Valutata 1 stelle su 5

Baloise trektvop niks. Geen communicatie geen juiste afrekeningen bij de hospitalisatie.kortom geld betalen moet e gaat rap , iets terug krijgen waarop je techt hebt lukt bijna niet! Ik stap over... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Baloise sucks ! brandverzekering dekt glasbreuk, ruit dubbel glas laten herstellen door erkende firma, komen van Herentals met twee personen ( zelf woonachtig te Berchem) factuur opgestuurd, va... Leggi di più

1,2

3 stelle
2 stelle
1 stella

Baloise trektvop niks

Ik stap over naar andere. Geen baloise meer bij ons thuis!

5 marzo 2026

Baloise sucks !

Baloise sucks !
brandverzekering dekt glasbreuk,
ruit dubbel glas laten herstellen door erkende firma,
komen van Herentals met twee personen ( zelf woonachtig te Berchem)
factuur opgestuurd, van 480 €
mits een franshise van 300 €sowieso kwijt
zij vinden dit een te dure factuur en willen nog geeneens 180 € uitbetalen ? nu is het aan u.

19 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Laten je 3 jaar wachten op een schade…

Laten je 3 jaar wachten op een schade vergoeding volledig andersmans fout door geen voorrang te verlenen vervolgens jaren wachten op 5% procent van al je geleden schade sluit je slotovereenkomst eindelijk naa jaren mag je drna als een ongeletterde wachten op je geld langer dan een maand en wie weet hoelang nog

13 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

hospitalisatieverzekering waar je een…

hospitalisatieverzekering waar je een kleine 650 euro op jaarbasis voor betaald , dan moet je een operatie laten uitvoeren met bewijs dat deze noodzakelijk voor je is , dan is die operatie plots een uitzondering op de polis terwijl eerder aan de telefoon verzekerd werd dat er in deze operatie een tussenkomst is voorzien ,daar betaal je dan al jaren verzekering voor en als je ze dan nodig hebt trekken ze hun hander ervan af , proper , ze zijn wel zo eerlijk geweest om te bellen en te zeggen dat ze het in eerste instantie vergeten door te geven waren en dan plots 2 dagen later rood licht , die verdienen aan ons geen 600 meer

9 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Moeilijk op te zeggen - rekenen extra kosten aan.

Ik ben via verschillende overnames bij deze verzekering beland. Het opzeggen van de verzekering was erg moeilijk en heeft me zelfs geld gekost. Ik moest twee aangetekende schrijvens verzenden, wegens gebrek aan procedure, en informatie (adres?) over hoe ik mijn verzekering kon opzeggen. Vervolgens moest ik extra kosten betalen omdat ze 1 maand aanrekenen na de verzekeringstermijn (kleine lettertjes), met daarna het - nog eens - aanrekenen van extra kosten op extra kosten, als je niet snel genoeg betaalt. Het totale prijskaartje kwam tegen de €50. Mijn advies: Als je de keuze hebt, begin er niet aan, deze verzekering kost je enkel tijd en middelen.

10 febbraio 2026

Oplichters

De grootste oplichters in verzekeringsland. We hebben een inbraak gehad waarbij voor 50k aan spullen is gestolen. Ze hebben ons nog geen 5000 euro betaald. Een grote afrader, ik wil nooit meer met ze te maken hebben.

30 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Mafia praktijken.Jaren goede klant…

Mafia praktijken.Jaren goede klant geweest. Door te stoppen met mijn zaak, ook de brandpolis opgezegd bij mijn makelaar. Nu weten ze op eens niks meer. En willen me nog een premie voor een heel jaar uit mijn zakken trekken. Wanneer gaat er iets gedaan worden aan die regel : DAN WORDT HET STILZWIJGEND VERLENGD.

29 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Slechtste verzekering ooit !!!

Slechtste verzekering ooit !!!! Mensen kies absoluut niet voor baloise!!!
Inbraak gehad. Voor meer of 25k gestolen wat allemaal verzekerd was. Expert langs geweest en zou 15k terug krijgen . Nu van baloise krijg ik 5k . Reden ? Een raam dat dicht was ( enkel gewoon open kan ) is open gebroken met duidelijke braaksporen . Volgens baloise is dit niet slotvast? Wtf zelf ?
Bij mij vliegt alles van baloise buiten

15 gennaio 2026

Baloise slechte verzekering

Baloise slechte verzekering
Een goede raad denk 2× na
Voor je daar een vezerking afsluit
Ongeval gehad na manden nog niet tot een overeenkomst gekomen met
Slachtoffer
Hep dan maar zelf de schade vergoed uit eerlijke schaamte
Konden geen overeenkomst met herstel dienst maken
Ze willen maar de helft van de schade vergoeden
Ik heb gevraagd wie of waar ik de herstelling kon laten doen
Voor de prijs die zij wilden betalen
Geen antwoord natuurlijk
Ik ben verzekerd maar niet half verzekerd
Een schande zou van de markt moeten gesmeten worden
Mafia

6 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Cette compagnie d assurance sont de…vrai voleur

Cette compagnie d assurance sont de vrais voleurs affirmer.
Je n est pas besoin d aller plus loin voyez vous même les avis laissés par les clients qui ont souscrit des contrats d assurance….
Ils sont moins cher mais tout est calculé dès le départ ils savent déjà qu’il ne vont pas remboursé les clients donc ces pur et simplement du vol .

20 ottobre 2025

Assureurs bidons

Assureurs bidons. Ne reconnaissent pas des preuves évidendes. Mandate william net pour vérifier mais forcément de mèche avec eux. Méfiance vu le score déplorable de cette boîte de m.e.de...

1 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Al mijn polissen van brand auto…

Al mijn polissen van brand auto familiale etc bij baloise. Steeds met betalen van brandpolis liep het mis volgens hun kon er niets worden afgeboekt wegens te weinig provisie echter kon dit niet aangezien er altijd voldoende provisie was. Na contact met verzekeringsagent dit laten overschrijven . Gaat ineens de jaarpremie voor een groot bedrag van de rekening ( op zich geen probleem).
Krijgen ik ineens een aangetekende zending dat er een wijziging is in de polis en zou er een grote som worden terugbetaald. Wat er uiteindelijk werd gewijzigd wisten we nog altijd niet! Er was geen duidelijke vermelding op de brief wat er dan juist is aangepast! Krijgen we vorige week een brief incasso betreft brandpolis niet betaald met een extra kost van 12,50. Verzekeringsagent reageerde nooit op de vragen dus zelf hun gecontacteerd met de vraag wat er juist loos is en waar de wijziging etc over gaat. Een zeer onbeschofte boerin die me doodleuk zegt de premie van uw brand is opgezegd wegens wanbetaling!!!!! Ik zeg dat kan niet want je hebt paar weken geleden de jaarpremie afgeschreven van de rekening, en zei ik nog erbij u moet dit niet schriftelijk per aangetekende zending laten weten? U vindt dat allemaal maar normaal? Ga geen discussie voeren zei ze u neemt maar contact op met uw verzekeringsagent. Ik zei dus ik ga stappen ondernemen en een klacht indienen bij de ombudsdienst. U doet maar zei ze, ik zeg u stort de som die ik tegoed maar terug en tot op heden niets meer vernomen na mails etc. Nu ga ik verder en desnoods juridische stappen ondernemen met fsma, Assuralia en de ombudsdienst. Kosten mogen ze ook verwachten doen ze bij de klanten ook onterecht. Nooit maar dan ook nooit zal ik klant zijn van baloise want ze zijn onbekwaam!!!

24 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Hebben hier onze Volvo zakelijk…

Hebben hier onze Volvo zakelijk verzekerd. Vreselijke partij. Onmogelijk om contact mee te krijgen, reageren niet op emails, zelfs niet binnen 10 werkdagen (wat zij als normale doorlooptijd aangeven als auto reply op alle mails). Ik heb verschillende vragen gesteld die al maanden open staan. En telefonisch hang je eindeloos in de wacht.

2 settembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più