Baryl Holger Danskesvej Fredriksberg Flere tomme borde der ikke var ryddet, som så rodet ud.Toilettet var heller ikke særligt indbydende og vi ventede 45 min på vores mad hvilket er alt for lang tid... Leggi di più

Personalet er venligt og fokuseret på opgaverne og kunderne Maden og drikkevarerne er pæne og smagen god men rugbrødet intetsigende. Sad nær dør som konstant blæste op grundet vind. Vi ønskede and... Leggi di più

Til trods for stor travlhed med fuldt hus kom maden susende hurtigt og var virkelig lækker som altid!! Kvalitets mad, effektivitet og god service👌🏽 På gensyn

Det var som altid en behagelig og god oplevelse, fra vi trådte ind ad døren, til den skønne mad vi fik serveret og til vi gik igen. Vi har før rost Manageren for hans dejlige positive energi, lige... Leggi di più

1. Ristorante
  2. Ristorante vegano
  3. Ristorante vegetariano

Baryl er en økologisk cafe på Østerbro hvor hjemmelavet mad er i centrum. Vi tilbyder god mad og drikke af gode råvarer. Vi tilbyder vegansk, glutenfri og laktosefri mad som en del af menukortet.

• Hans Tavsens Gade, 2200, København N, Danimarca

• baryl.dk

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Uprætentiøs kvalitet

Et sted jeg er så glad for, at jeg har været der med venner, kæreste, svigerfamilie og alene. Både Baryl på Frederiksberg og på Østerbro leverer god service, friske råvarer og afslappende omgivelser.

Kommer altid igen.

30 luglio 2025

Aldrig, aldrig mere

Vi var 6, som havde brunch deal til Baryl. Det var vores første besøg på denne, som ligger helt tæt på vores bopæl.
Det reserverede bord var ikke klar.
Da vi havde fået bord og sat os, gik der lang tid, før der var en klar til at tage vores ordre.
Betjeningen var mildest talt uforskammet, hvilket afstedkom at en ved bordet valgte at gå hjem. Uden at have fået hverken vådt eller tørt. Dealen måtte vi ikke få tilbage.
Maden var kedelig og vi måtte vente meget længe før vi fik serveret.
Flere andre borde blev betjent før os (6 kvinder, der blev til 5) selvom de var ankommet senere.
Tjeneren var uhøflig, men vi andre 5 holdt ud - Desværre!
Hold jer langt væk - Kun en pengemaskine!

2 marzo 2025

Dygtige og empatiske medarbejdere

Tak til baryl for at hjælpe mig med min smartbox oplevelse. Det har været svært at booke og se betingelser via smartbox, og derfor stod jeg i den situation at jeg havde booket en weekend-dag, når den kun gælder mandag til fredag. De søde personale forstod min frustration, og hjalp mig med en god løsning. De er enormt serviceminded - og maden er jo ligeså god! Tak!

25 maggio 2025

Så lækkert

Har i dag besøgt Baryl på Frederiksberg, og hold da op hvor var det lækkert.
Vi kommer helt sikkert igen😊

12 marzo 2025

God mad og god service

Vi var inde og spise på Baryl på Østerbor i Århusgade. Vi fik begge den der hed "Den sultne Blogger" og var begge meget tilfredse - super lækkert mad, dejlig frisk og så var det et hyggeligt lille sted og med god og rolig service. Kan klart anbefales

8 gennaio 2025

Baryl Café er en fantastisk oase midt…

Baryl Café er en fantastisk oase midt på indre Frederiksberg med masser af siddepladser, både ude og inde. Om sommeren er deres udendørsområde med parasoller det perfekte sted at nyde solen og en god kop kaffe. Stemningen er altid hyggelig og afslappet, og personalet gør en indsats for, at man føler sig velkommen. Maden er frisk og velsmagende, især deres brunch er en favorit. Et skønt sted at tage hen

26 dicembre 2024

Super øv oplevelse

Super øv oplevelse.

Vi havde bestilt bord på Østerbro kl 09 og da vi ankom kl 0902, var der slukket lys og ingen mennesker.

Der ankom efterfølgende nogle medarbejdere som gik igang med at åbne stedet lidt over kl 09.

Jeg spurgte om vi måtte gå ind, hvorefter en unge kvinde svarede, ja men at de lige skulle åbne stedet op. Jeg oplyste derefter at jeg havde reserveret bord kl 09, hvorefter kvinden stoppede min tale ved at tage hånden op (for at markere stop) og sagde “ja vente”. En meget ubehøvlet opførsel overfor sine kunder.

Vi satte os derefter og bestilte vores mad som først kom 45 min efter. Jeg havde bestilt “Banditten” som de i menukortet skriver er med surdejsbrød men ankom som en burger - jeg pointerede dette og fik en ny efter lidt tid. Denne gang var det på Alm. brød og afgjort ikke surdejsbrød.

Der var ikke på et tidspunkt hvor nogle af medarbejderen beklagede over deres forsinkelse ved åbningen eller deres fejl med maden.

Vi ville prøve stedet på Østerbro, idet jeg havde en god oplevelse med stedet på Frederiksberg. Men pga. af denne oplevelse er det ikke et sted vi vil besøge igen!

2 novembre 2024

Risposta di Baryl

Hej Maria. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse på Baryl Østerbro - det er bestemt ikke sådan, vi gerne vil modtage vores gæster. Os, der har Baryl Frederiksberg, har netop overtaget Baryl Østerbro pr. 1. december, og vi håber derfor, at du vil give Baryl Østerbro et nyt forsøg. I så fald må du meget gerne sende os en mail på info@baryl.dk
Mvh Baryl

Dårligste oplevelse ever

Var i baryl indre by det er den værste oplevelse ever 🤬
Vi kom og bordene var ikke rene. Vi fik at vide hvis vi ville have and skulle vi vente i 30 min så vi bestilte en skyr, avokado mad samt en bolle med tun.

Efter 37 min. Spurgte vi pænt hvor vores mad var ?
Der var 4 kunder i alt så ikke fordi der var travlt.

Spurgte som om and nu vi havde ventet i 37 min . Men den var stadig ikke færdig og nu fik vi at vide at vores mad langt om længe kom.

Maden var virkelig ikke noget særligt
Betalte 500 kr for noget som vi bare havde lyst til at gå fra .
Ingen service fra manden der lavede eller servede maden

Hold jer langt væk spild af penge

15 settembre 2024

Risposta di Baryl

Hej Rikke. Vi er kede af at høre, at du ikke var tilfreds med dit besøg hos Baryl. Vi bestræber os på altid at give god service og servere god mad for vores gæster, og det, du beskriver, lever ikke op til vores standard. Vi vil derfor tage det op med vores team for at sikre, at det ikke sker igen. Vi håber, at du har lyst til at give Baryl en chance til - skriv evt. til info@baryl.dk. Tak for din feedback. Mvh. Baryl

Kommer aldrig tilbage

Jeg har aldrig oplevet noget lignende før. Det dårligste service nogensiden. Maden var heller ikke noget at råbe hurra.

25 luglio 2024

Risposta di Baryl

Hej Helena. Vi er kede af at høre, at du ikke var tilfreds med dit besøg hos Baryl. Vi bestræber os på altid at give god service og servere god mad for vores gæster. Du må meget gerne sende en mail til info@baryl.dk, hvor du beskriver din oplevelse lidt nærmere, for vi vil gerne tage det op med vores team for at sikre en høj standard - både madmæssigt og ift. service. Tak for din feedback. Mvh. Baryl

Hver bid en himmerigsmundfuld 😋

Skøn, skøn oplevelse og seriøst det bedste mad, jeg har fået længe. Udvalget i glutenfrie retter er stort, og det ses bare så sjældent. Der er mange afstemte smagsnuancer, flotte farver og smagen af gode råvarer. Kaffen er lækker, og der er et spændende udvalg af øvrige drikkevarer. Personalet er smilende og meget service-mindet. Den eneste “fejl” dette sted har, er at det ikke ligger i Sønderjylland 😊

20 maggio 2024

Risposta di Baryl

Hej Freja. Tak for din flotte anmeldelse, den bliver man meget glad af at læse, for det er præcis dét, du beskriver, som vi gerne vil give vores gæster. Vi glæder os til dit næste besøg. Mvh Baryl

Allergikers paradis

For det første, vildt lækker mad og drikke. Hyggelig stemning og rart at være! Jeg har en masse madallergier, og personalet var helt vildt søde og imødekommende! De tog sig god tid til at gennemgå retterne med mig, og havde lister over ingredienserne i samtlige af deres retter. Jeg fik et meget lækkert og fuldendt måltid mad, som var tilpasset alle mine allergier. Super oplevelse, både mad, sted og personale 🤗

19 maggio 2024

Risposta di Baryl

Hej Cecilie. Tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du havde et godt besøg hos os. Vi bestræber os på at lave velsmagende og sund mad til vores gæster, og vi er altid klar på at besvare spørgsmål om menuen, så også allergikere kan være med. Vi glæder os til dit næste besøg. Mvh Baryl

Den bedste brunchsted på Østerbro

Den bedste brunchsted på Østerbro, især for veganer. Hyggelig stemning, fantastisk mad og venlig personale. Kan varmt anbefales.

12 maggio 2024

Risposta di Baryl

Hej Ruf. Tak for din anmeldelse, vi er glade for, at du kan lide at komme hos os. Vi glæder os til dit næste besøg. Mvh Baryl

Morgen Baryl

Skulle prøve Baryl i går for første gang. Vi bestilte begge “Morgen Baryl” - en med skyr og en med risifutti. Ægget på avocado madden var helt hård kogt og vi havde sådan glædet os til et lækkert smilende æg. Øv! Risifutti smagte af absolut ingenting og der var chiagrød rester på tallerknen under appelsin anretningen. Kunne ikke skrabe det af med kniven. Gamle rester. Miv 😮‍💨 Ellers lækker lemonade og kaffe!

14 aprile 2024

Risposta di Baryl

Hej Nanna. Vi bestræber os på altid at have en høj standard i vores caféer, og det, du beskriver, lever ikke op til det. Vi vil derfor tage det op med vores team for at sikre, at det ikke sker igen. Vi håber, at du har lyst til at give Baryl en chance til - skriv evt. til info@baryl.dk. Tak for din feedback. Mvh. Baryl

Top service

Top service, lækker mad og utrolig gode råvarer. Det summer af sundt mad og friske råvarer 😍 elsker det!

10 novembre 2023

Risposta di Baryl

Hej Abdel. Tak for dit besøg og din anmeldelse, som vi er rigtig glade for - det er lige netop dét, du beskriver, som er missionen med Baryl. Vi håber, at du snart besøger os igen. Mvh Baryl

Kan ikke anbefale Baryl

Kan ikke anbefale Baryl. Både maden og service levede ikke op til det de gerne vil stå for.

1 novembre 2023

Risposta di Baryl

Hej Gitta. Vi er kede af at høre, at du ikke var tilfreds med dit besøg hos Baryl. Vi bestræber os på altid at give god service og servere god mad for vores gæster. Du må meget gerne sende en mail til info@baryl.dk, hvor du beskriver din oplevelse lidt nærmere, for vi vil altid gerne lære og blive endnu bedre til altid at sikre en høj standard i vores caféer - både madmæssigt og ift. service. Tak for din feedback. Mvh. Baryl