Valutata 1 stelle su 5

Zonnepaneel powerbank besteld, werkte 1 maand en daarna krijgt hij geen energie meer van zonlicht. Mailtje gestuurd maar geen reactie. Teleurstellend.

Valutata 5 stelle su 5

Nadat eerst mijn bestelling via bol kwijt leek te zijn heeft de klantenservice mijn hulpvraag opgepakt en goed afgehandeld. Ik werd gewezen op de mogelijkheden en ook kreeg ik hulp met een hulpvra... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Deze powerbank is echt een gamechanger! Hij is supercompact, maar levert enorm veel power. Ik kan mijn telefoon denk ik wel 10 keer opladen zonder dat de powerbank leeg raakt. Mijn laptop (16inch MacB... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

Banky, de winkel voor al uw stroomoplossingen op reis.

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 42% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

4,2

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Een solide uitgevoerde 50000 mah…

Een solide uitgevoerde 50000 mah powerbank, met veel oplaad mogelijkheden. Helaas was de gebruiksaanwijzing in dusdanig kleine letters dat het bijna niet te lezen was. Even contact opgenomen en ik kreeg een duidelijke PDF via de mail. Hoe de lamp aan moest was niet in de gebruiksaanwijzing te vinden, nogmaals contact en ook nu weer binnen een paar minuten het verlossende antwoord.
Alles bij elkaar PERFECT geregeld!

19 dicembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Probleem netjes opgelost.

De levering was snel, binnen één dag. Er waren echter wat problemen met wat er geleverd was. Uiteindelijk, na wat geduld, contact gehad met Banky.nl. Het probleem is netjes en correct afgehandeld. Wel heb ik de indruk dat ze het momenteel erg druk hebben, waardoor klanten niet altijd even snel worden geholpen. Dat is een duidelijk verbeterpunt.

15 dicembre 2025

Goede powerbank en klantenservice

Ik heb via BOL een powerbank gekocht van Banky en deze beviel heel goed tot hij na een half jaar mankementen begon te vertonen. Contact gezocht via WhatsApp met Banky en ben heel goed geholpen. Ik raad het bedrijf dus zeker aan.

17 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Helaas krijg ik geen contact met de…

Helaas krijg ik geen contact met de mensen achter Banky.nl. Ik wilde graag een factuur van mijn bestelling opvragen, maar dat lijkt onmogelijk. Ze reageren nergens op. Benieuwd hoe ze dan met andere klantenservice vragen en garantie om zullen gaan. Erg jammer, zal er nooit meer gaan bestellen.

27 novembre 2025
Logo di Banky

Risposta di Banky

Hi Spritelite,

Wat vervelend om te horen, je mailtje moet ons gepasseerd zijn. Kun je ons mailen naar info@banky.nl of whatsappen op 0638363049 ? Graag met het ordernummer dan komt het factuur direct je kant op!

Fijne professionele klantenservice

Ik had een klein probleem met een van de powerbanks van Banky. Na een week laden bleef hij soms hangen op hetzelfde percentage. Ik wist niet zeker of het aan de powerbank lag, dus ik heb de klantenservice een bericht gestuurd.

Tot mijn verrassing kreeg ik heel snel reactie. Ze vroegen gericht wat ik al geprobeerd had en dachten meteen mee. Binnen korte tijd hadden ze het probleem duidelijk uitgelegd en een simpele oplossing gegeven. Toen dat niet helemaal werkte, boden ze direct een nette oplossing aan zonder moeilijk te doen.

Alles werd snel en professioneel afgehandeld. De powerbank werkt nu weer perfect. Het stelt me gerust dat als er iets is, ze je echt serieus nemen en direct helpen.

Dit is precies waarom ik bij Banky blijf kopen.

15 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik weet niet wat met dit bedrijf aan de…

Ik weet niet wat met dit bedrijf aan de hand is omdat ik een powerbank die niet werkte heb teruggestuurd en vervolgens geen contact meer kan krijgen over dit probleem,
heb hier geen goed gevoel bij.

12 novembre 2025
Logo di Banky

Risposta di Banky

Beste hoppenbrouwers, we betreuren de miscommunicatie die is ontstaan tussen onze klantenservice en die van Bol. Gelukkig is de situatie inmiddels opgelost. Bedankt voor het vertrouwen in Banky!

Vlotte levering

Vlotte levering. Schitterend product!
Zeer tevreden over de oplaadsnelheid.
Kortom een product dat ik aan iedereen kan aanbevelen.

24 agosto 2025

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più