Ik was eerst heel tevreden met eindelijk een duurzame oplossing voor mijn tandenborstel. Helaas is de tandenborstel veel te vroeg opgehouden met te werken en kan ik de klantendienst ook niet meer ber... Leggi di più
Hele snelle levering. Overgestapt vanaf een elektrische naar deze bamboobrush. Wat werkt hij fantastisch zeg! Het geluid en gevoel is in het begin wat wennen maar je merkt duidelijk verschil v... Leggi di più
Hele fijne tandenborstel! Ik gebruik hem nu een paar maanden en m’n tanden voelen lekker schoon. Het is even wennen (jeukende neus in het begin, had ik ook toen ik voor het eerst elektrisch ging poets... Leggi di più
Jammer dat Bambood niet meer reageert zodra je met een moeilijke vraag of klacht komt. Onze tandenborstel werk niet meer (wat niet zou moeten na zo'n korte tijd!) en zou na meerdere malen proberen con... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De wereld van de tandheelkunde kan beter, voordeliger maar bovenal ook een stuk duurzamer. Daar staan we binnen de Bamboo’d Society dan ook voor. De Bamboo’d Brush maakt dit met zijn sonische poetstechnologie, biologisch afbreekbare opzetstukjes, Repeat programma en levenslange garantie tot in het kleinste detail mogelijk. Met Bamboo'd Repeat kies jij welke van de 3 unieke bamboe opzetstukjes jij iedere 3, 6 of 9 maanden graag zou willen ontvangen. Om onze CO2 footprint te minimaliseren ontvang je per frequentie 3 van deze Bamboo'd Heads, zodat jij je opzetstukje elke 1, 2 of 3 maanden kan vervangen. Wij regelen de rest. Werkt jouw Bamboo'd Brush ooit niet meer naar behoren? Dan krijg je in elk willekeurig geval een nieuw model en dan recyclen wij het kapotte model in ons productieproces. Kortom, verfijnde duurzaamheid in zowel materiaalgebruik als levensduur. Ontdek al de voordelen van de Bamboo'd Society en wie weet begin jij binnenkort nog aan jouw eerste en laatste poetsavontuur!
Westerstraat 31, 2613RD, Delft, Paesi Bassi
- hello@bamboodsociety.nl
- bamboodsociety.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
ZEER SLECHTE SERVICE!!!
Ik heb november 2022 overwogen om een tandenborstel bij dit bedrijf te bestellen en het sonisch poetsen uit te proberen. In het begin was ik er op zich wel tevreden over, en kreeg ook regelmatig een whatsapp berichtje om te vragen hoe het ging met het nieuwe poetsen (want zo noemen hun het sonisch poetsen) vond ik opzich wel leuk denk beetje medeleven met je klanten.
Na 2 maanden deed de tandenborstel het niet meer. Ik er achter aan omdat ik nog garantie had. Na veel heen en weer geapp en gemail heb ik een nieuwe starterpakket opgestuurt gekregen. Ik moest nog wat dingen aanpassen in de 'instellingen' zegmaar. van de intensiteit van het poetsen. Nou ik helemaal blij en was weer tevreden met het poetsen. Na weer 1 á 2 maand weer stuk......
Nou toen begon alle ellende...........................
ik kreeg bijna tot geen contact meer met ze. Zoals in de mail als in whatsapp. Ik was er zo klaar mee van ik vind het erg slecht dat 2 toestellen binnen een half jaar al stuk gaan. Dus ik denk ik wil me geld terug want daar heb ik recht op want daar lopen ze ook mee te adverteren. Nou na veel gedoe en gezeur kon ik dan eindelijk me pakketje terug sturen en kreeg ik me geld terug. Nou zo simpel ging dat nog zo net niet.
Ik heb in totaal 4 weken gezeurd in mails en whatsapp berichten. Elke keer kreeg ik te horen van ja het is druk bij de klanten service, ja we zijn er nog niet aan toe gekomen of je krijg gewoon helemaal geen reactie.
Als ze tevreden klanten hebben houden ze het lijntje erg kort maar tot dat ze een ontevreden klant hebben en over retouneren praten en geld terugave dan zijn zoineens niet meer thuis.....
Ik denk we praten hier niet over 2 tientjes ik wil gewoon me geld terug ik wil niet eens meer een nieuw apparaat. Ik was er vandaag helemaal klaar mee en een hele boze mail gestuurt want ik denk ik wacht al dik 4 weken. En zo ineens krijg ik een whatsapp bericht van ja ik zie dat het inderdaad nog niet goed is verwerkt heb je wat gegevens voor dan ga ik het even nakijken voor je. En toen zeiden ze van ja ik heb het geld naar je over gemaakt.
Ik denk van is dit nou zo moeilijk.... nou blijkbaar wel.
Dus ik raad NIEMAND aan om bij dit bedrijf te bestellen!! want als er wat is dan zijn ze niet thuis, en reageren ze bijna tot helemaal niet op de whatsapp berichten en de mail.
Slechte batterijduur!
In december de bamboo'd tandenborstel besteld. Zou 2 dagen later worden geleverd, niet dus. Uiteindelijk 1 maand.
Het poetsen was wennen en ook het geluid. Maar zou niet anders meer willen.
Maar de batterij duur valt enorm tegen. 4 a 5 dagen en dan is al leeg. En als er nog 3 lampjes branden, dan doet het de keer erop niet.
Jammer.
De batterij was elke keer na 3dgn al…
Contact met klantenservice via whatsapp was in begin goed en redelijk snel antwoord op het moment van een retour, waren ze heel slecht bereikbaar. Uiteindelijk na enige tijd stalken, contact gehad en ben ik netjes geholpen. Jammer dat de batterij niet goed was, het concept van de bamboe borstels vind ik super.
Na 10 maanden 2 houders kapot.
Na enkele weken ging de eerste houder al kapot door 1 val van 10 cm (rand wasbak naar in de wasbak). De onderkant ging er uit. Aan deze hadden we niets meer. (Geen garantie, want val=val). Daarna werd er door 3 personen (2 volw. en 1 kind) met de andere houder gepoetst. Deze was na 10 maanden ook kapot. Hij laadt niet meer op, gaat vanzelf aan en uit en niet alle lampjes doen het meer. (Frustratie, want binnen 1 jaar, 2 houders kapot). Na contact met de klantenservice kreeg ik 1 nieuwe opgestuurd! Dat is dan weer heel erg netjes. (Update 15 augustus 2023, ze hebben beloofd een nieuwe op te sturen, maar helaas nooit aangekomen) Maar kwalitatief vind ik de houders niet heel goed. De bekendere merken gaan zeker 2 jaar mee, ook na een val van 10 cm..
Fijne borstel als hij het doet
Fijne borstel als hij het doet. Poetst erg goed, maar mijn eerste tandenborstel hield er na ca. 5 maanden mee op. Van het een op het andere moment deed hij niks meer. Deze retour gestuurd en nu heb ik een exemplaar waarvan de batterij 5 dagen mee gaat. Dat is wel iets heel anders dan de 90 dagen die op de site staat. Deze gaat dus ook weer retour. Ik lees meer klachten over de duurzaamheid kapotte borstels of batterijduur. Jammer want als je zo vaak de borstel ruilt kun je je afvragen of het wel een duurzaam product is.
Great all around
Great all around. I really enjoy brushing this way and when my toothbrush broke after a fall, they replaced it.
I have the Bamboo Repeat Package, because I like the idea of a lifelong guarantee and I find it truly affordable.
I'm never changing to a new brush again!:)
Fijne sonische tandenborstel
De sonische tandenborstel die ik heb gekocht werkt heerlijk. Ik moest even wennen omdat ik een gevoelig gebit heb, zelfs op de gevoeligste stand duurde het even alvorens ik geen last meer had van het doortrillen. De borsteltjes zijn erg fijn en zacht, het komt alleen nog wel eens voor dat ze een beetje van de tandenborstel aftrillen. Hij doet het erg lang alvorens weer te moeten opladen, en een nachtje in de lader (÷/- 8u) is dan voldoende om weer weken mee te gaan. Wel jammer dat hij moet liggen voor het lader, een laderstandaard zou iets prettige zijn. Super fijn om meerdere poetsstanden te hebben om uit te kiezen en hij ligt lekker in de hand. Ik raad hem aan! Zeker met het 9mnd pakket (elke 9 maanden 3 nieuwe borstels voor een vaste prijs). Zo houd je je mond fijn schoon.
Not a sustainable bruch like they claim to be
The brush is amazing and it brushes real good. I was very happy with the brush, when it is working.
This company claims to be sustainability, this is not the case. My brush is dead after 14 monhts of using. I have new heads which I can throw away and the brush can be thrown away as well.
I asked the company to repair or replace the brush, they will not.
The warranty is 1 year, and this was just over 1 year. If I had the 'Bamboo Repeat' the warrany was longer, what seems really weird to me. Do they know the brushes will not last long?
Please do NOT buy this brush if you are looking for a sustainable option in the electric toothbrush world!!!!
Oh; they proposed a discount of 40% to buy I new brush. I kindly declined because I do not want to be in the same situation after just over one year of using.
Super!
Goed geholpen. Heldere website. En heeeeele fijne tandenborstel!
Gebruiksduur van 6 weken klopt niet!
Ze pakken klachten snel per mail op. Wel is mijn gevoel dat ze het probleem vooral terugduwen naar de gebruiker. Te kort laden, te intensieve poetsstand e.d. Praktijd is dat de brush juist op het punt van gebruiksduur bij lange na de beloofde 6 weken niet haalt. Kan natuurlijk zijn dat ik een slecht exemplaar heb getroffen..
we hebben voor de 2e keer een…
we hebben voor de 2e keer een tandenborstel retour gestuurd, nadat we hem nog steeds defect weer hadden ontvangen. Inmiddels zijn we een paar maanden verder. We horen niets en hebben ook geen tandenborstel.
Bad product, bad service, stay away.
The toothbrush heads wear out within a couple of weeks then fall off when you're brushing. Tried all their different heads, same problem. Agreed to return the toothbrush for a refund, they have had the toothbrush for weeks and haven't issued the refund. Customer service is awful. Stay away.
Wat een onding
Wat mij betreft is dit een enorme miskoop. Na slechts enkele keren gebruikt te hebben draaien de borsteltjes telkens los waardoor je deze tijdens het poetsen vast moet houden. Toen ik hier een klacht over stuurde naar Bamboo'd Society kreeg ik eerst dagenlang geen enkele reactie, waarna ik na nogmaals contact opnemen nieuwe borsteltjes zou krijgen. Wederom duurde het meer dan een week waarin ik niks hoorde om vervolgens nogmaals navraag te doen waarop ik een bericht kreeg waarin stond dat ze er vanuit gingen dat het geen haast had. Natuurlijk had het wel haast! Ik heb flink geld gehad voor een totaal onbruikbaar product. Met de nieuw opgestuurde borsteltjes gaat het precies hetzelfde. Het enige voordeel is dat het er mooi uitziet maar daar is ook alles mee gezegd. Zou het absoluut niemand aanraden de tandenborstel te kopen want de kwaliteit is totaal onder de maat evenzo de service van het bedrijf.

Risposta di Bamboo'd Society
Goede communicatie
De tandenborstel die eerder geleverd was laadde niet goed op. Via de app kenbaar gemaakt en ik kreeg direct een nieuwe. Snel en prettig afgehandeld.
Fijn tandenpoetsen, goede service
Sonisch poetsen even wennen, maar zou nu niet anders meer willen. Goede service. Helaas ging tandenborstel na een aantal maanden wel stuk, maar zoals beloofd snel en eenvoudig een nieuw expemplaar retour gekregen.
Eindelijk een duurzame tandenborstel
Eindelijk een duurzame tandenborstel! En nog mooi ook! Ik moest even wennen aan het gevoel van hout tegen mn lippen, maar dat went zo. De gedachte dat het recyclebaar is vind ik zo fijn. Geen plastic opzetstukjes meer door mij bij het afval. En, niet onbelangrijk: hij poetst heel fijn en je tanden glad.
Ik heb mijn tandenborstel opgestuurd…
Ik heb mijn tandenborstel opgestuurd omdat hij niet goed oplaadde. Kreeg weer retour maar is nog steeds slechts 3 dagen opgeladen. Via whattsapp krijg ik geen reactie.

Risposta di Bamboo'd Society
Hele mooie tandenborstel
Hele mooie tandenborstel die heel fijn poetst en doordat je automatisch nieuwe opzetstukjes toegestuurd krijgt in de frequentie die je zelf wilt hoef je je daarom ook niet meer druk te maken. Echt top!
Fijne tandenborstel
Fijne tandenborstel. Klantenservice is goed en vriendelijk. Lost problemen snel op.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.