Banner for Ballerup C Køreskole

Ballerup C Køreskole Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg har netop taget mit kørekort hos Ballerup C Køreskole. Jeg havde Peter som min køre- og teorilærer. Han var utrolig dygtig og kompetent og gjorde hele oplevelsen god, sjov og lærerrig. Peter var... Leggi di più

Både teori og praktisk undervisning har været af høj kvalitet. Køreskoleb var rigtig god til at kommunikere med mig igennem mit forløb. Da min første kørelærer blev sygemeldt, var køreskolen rigtig g... Leggi di più

1. Autoscuola

Ballerup C Køreskole tilbyde kørekort til bil og motorcykel i Ballerup, vi har med garanti erfaringen og kompetencerne til at videregive en kvalitetsfuld undervisning – både teoretisk og i praksis, hos Ballerup C køreskole kan du får dit bilkørekort og motorcykel kørekort på en nemt og hurtigt måde. Udover et godt undervisningsmiljø, så har køreskolen en central beliggenhed i Ballerup Centeret lige op af Ballerup Station.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

112 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigtig god oplevelse

Jeg kan varmt anbefale Ballerup C Køreskole. Jeg har haft Hasan som både kørelærer og teorilærer. Han er rolig, hjælpsom og rigtig god til at forklare tingene på en forståelig måde. Super god oplevelse!

30 ottobre 2025

Min oplevelse på Ballerup c køreskole…

Min oplevelse på Ballerup c køreskole har været mega godt. Jeg har haft Abdul som kørelærer. Han er så sød og hjælpsom. Jeg bliver normalt meget nervøs når jeg skal op til en prøve, men han har virkelig hjulpet mig igennem min proces.

9 ottobre 2025

Jeg har haft en rigtigt god oplevelse…

Jeg har haft en rigtigt god oplevelse med denne skole, især min kørelærer Abdul har ikke være andet en hjælpsom og god til at forklarer mig til tingene så jeg forstår det. Han er specielt også god når jeg har været ekstra nervøs til min køreprøve

8 ottobre 2025

Kæmpe anbefaling

Rigtig god køreskole. Jeg havde Abdul som kørelærer, som var meget tålmodig, rolig og god til at forklare gennem hele forløbet. Køreskolen er en meget stor anbefaling herfra!

27 settembre 2025

God køreskole med gode kørelærer

Grunden til det var en god oplevelse var fordi at det nogle flinke personer og de er rigtig gode til det de arbejder med. Abdul min kørelærer han er rigtig god til det han gør han forklarer tingene på en måde som alle ville kunne forstå og han er rigtig flink

25 settembre 2025

Roligt og trygt forløb

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos køreskolen. Undervisningen var både grundig og let at forstå, og min kørelærer Abdul var tålmodig, rolig og altid klar til at forklare tingene på en måde, der gav mening. Jeg følte mig tryg igennem hele forløbet, og jeg kan varmt anbefale både Ballerup C køreskole og Abdul til andre.

17 settembre 2025

Anbefaling af Ballerup C Køreskole…

Jeg vil anbefale Ballerup C Køreskole til alle, der ønsker at tage kørekort. Skolen støtter eleverne gennem hele forløbet, og min kørelærer, Abdul Quddoos Iqbal, er både tålmodig og god til at forklare tingene på en enkel og forståelig måde. Jeg er glad for, at denne køreskole blev mit første valg.

22 settembre 2025

God oplevelse

Jeg kan varmt anbefale og især kørelærer Abdul. Han er utrolig dygtig, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, der gør det nemt at forstå og giver konstruktiv feedback. God oplevelse!

17 settembre 2025

Jeg fik Abdul som kørelærer og han var…

Jeg fik Abdul som kørelærer og han var virkelig en god kørelærer, som både er sød, mega tjekket og holder gejsten oppe når den ikke går første gang. Hele processen var meget overskuelig og det gik meget nemt. De største anbefalinger af en sindsyg god køreskole og en rigtig god kørelærer☺️

12 settembre 2025

Jeg tog et lynkursus hos Ballerup C…

Jeg tog et lynkursus hos Ballerup C Køreskole. Min kørelærer var Abdul. Det var en fremragende oplevelse, man forstår stortset alt man bliver lært, grundet deres gode faglige kompetencer. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven, i første forsøg. Hvis jeg blev spurgt hvor burde jeg tage mit kørekort henne, så ville jeg helt sikkert sige Ballerup C Køreskole. Stort tak til Abdul Og Køreskolen. De ved hvad de laver.

3 settembre 2025

Bedste kørelærer Abdul

Jeg tog mit kørekort hos Ballerup C, og det var en super oplevelse! Abdul var en fantastisk kørelærer – tålmodig, rolig, sjov og virkelig god til at forklare. Han gjorde så man følte sig tryg bag rattet og ikke mistet troen i sig selv.
Varm anbefaling

2 settembre 2025

Meget god køreskole

De hjælper med alt og alle spørgsmål og gør det nemt for dig. Alle kørelærere og teorilærer er søde
Mega godt forløb

1 settembre 2025

Jeg har taget kørekort hos Ballerup C…

Jeg har taget kørekort hos Ballerup C Køreskole og haft teoriundervisning hos Naeem samt kørsel med Abdul. Naeem er en super dygtig underviser, der formår at få alle med i teorien, og Abdul er en rigtig god kørelærer, hvor man føler sig tryg, og stemningen er både seriøs og hyggelig. Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang, og det kan jeg kun takke dem for. Jeg kan kun varmt anbefale køreskolen!

27 agosto 2025

Fantastisk oplevelse

Rigtig god teori- og køreundervisning som hjalp mig med at bestå både teori- og køreprøve i første hug. Stor ros til teorilærer Naeem og stor ros til kørelære Abdul. Kan anbefales at starte her

27 agosto 2025

Jeg havde Abdul som min kørelærer

Jeg havde Abdul som min kørelærer, og må sige han er helt fantastisk! Han er rolig og virkelig god til at give konstruktiv kritik. Sørger altid for at man har det godt og er klar til køreprøven. Ikke andet end ros herfra! Virkelig god køreskole

26 agosto 2025