BandenExpert.be Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Geen bereikbaar telefoonnummer op klantenservice. Enkel via langdradige e-mail. Na orderannulatie toch geleverd. Nu reeds een tijdje geretourneerd. Willen retourkosten nu door mij laten betalen.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb online banden besteld via bandenexpert.be. De bestelling verliep vlot en duidelijk. Na mijn bestelling had ik nog een vraag en kreeg ik snel en correct antwoord via e-mail. De levering gebeu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel makkelijk en overzichtelijk zelf te regelen en te besparen. Tweede maal via bandenexpert aangekocht. Ter plaatse bij monteur ook heel vlekkeloos verlopen de eerste keer. Men kiest de jui... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gommista
  2. Internet point

Scritti dall'azienda

Autobanden online kopen bij BandenExpert.be. Laagsteprijsgarantie · Gratis verzending · Vandaag besteld, morgen in huis · Montage altijd dichtbij ·

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

257 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 22% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

72 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Slechtse service ooit

En natuurlijk nog geen cent terug gezien.
Willen nu bewijs dat banden zijn opgehaald. Maar ligt bij garagist welke nu met jaarlijkse verlof is. ECHT GEEN BEDRIJF OM IETS TE KOPEN!!

7 agosto 2026

Goed overzicht

Goed overzicht , en heel duidelijk . De tool om je auto in te geven helpt enorm .
Echt wel goed en duidelijk . Nu nog afwachten hoe de levering en de banden zullen zijn .

27 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Met de banden en levering ervan was…

Met de banden en levering ervan was alles in orde. Vooral de service is een grote nul.
Eerst laten ze mij een montagepartner kiezen die al 3 maanden geleden gestopt was en dat ook had gemeld aan hun.( waar tevens het verkeerde adres ook nog eens bijstond. Was ook gemeld, maar nooit aangepast)
Dan heb ik zelf iemand gezocht om ze te monteren, was geen probleem. Nu wacht ik ondertussen al 3 weken op mijn terugbetaling van de montage. Heb al verschillende malen proberen contact op te nemen, maar er is gewoon niemand bereikbaar, Buiten een chatbot. Ik krijg geen info of terugbetaling. Volgens mij is dit toch niet allemaal heel koosjer. Ik ga nog een weekje wachten en zal het dan bekijken welke stappen ik verder kan ondernemen.
Volgende keer bestel ik ze toch niet meer via bandenexpert ondanks ik met de banden geen probleem heb, maar met de naservice. Er zijn nog genoeg plaatsen waar ze besteld kunnen worden.

14 luglio 2026

Oplichters

Oplichters! Klantenservice doet niks! Er is maar 1 van de 2 banden geleverd en er is een maand geen reactie! Bestel hier niks

25 giugno 2026

pretty straightforward

pretty straightforward, a bit old fashioned to confirm payment by credit card with digipass (would have prefered via Itsme...)

18 giugno 2026

Stress free tyre shoping

There are infinite amount of options, and I get anxious and very indecisive when this is the case during shopping. Banden Expert helped me immensely and made my purchase very easy. I appreciate it.

16 giugno 2026
Valutata 4 stelle su 5

De prijs is concurrerend in…

De prijs is concurrerend in vergelijking met concurrenten. Eén opmerking: voor bedrijven zou het handig zijn om ook de mogelijkheid toe te voegen om bijkomende gegevens in te vullen, zoals het btw-nummer, bedrijfsnaam en andere relevante bedrijfsgegevens. Hierdoor verloopt de registratie en facturatie een stuk efficiënter.

12 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Transparante website, goede prijs en verzendingskosten inbegrepen.

Ik vind de website overzichtelijk en duidelijk. In het winkelkarretje staan de kosten duidelijk opgelijst en transparant weergeven. Je vindt ook snel de band terug die je wil aankopen en daarbij doet de website enkele goede suggesties die soms goedkoper zijn. Ook het feit dat de verzendingskosten inbegrepen zijn vind ik belangrijk. De banden waren goedkoper dan bandenonline.be (zo'n veertig euro voor voor een bestelling van vier banden). Er was ook een korte levertijd meegedeeld (2-3 dagen).

9 giugno 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più