Ik was eerst heel tevreden met eindelijk een duurzame oplossing voor mijn tandenborstel. Helaas is de tandenborstel veel te vroeg opgehouden met te werken en kan ik de klantendienst ook niet meer ber... Leggi di più
Hele snelle levering. Overgestapt vanaf een elektrische naar deze bamboobrush. Wat werkt hij fantastisch zeg! Het geluid en gevoel is in het begin wat wennen maar je merkt duidelijk verschil v... Leggi di più
Hele fijne tandenborstel! Ik gebruik hem nu een paar maanden en m’n tanden voelen lekker schoon. Het is even wennen (jeukende neus in het begin, had ik ook toen ik voor het eerst elektrisch ging poets... Leggi di più
Jammer dat Bambood niet meer reageert zodra je met een moeilijke vraag of klacht komt. Onze tandenborstel werk niet meer (wat niet zou moeten na zo'n korte tijd!) en zou na meerdere malen proberen con... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De wereld van de tandheelkunde kan beter, voordeliger maar bovenal ook een stuk duurzamer. Daar staan we binnen de Bamboo’d Society dan ook voor. De Bamboo’d Brush maakt dit met zijn sonische poetstechnologie, biologisch afbreekbare opzetstukjes, Repeat programma en levenslange garantie tot in het kleinste detail mogelijk. Met Bamboo'd Repeat kies jij welke van de 3 unieke bamboe opzetstukjes jij iedere 3, 6 of 9 maanden graag zou willen ontvangen. Om onze CO2 footprint te minimaliseren ontvang je per frequentie 3 van deze Bamboo'd Heads, zodat jij je opzetstukje elke 1, 2 of 3 maanden kan vervangen. Wij regelen de rest. Werkt jouw Bamboo'd Brush ooit niet meer naar behoren? Dan krijg je in elk willekeurig geval een nieuw model en dan recyclen wij het kapotte model in ons productieproces. Kortom, verfijnde duurzaamheid in zowel materiaalgebruik als levensduur. Ontdek al de voordelen van de Bamboo'd Society en wie weet begin jij binnenkort nog aan jouw eerste en laatste poetsavontuur!
Westerstraat 31, 2613RD, Delft, Paesi Bassi
- hello@bamboodsociety.nl
- bamboodsociety.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Beste tandenborstel tot nu toe
Ik vergat altijd mijn opzetstukje te vervangen dus het Bamboo’d Repeat programma is ook erg fijn
Fijn product
Fijne tandenborstel. Kop blijft prima in vorm. Batterij houd het echt lang vol. Handvat en borstel blijven mooi van kleur. Ben er heel blij mee
Snelle levering, kwalitatief mooi product
Snelle levering, keurig verpakt en mooie vormgeving. Werkt direct en prettig.
Prima
Snelle levering. Mooi product. Even wennen aan het sonische i.p.v. electric. Maar gaat prima.
Supersnelle levering, goed product
Supersnelle levering
Lijkt me een goed product, de eerste kennismaking is heel positief. Poetst goed.
In de vuilnisbak!
Nooit meer!
Daar waar mijn review eerder 5 sterren was heb ik deze aangepast na een heleboel geharrewar over niet passende borstels, afgeschreven geld maar niets ontvangen....en ga zo nog maar even door. Tandenborstel kan de vuilnisbak in....
Het "zogenaamde" succesverhaal is ze of naar het hoofd gestegen of het zijn gewoon oplichters.
Heerlijk gladde en schone tanden!
Mijn tanden voelen echt schoner en gladder. Heel fijn! Het was en is eigenlijk nog wel een beetje een zoektocht naar hoe hij precies werkt, de handleiding mag wat dat betreft iets duidelijker! We komen er wel uit, maar dat is meer omdat je maar 1 knop hebt en gewoon wat probeert!
Mooi product
In het begin was het wennen om ermee te poetsen, maar nu heel tevreden. Contact met klantenservice is ook heel prettig. Ze helpen je sowieso.
Super blij
Super blij met deze duurzame manier van elektrisch poetsen. Ik heb de tandenborstel al een tijdje en de batterij doet het nog steeds goed en kan lang mee. Na dat ik een vraag/ probleempje had werd er snel op me gereageerd en naar een oplossing gekeken. Ik ben dus ook zeer tevreden over de klantenservice!
Heel blij mee! 😁
Heel blij mee en poetst tot nu toe erg goed. 1000x beter dan die keiharde ronde borsteltjes van oral b!
Fijne klantenservice!
Heel tevreden met mijn supersonische bamboe tandenborstel! En wat een fijne en vriendelijke klantenservice toen mijn tandenborstel stuk ging en ik kosteloos een nieuw exemplaar kreeg!!!! Dank!
Tevreden klant so far
Na bijna twee maanden gebruik ben ik nog steeds tevreden, al weet ik nog niet hoe goed de levering van de repeat borstels zijn omdat ik de gratis set nog gebruik. Het apparaat lijkt iig grondig te werken ligt goed in de hand en gaat inderdaad echt lang mee op een lading.
Dikke aanrader!
Ongeveer vier maanden geleden heb ik mijn Bamboo'd tandenborstel besteld en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Het was even wennen aan de andere manier van poetsen (de bewegingen zijn veel sneller dan die van de oscillerende tandenborstel die ik eerder had), maar mijn tanden voelden direct veel schoner en gladder aan. Alsof ik net van de tandarts kwam, zeg maar. Het vraagt een iets andere manier van poetsen, die meer lijkt op die met een handtandenborstel, reden waarom mijn kinderen het ook prettiger ervaren dan onze oude elektrische borstels.
Bij het eerste bezoek aan de mondhygiëniste na ongeveer een maand, reageerde deze verrast en informeerde wat ik anders deed, want mijn gebit zag er duidelijk beter uit.
In de zomervakantie had ik voor de zekerheid het oplaadsnoertje meegenomen, maar ik heb het niet hoeven te gebruiken. Volgens mij heb ik hem nog maar een paar keer opgeladen sinds de aanschaf. Hij gaat echt meer dan een maand mee na 1x opladen.
Kortom: ik ben oprecht blij met deze aanschaf!
Na een klacht een keurige oplossing…
Na een klacht een keurige oplossing gekregen en inmiddels de tandenborstels goed kunnen gebruiken.
Mooi product, goede service
Incomplete levering van een duur product; er wordt niet gereageerd op mijn voicemailberichten, gelukkig wel op mijn e-mail en de klacht wordt keurig afgehandeld.
Mooi product!
Tandenborstel is fijn
Tandenborstel is fijn, werd ook snel bezorgd.
Het duurde wat lang voordat er een retourzending werd terugbetaald maar nadat ik er over mailde was dat ook meteen opgelost.
Zo lang alles werkt gaat het prima
De manier van poetsen is erg fijn. Het duurde lang voordat we het juiste abonnement ingesteld kregen maar met hulp van de klantenservice is het gelukt. We hebben 2 tandenborstels. De een gaat veel langer mee dan de ander. We hopen dat dit niet veel verder van elkaar gaat verschillen.
NA 3 WEKEN NOG STEEDS MIJN BESTELLING…
NA 3 WEKEN NOG STEEDS MIJN BESTELLING NIET ONTVANGEN.
waardeloos