik al jaren klant ben. Ik raad hem zeker aan.

19 aprile 2024

De service is goed en de telefoonlijn…

De service is goed en de telefoonlijn is goed van geluidskwaliteit. De reden waarom ik minder tevreden ben is dat ik zonder communicatie of berichtgeving van de een op de andere maand moest gaan betalen voor de ideaal betaling. Ik had een email hierover wel op prijs gesteld.

16 marzo 2022

Prijs kwaliteit is zeer goed.

Prijs kwaliteit is zeer goed.

Ik had een aantal problemen met mijn toestel. Een oudje, maar ze nemen de tijd en helpen me met het oplossen van de problemen die ik ermee had. Inmiddels ben ik bereikbaar en zeer tevreden over de service.

24 dicembre 2019

Goede en snelle service

Snelle service, snel aangesloten, goede ondersteuning per chat en telefoon. De kwaliteit van de dienst is ook naar behoren en qua prijs heb ik zeker niks te klagen, kan ik nu na een maand gebruik mededelen. Ik kan BaseFoon aanbevelen.

27 novembre 2019