Barberklingen Recensioni

22.344
TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Uden tvivl de bedste blade, jeg har benyttet til dato. Skarpheden er fremragende, og der er en fantastisk balance i håndtaget, som gør det særdeles behageligt at arbejde med. Kæmpe anbefaling... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Barberklingen har valgt at bruge DAO til levering, og det valg gør, at jeg ikke har lyst til at handle hos dem igen. Som kunde er jeg ligeglad med, hvem der konkret begår fejlene – ansvaret lig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ordningen fungerer bare. Det kører ad sig selv så godt og nemt. Og dejligt med den lille gave i pakkem med slik,god påskønnelse over for loyale kunder. Og nu ser det ud som om posten også har... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var let og hurtigt at bestille nye barberblade og de er tillige billige og gode. Så jeg glæder mig næsten til at skulle barberes igen. Jeg har prøvet flere andre blade men disse er simpelthen de b... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per barbiere
  2. Clinica per la cura della pelle

Scritti dall'azienda

De fleste af os har længe måtte vælge mellem de dyre mærkebrands og lavkvalitets skrabere, der er en skændsel for vores hud. Vi indså, at der måtte være et smartere alternativ, som foruden at være til at betale, også kunne konkurrere med mærkebrands på kvalitet. Derfor tog vi initiativ og ansvar som barberingsentusiaster og skabte Barberklingen.

Scandinavias biggest shavingclub

Scritti dall'azienda

Spar penge
Du får kvalitets barberblade der er skabt med kærlighed. Ydermere har vi fri fragt og ingen skjulte gebyrer. Alt sammen til en fair pris.
Kvalitets barberblade
Vores blade er seriøst gode. Blade fremstillet af svensk stål med Vitamin E & Aloe Vera – alt hvad du har behov for.
Leveret automatisk
Har du glemt at købe nye barberblade? Vi sender automatisk dine blade til dig, når du er ved at løbe tør. Sløve blade er no go!
Ingen binding
Du bestemmer over dit medlemskab. Der er ingen binding og du kan til enhver tid sætte det i bero eller stoppe det helt.
Fri fragt
Vi hader skjulte omkostninger! Derfor leverer vi i hele Danmark kvit og frit.

Vi ønsker at hjælpe

Der er ingen håndjern!

Der er ingen håndjern!
Vi ønsker at hjælpe til en smartere barbering af højeste kvalitet. Nøjagtigt ligesom dig bryder vi os heller ikke om uforudsete overraskelser. Derfor har vi valgt at holde det så simpelt som muligt. Vi binder ikke vores medlemmer. Du kan til enhver tid opsige fra dag-til-dag ved at logge ind på din medlemsside og afmelde med et klik. Vi har ikke skjulte fragtpriser, og vi leverer derfor vores forsendelser med fri fragt i hele Danmark. Kortgebyrer og andre gebyrer er der heller ingen af. Med andre ord – der er intet med småt.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

(22.344)

1148 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hejsa Allan

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du er en del af familien ❤️

Hvor er det bare skønt at høre at de faste leveringer med klinger passer perfekt til dig 🙏

Skulle der alligevel være bare det mindste, håber jeg at høre fra dig 📩

Valutata 3 stelle su 5

Forkert forretningsførelse

Jeg synes, det er forkert at trække penge før man overhovedet har modtaget sine varer.

4 settembre 2026

Hejsa Torben

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du er en del af familien ❤️

Jeg beklager at du synes det er forkert - det er blot den måde vi har valgt at føre forretning på.

Vi har desværre ikke mulighed for at sende dine ordrer afsted før betalingen er gået igennem. Det er lige som det var med prøvepakken, at den blev betalt, og så sendte vi den til dig 🙏

Skulle du have andre spørgsmål eller lignende, håber jeg at høre fra dig på: hej@barberklingen.dk 📩

Hejsa 👋

Mange tak for din fine anmeldelse og fordi du er en del af familien ❤️

Ihh, hvor er jeg glad for at høre at du synes at vores klinger er gode og til en fair pris - det er jo lige sådan det skal være 🤩

Skulle du alligevel have noget på hjerte, må du ikke tøve med at række du til mig 📩

Hurtigt levering

Hurtigt levering

5 settembre 2026

Hejsa 👋

1000 tak for din anmeldelse og fordi du er en del af vores barberfamilie ❤️

Hvor er det altså bare skønt at høre at dine klinger kommer lynhurtigt 🙏

Skulle der alligevel være det mindste, håber jeg at høre fra dig 📩

Levering Til tiden

Levering Til tiden

4 settembre 2026

Hej Flemming 👋

Mange tak for din anmeldelse og fordi du er en del af barberfamilien ❤️

Ihh, hvor er jeg glad for at høre at dine klinger lander hos dig lynhurtigt 🤩 Sådan skal det være!

Skulle du alligevel have noget på hjerte, må du endelig række ud til mig 📩

Valutata 3 stelle su 5

Fint abonnement

Fint abonnement, men jeg synes produktet er for dårligt.
Bladene bliver sløve og river efter èn til to barberinger, oftest efter èn.

16 luglio 2026

Hejsa Torben

1000 tak for din anmeldelse og fordi du er en del af familien ❤️

Årgh, jeg er virkelig ked af at høre at du synes at vores barberblade bliver sløve og river - det er bestemt ikke meningen 😔

Jeg vil meget gerne høre nærmere om din oplevelse, så hvis jeg kan lokke dig til at sende mig en mail på: hej@barberklingen.dk 📩

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙏

Super gode barberblade

Super gode barberblade. Kan klart anbefales

20 agosto 2026

Hejsa Ole

Tusind tak fordi du er en del af familien og ikke mindst fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse 🙏

Jeg er virkelig glad for at høre at du er vild med vores barberblade - det er jo lige det vi ønsker ❤️

Tøv endelig ikke med at række ud til mig hvis der skulle være bare det mindste 📩

Altid kvalitet til tiden

Altid kvalitet til tiden

3 settembre 2026

Hej Dan 👋

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst fordi du er en del af vores familie ❤️

Ihh, hvor gør det mig altså glad at høre at du synes godt om vores klinger, og at de lander hos dig lynhurtigt 🤩

Skulle der alligevel være det mindste, så tøv endelig ikke med at række ud til mig 📩

I var hurtige 👍😊

Hejsa Ole

Mange tak for din anmeldelse og fordi du er en del af familien ❤️

Hvor er det dejligt at høre at du fik dine klinger lynhurtigt - det er jo lge sådan det skal være 🙏

Fantastisk produkt 👌🏻 skarpe klinger

Fantastisk produkt 👌🏻 skarpe klinger, skarpe priser!
Nemt med automatisk opfyldning der passer ens behov.!

3 settembre 2026

Hej Rasmus 👋

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du er en del af familien ❤️

Ihh, hvor er jeg altså glad for at høre at du er vild med vores klinger 🤩 Og ikke mindst, at de automatiske genopfyldninger passer perfekt til dig.

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig oplevelse med barbering

Bladene er af svingende kvalitet, de bliver hurtigt sløve, og så er der et eller andet med deres design. Jeg har aldrig skåret mig så meget under barbering din efter jeg skiftede til barberklingen. Jeg har prøvet dem en 3 måneder nu, og det bliver ikke til mere.

Alt andet virker ellers fint

6 settembre 2026
Non scritta su invito

Hejsa Peter

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du havde lyst til at give os et forsøg ❤️

Årh, jeg er virkelig ked af at høre du synes at vores barberblade bliver hurtigt sløve og at du skærer dig meget under barbering - sådan skal det bestemt ikke være 😣

Jeg vil rigtig gerne høre nærmere om din oplevelse på: hej@barberklingen.dk 📩

Jeg håber virkelig at høre fra dig igen 🙏

Det fungerer bare

Det fungerer bare

Hej Michael 👋

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du er en del af vores barberfamilie ❤️

Ihh, hvor er jeg glad for at høre at du synes at det bare fungerer hele vejen rundt 🤩

Valutata 4 stelle su 5

Plejer at være godt tilfreds men de

Plejer at være godt tilfreds men de
Ringer ikke tilbage som lovet.

1 settembre 2026

Hejsa Jeppe

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du er en del af familien 🙏

Ahh, jeg kan da godt se at du har prøvet at ringe til os - jeg prøvede også at ringe tilbage, men jeg har nok fanget dig på et tidspunkt hvor du ikke havde mulighed for at tage telefonen 😅 Jeg beklager virkelig ulejligheden.

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at ringe til os igen i hverdagene mellem 10-16 ❤️

Jeg håber at høre fra dig igen 📩

Valutata 5 stelle su 5

Det fungerer så fint både til skæg og…

Det fungerer så fint både til skæg og ballade 👍🎶🎵

Hej Thorsten 👋

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du er en del af vores familie 🙏

Hvor er det bare skønt at høre at vores klinger fungerer for dig - både til skæg og ballade 🤪

Skulle du alligevel have noget på hjerte, så lad mig endelig høre fra dig 📩

god oplevelse.

Hej.
Jeg giver altid barberklingen 5 stjerner, for deres
store hjælpsomhed og venlighed, kan kun anbefale
dem, en god oplevelse hver gang.
Venlig Hilsen
Bent Simonsen.

Hejsa Bent

1000 tak fordi du er en del af familien og ikke mindst fordi du har taget dig tid til at skrive en meget fin anmeldelse ❤️

Hvor gør det mig altså glad at høre at det bare fungerer for dig hele vejen rundt 🤩

Du må endelig ikke tøve med at række ud hvis jeg kan være behjælpelig med bare det mindste 📩

Hejsa Inge

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du er en del af vores familie ❤️

Ihh, hvor er jeg glad for at høre at du får dine klinger præcis som du ønsker 🙏

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering

Hej Jesper 👋

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du er en del af barberfamilien 🙏

Hvor er det bare dejligt at høre at du synes det fungerer på alle parametre - det er præcis sådan vi ønsker at det skal være 🤩

Lad mig endelig høre fra dig hvis der skulle være bare det mindste 📩

Super

Fantastisk barber klinger

Hejsa Erik

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du er en del af vores familie ❤️

Ihh hvor gør det mig glad at høre at du er vild med vores klinger 🤩

23 aprile 2026

Hejsa Dorthe

Tusind tak fordi du er en del af familien og ikke mindst for din anmeldelse ❤️

Hvor er jeg altså bare glad for at du rakte ud til os så vi kunne hjælpe dig 🙏

Skulle der være bare det mindste, håber jeg at høre fra dig igen 📩

Hejsa Pia

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du er en del af vores barberfamilie ❤️

Ihh, hvor er jeg glad for at vi har kunne hjælpe dig 🤩 Det ligger vi meget stor vægt på!

Tøv endelig ikke med at række ud efter mig hvis der skulle være bare det mindste 📩

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più