Banner for Ballerup C Køreskole

Ballerup C Køreskole Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg tog et lynkursus hos Ballerup C Køreskole. Min kørelærer var Abdul. Det var en fremragende oplevelse, man forstår stortset alt man bliver lært, grundet deres gode faglige kompetencer. Jeg bestod b... Leggi di più

Jeg har netop taget mit kørekort hos Ballerup C Køreskole. Jeg havde Peter som min køre- og teorilærer. Han var utrolig dygtig og kompetent og gjorde hele oplevelsen god, sjov og lærerrig. Peter var... Leggi di più

Både teori og praktisk undervisning har været af høj kvalitet. Køreskoleb var rigtig god til at kommunikere med mig igennem mit forløb. Da min første kørelærer blev sygemeldt, var køreskolen rigtig g... Leggi di più

1. Autoscuola

Ballerup C Køreskole tilbyde kørekort til bil og motorcykel i Ballerup, vi har med garanti erfaringen og kompetencerne til at videregive en kvalitetsfuld undervisning – både teoretisk og i praksis, hos Ballerup C køreskole kan du får dit bilkørekort og motorcykel kørekort på en nemt og hurtigt måde. Udover et godt undervisningsmiljø, så har køreskolen en central beliggenhed i Ballerup Centeret lige op af Ballerup Station.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

112 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ros til Bekim!

Jeg vil gerne give en stor ros til min kørelærer, Bekim. Han har været en fantastisk støtte gennem hele min køreuddannelse. Bekim er tålmodig, venlig og meget dygtig til at forklare på en letforståelig måde. Hans undervisningsmetoder gør, at man føler sig tryg bag rattet, og han giver altid feedback, som har hjulpet mig med at forbedre mine færdigheder. Jeg kan varmt anbefale Bekim til alle, der ønsker at lære at køre. Han gør køreundervisningen god!

10 febbraio 2025

Anmeldes af Bekim

Jeg vil varmt anbefale Bekim som kørelærer. Jeg bestod min køreprøve første gang takket være hans professionelle kørertimer og rolige tilgang. Bekim har altid skabt en god og tryg stemning under kørertimerne hvilket har gjort mig selvsikker i trafikken. Han er tålmodig, grundig og fokuserer på de vigtigste aspekter, så man føler sig godt forberedt. Hver lektion har været en succes, og jeg har haft en fantastisk oplevelse med at lære at køre. Jeg kan på det varmeste anbefale Bekim til alle, der ønsker at tage kørekort

2 gennaio 2025

Tak Bekim!

Jeg har lige gennemført et fantastisk kørekortforløb med Bekim! Fantastisk lærer. God tålmodighed og han tror på dig hele vejen. Hjælper hele vejen. Kan klart anbefales! Tak Bekim!

6 febbraio 2025

Bekim 5 stjerner

Jeg har netop afsluttet mit kørekortforløb, og jeg må sige, at det har været en fantastisk oplevelse, der langt overgik mine forventninger! Fra start til slut har jeg følt mig tryg og godt vejledt, hvilket i høj grad skyldes min kørelærer, Bekim.

Hans tålmodighed og engagement skabte en tryg og lærerig atmosfære. Bekim har en utrolig evne til at forklare tingene klart og give konstruktiv feedback, hvilket gjorde mig mere sikker bag rattet.

Jeg kan varmt anbefale Bekim som kørelærer! Han brænder for sit arbejde, og jeg er meget taknemmelig for hans støtte gennem forløbet.

27 gennaio 2025

Super god!

Det er en fantastisk køreskole, med meget erfarne kørelærere. Jeg havde selv Bekim, som var super god!
Jeg bestod hurtigt og fik mit kørekort, takket være Bekim.
Jeg kan stærkt anbefale køreskolen.
Mange tak!

23 gennaio 2025

Ballerup C Køreskole er en Top-Klasse køreskole!

Ballerup C Køreskole, er en super god køreskole!
Min teori lære, Naeem, var rigtig god til at forklare og lære os elever.
Min Kørelære Bekim, var fantastisk til at oplære mig i at køre, og har lært mig ting jeg kommer til at bruge for evigt under min kørsel.

Fantastisk oplevelse og lærte en masse ting!

16 gennaio 2025

Bestået!

Jeg er super lettet over at have kunnet tage mit kørekort på kun tre måneder! Det har været en effektiv proces med både en god teorilærer og kørelærer! Jeg havde Naeem som teorilærer og Hasan som kørerlærer, og jeg synes begge to var positive og gode til at give instrukser:) Jeg fik lov til at prøve den nye ordning, hvor man både kører med manuelt og automatgear, men tager den praktiske prøve i automatgear, hvilket er en fordel!

8 gennaio 2025

Ballerup C Køreskole er en rigtig god…

Ballerup C Køreskole er en rigtig god køreskole. Peter var en fantastisk kørelærer. Han var tålmodig, dygtig og god til at gøre læringen sjov. Jeg kan klart anbefale køreskolen, og især Peter som kørelærer!

2 gennaio 2025

Virkelig en god køreskole

Virkelig en god køreskole, meget fleksibelle med deres tider. Jeg havde Peter som min kørerlærer og kunne ikke have ønsket mig en bedre kørerlærer. Han er meget tålmodig, fleksibel, altid glad og prøver så vidt som muligt at få dig igennem forløbet hurtigt og godt. Ballerup c køreskole kan klart anbefales!

19 dicembre 2024

Jeg har netop bestået køreprøve efter…

Jeg har netop bestået køreprøve efter et helt igennem optimalt forløb med Peter som kørelærer. Han og Hassan på den teoretiske del spillede også og kan i det hele taget anbefale køreskolen.
Peter og Hassan har været opsøgende og to the point i såvel undervisningen og ift forløbet. Kæmpe anbefaling herfra.

18 dicembre 2024

Anbefaler stærkt denne køreskøle

Anbefaler stærkt denne køreskøle! Jeg havde Peter som både teori-og kørelærer og det har jeg været virkelig glad for. Peter gør undervisningen sjov samtidigt med, at han lærer dig en masse og sørger for du består både teori og køreprøven i første hug! Man får en masse færdigheder med sig efter man får kørekortet hos Ballerup C køreskole.

16 dicembre 2024

Mega god køreskole

Mega god køreskole. Jeg bestod mine prøver på første hug, og en tilføjelse Bekim Bedzeti er den bedste i branchen så man kan aldrig skuffes.

13 dicembre 2024

Jeg kan klart anbefale Ballerup C…

Jeg kan klart anbefale Ballerup C Køreskole!
Min kørelærer, Bekim er utrolig dygtig, tålmodig og professionel. Han skaber en afslappet tryg atmosfære og tilpasser undervisningen til ens niveau, så man hurtigt får selvtillid bag rattet.
Teorieundervisningen var overskuelig og praktisk, og deres fokus på at gøre eleverne til sikre bilister er imponerende. Kan varmt anbefales!

11 dicembre 2024

Jeg havde virkelig en god oplevelse med…

Jeg havde virkelig en god oplevelse med kørekort hos Ballerup C Køreskole. Mit forløb var vel struktureret allerede fra start, men der var alligevel massere af fleksibilitet til at rykke køretimer osv.

Jeg vil især gerne fremhæve min kørelære Bekim, som virkelig gjorde et godt stykke arbejde. Det var tydeligt at Bekim tilrettelagde forløbet så det passede til mig og gjorde sig umage for at holde god stemning under kørslerne.
Som om det ikke var nok, sørgerede Bekim for at sidde klar og vente på ledige køreprøver så snart jeg bestod teori. Da min oprindelige køreprøve tid blev aflyst, fik Bekim hurtigt booket mig en ny.

Jeg bestod både teori og køreprøven i første hug, netop fordi jeg fik så god hjælp og vejledning.

Kæmpe anbefaling herfra❤️

3 dicembre 2024

Helt igennem godt kørekort forløb.

Helt igennem godt kørekort forløb.
Det er rigtig godt planlagt fra start, man er ikke i tvivl om hvornår man skal nå hvilke kørelektioner, teorilektioner mm.
Det foregår igennem goanddrive og det er nemt at reserve tid til lektioner så det passer ind i kalenderen.

Jeg havde Hasan som teori og kørelærer, han er rigtig god til at lære fra sig samt har humor med i undervisningen. Han er god til at nævne hvilke områder man skal arbejde på, for at føle sig sikker bag et rat.

Jeg kan varmt anbefale Ballerup C køreskole.

26 novembre 2024