Het was van begin tot het einde een fantastische ervaring om mee te maken. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd en je kreeg op je vragen gelijk antwoord en er werd voor alles de tijd genomen zodat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dit was echt een super ervaring. Alles goed geregeld, aardig personeel. Ik beveel het iedereen aan. Top dankje
L'azienda ha risposto
Hele leuke ervaring. Het team is enthousiast en vraagt je mee te helpen met het gehele proces; het uitpakken van de ballon tot en met het inpakken. Wat even leuk is als de vlucht zelf. De vlucht is ru... Leggi di più
Maandagavond 24 augustus 2020 een prachtige ballonvaart mogen ervaren boven de Betuwe. Het was de 1e keer. Wat gaaaaaaf, echt geweldig, zo fantastisch. Echt een CADEAUTJE. Ik kan het iedereen aa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een ballonvaart maken, wie wil dat nu niet? Wij maken van uw ballonvaart een ware belevenis. Neem contact op met onze deskundige medewerkers om samen een prachtige herinnering vast te leggen!
Stephensonweg 14, 4207 HB, Gorinchem, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Alles was prima geregeld. Mooie ballonvaart gemaakt. Vanwege de corona perikelen hebben we zelf voor het retourstransport moeten zorgen maar dat was ons van te voren ook verteld.
kortom, een prachtige ervaring!!!

Risposta di Ballonvaartmaken.com
Wat een geweldige ervaring. Een prachtige vaart. Alles super goed geregeld van begin tot eind. Ik beveel balonvaartmaken.com zeker aan! Bedankt!

Risposta di Ballonvaartmaken.com
2 jaar geleden een 'cadeaubon' gekregen voor het maken van een ballonvlucht. Deze firma uitgekozen omdat ze reclame maakten rond vluchten boven mijn woongebied. Na 1 jaar, en het continu opvolgen van de aangeboden vluchten, geen enkele vlucht gezien in de directe (mag zelfs vrij ruim gezien worden) omgeving. Na een lange maildiscussie werd een privévlucht voorgesteld! Prijs kan je zelf opzoeken!! Uiteindelijk wilde men de vervaldatum van de bon verlengen. Omwille van de corona-stop zijn er lange termijn geen vluchten uitgevoerd. Toen er dan toch een vlucht ging komen boven mijn regio, beweerden zij dat de bon vervallen was. Natuurlijk hielden zij geen rekening met de melding op hun eigen website dat alle bonnen een extra looptijd kregen van zeker 3 maanden. Weer discussie, toch de toelating gekregen om de bon toch te gebruiken. Uiteindelijk maar meegevlogen 30 km van eigen regio, omdat de geplande vlucht weg viel omwille van slechte weersomstandigheden.
Eén raad: koop een vlucht bij een echte ballonvaarder, niet bij een internet-tussenpersoon zoals deze firma.

Risposta di Ballonvaartmaken.com
De vaart zelf wat fantastisch. Ook onze piloot 👨✈️ maakte het tot een mooie ervaring.
De communicatie vooraf met het boekingsbureau liet wel wat te wensen over.
Zo hebben wij een groepsvertegenwoordiger omgezet in eens privé vaart om zo zelf een opstijg locatie te kunnen kiezen. Dit bleek achteraf na het ochtend telefoontje met eigenaar van de ballon niet mogelijk vanwege het weer.
Het was erg fijn geweest en had dus geld gescheeld als dit vooraf was aangegeven.

Risposta di Ballonvaartmaken.com
We hebben een hele mooie ballonvaart gemaakt met een professionele club. Vriendelijke mensen met gevoel voor humor. Unieke ervaring met een vlekkeloze vaart. Chapeau!

Risposta di Ballonvaartmaken.com
Prachtige dag mooi weer .
N hele leuke en mooie uitleg.
Mijn man en kinders hebben er erg van genoten .
Iets om nooit meer te vergeten .

Risposta di Ballonvaartmaken.com
Van begin tot eind in een woord fantastisch.
Een heel aardig, vriendelijk en enthousiast team.
Duidelijk bezeten van ballonvaart, en dat krijg je mee.
Mooi materiaal, je wordt niet met oude troep de lucht ingestuurd.
Alles wordt netjes uitgelegd, je kan alles vragen, niets is teveel.
Zelfs het ontstaan van de ballonvaart werd op ludieke manier gedeeld.
Het was een fantastische belevenis, chappo!

Risposta di Ballonvaartmaken.com
Fantastische ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!

Risposta di Ballonvaartmaken.com
We zouden in de buurt van Eindhoven opstijgen maar daar was geen wind.
Daarom uitgeweken naarI Den Bosch.
Er was niet veel wind want we zijn uiteindelijk in Boxtel geland. Maar dat maakte de beleving niet minder !!
Hans en team nogmaals bedankt voor de geslaagde avond.

Risposta di Ballonvaartmaken.com
Een heel prettige en vooral mooie vlucht gemaakt. Professionele mensen, goed onderhouden en vooral veilig materiaal. Goede uitleg en instructie met een memorabele afsluiting.

Risposta di Ballonvaartmaken.com
We hebben een ballonvaart over de Westerschelde gemaakt, prachtig met de ondergaande zon, wat een uitzicht!
Alles was tot in de puntjes geregeld door piloot Wouter en het hele team.
Een ervaring om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar!

Risposta di Ballonvaartmaken.com
De ballonvaart was echt gaaf .
Alles was super geregeld van vertrek tot de landing .
Grt Rees

Mooie ballonvaart, unieke ervaring
voor herhaling vatbaar,
prefect georganiseerd.

Risposta di Ballonvaartmaken.com
Het was een super mooie ervaring!
Net getrouwd, en dit was nog een cadeau voor mijn vrouw haar verjaardag en wat voor een!!
Leuke en spontane ballonvaart crew, die alles tot in de puntjes geregeld hebben.
Super uitzicht met uitleg over het gebied, en uit eindelijk terecht gekomen in Belgie en met champagne op de grond getoost op een mooie ballonvaart!
Iedereen heel erg bedankt
Mvg,
Kevin en Saona

Risposta di Ballonvaartmaken.com
Wat een geweldige mooie avond hebben we gehad dankzij jullie crew. Hele goede uitleg over de ballonvaart. Het was écht allemaal super. Het verhaal was ook gaaf, daarna nog héérlijk champagne gedronken.

Fantastische en bijzondere ervaring. 110% genoten 🙏

Risposta di Ballonvaartmaken.com
Goede service goede communicatie en fantastische ervaring

Risposta di Ballonvaartmaken.com
Leuke ballonvaart gehad alleen moesten we wel met ze alle een handje helpen voor af en achteraf met de luchtballon. Iemand zijn/haar droom eindelijk uit laten komen na zo lange tijd.