BarselsrummetRecensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Alle burde give sigselv en gravid-massage fra Sasha i gave. Man bliver mødt med dejlig omsorg, ro og nærvær, den perfekte ramme til afslapning, og så er hun derudover super dygtig til at give massage.... Leggi di più

Der er simpelthen dejligste atmosfære i Barselsrummets lokaler. Havde en virkelig god oplevelse med varm velkomst, dejligt fodbad omgivet af puder og lækker te og snacks. Derefter en vidunderlig, afsl... Leggi di più

Har både deltaget i gravid i vand og haft besøg af Sasha til at hjælpe med amning. Begge dele var en stor fornøjelse. Gravid i vand var super afslappende og ammevejledningen hjalp meget - især med at... Leggi di più

Har flere gange under min graviditet været forbi Sasha til en omgang gravid massage. Hun får min varmeste anbefaling! Det er en helhedsoplevelse at komme i barselsrummet - et smukt og sanseligt rum me... Leggi di più

1. Ostetrica

✨Hjælp og støtte til den gode ammeetablering ✨ Hos BarselsRummet brænder vi for at hjælpe mødre og familier til en tryg start på livet efter fødslen - og her spiller ammeetableringen en stor og afgørende rolle. Vi har arbejdet indenfor dette felt i 9 år. Størstedelen af nybagte mødre ønsker at amme deres barn. Men desværre kommer mange skævt fra start med amningen, fordi de ikke oplever at få den hjælp, vejledning og omsorg, som de har brug for, i den første spæde tid efter fødslen. Når amningen kører skævt fra en start, kan det have en enorm betydning for familiens trivsel og velvære. Og det kan bogstaveligt talt resultere i alt for meget blod, sved og tårer. Derfor er det så vigtigt for os, at kunne sætte ind i den helt spæde start - der hvor amningen skal etableres. For kommer du godt fra start, er der rigtig gode chancer for, at du kan opnå det ammeforløb, som du drømmer om. Vi ved også, hvor vigtigt det er, at du er godt forberedt på det du møder, på den anden side af fødslen. Derfor tilbyder vi amme -og efterfødselsforberedelse, hvor vi klæder dig på til at gå amningen i møde med ro og tryghed - hvad end det er dit første, andet eller femte barn. Og vi rykker akut ud for at hjælpe, hvis din amning er kørt af sporet og du har brug for hjælp til fx sutteteknik, ammestillinger, øge mælkeproduktion, sår og smerter, trivsel osv. Vi tilbyder også den ultimative tryghedspakke, hvor vi sammensætter et forløb efter dine behov og ønsker. Her bliver du både forberedt inden fødslen og vi rykker ud umiddelbart efter fødslen, så amningen får de bedste forudsætninger for at komme godt fra start. Vi vil elske at hjælpe dig til en tryg og rolig start på din ammerejse 🧡

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Sasha havde super brugbare råd da vi…

Sasha havde super brugbare råd da vi søgte ammevejledning og det viste sig allerede samme dag at amme-oplevelsen hos min kone ændrede sig markant. Da vi kom, kunne han ligge til bryst 15 min og efter samtalen med Sasha lå han 75 min flere gange den dag. Varm anbefaling

6 dicembre 2022

Kan på det varmeste anbefale…

Kan på det varmeste anbefale Barselsrummet!🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg har brugt dem til både et online ammekursus + modningsakupunktur behandlinger. Begge med kæmpe succes! Kurset havde en masse brugbar info og rustede mig til en god ammestart og akupunkturen var intet mindre end fantastisk! Jeg var, som førstegangsfødende(!), 5cm åben i flere uger op til min fødsel og da vi kom ind på hospitalet var jeg 7cm åben og livmoderhalsen var helt væk! Noget man oftere ser hos fleregangsfødende. Så vildt! Tusind tak Sasha❤️🙌🏼

23 maggio 2022

Bedste penge brugt under min graviditet!

Sasha er en STJERNE! Har gjort brug af barselsrummet og gravidivand.dk til både svømning som gravid, ammekursus og modningsakupunktur - og da jeg sad som ulykkelig, nybagt mor og amningen bare slet ikke kørte, rykkede hun fluks ud og fik os tilbage på rette spor.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger - Sasha var min klippe i det oprørte hav af ukendte følelser, som rammer dig som nybagt mor! TAK! 🙏🏼⭐️❤️

9 settembre 2020