God kvalitet. Tightsen holder det de lover. Det er skikkelig shaping effekt og de er gode å ha på! Men 1100kr for ei bukse er for dyrt sjøl om de er aldri så bra.
BALion er et norsk treningsmerke for aktive kvinner i alle fasonger. Vi lager treningsklær som fremhever den vakre timeglassfiguren og sitter veldig flatterende på kvinnekroppen.
rabben 65, 5108, bergen, Norvegia
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Kjempe rask levering 😃👍🏼 og kjempe god kvalitet på klærene.

Risposta di BALION
Jumpsuiten er det beste kjøpet av treningsklær jeg noensinne har gjort. Endelig slipper jeg tights som ruller, eller bretter eller siger. Denne sitter som støpt! Den er litt fæl å få på, minner om ei tvangstrøye, men når den er på plass så sitter den godt. Og, den shaper kroppen der den trenger litt ekstra shaping. Bestilt meg en ny nå, da jeg trenger noe å rullere litt på!

Risposta di BALION
Jeg mottar ikke varen, bestilt 2.mars. Liten pakke, bukse, sendes til postkasse og burde vært her. Ikke bra!!

Risposta di BALION
Alt for vanskelig å komme i kontakt med dere. Jeg forsøkte kontakt både via mobil og e-post i forbindelse med størrelsesbytte av et produkt. Tok flere uker før jeg fikk tilbakemelding som igjen gjorde at jeg måtte stoppe betaling hos Klarna og skapte masse frustrasjon hos meg. Ikke fornøyd med kundebehandlingen i dette tilfelle.

Risposta di BALION
Dårlig kundeservice. Svarer seint, slik at jeg ikke fikk returnert tilbake pakken i tide. Lenken til retur på siden fungerer ikke og tok lang tid før jeg fikk tilsendt etikket på epost etter tilbakemelding, flere eposter frem og tilbake før jeg fikk tilsendt etiketten. Opplevde ikke den jeg snakket med på kundeservice som behjelpelig. Får kun tilgodebeløp. Ikke fristende å bruke tilgodebeløpet akkurat...
Skulle ønske jeg leste tilbakemeldingene på samme problematikk før jeg bestilte :-(
Bestilte en vare i str M, opplevdes mer som en str XXS. Synes ikke varen så eksklusiv ut i stoff og farge.

Risposta di BALION
Kjempe rask levering og fin farge på sportsbh! Designet trenger noe forbedring. Putene er alt for små og tynne i forhold til bh-en, så de dekker så vidt og sklir rundt når man bruker den til trening. Den var veldig lang til å være sportsbh, skjønner ikke helt poenget med det lange bandet nederst. Det er også mye løst stoff bak, selv om det er min størrelse og den sitter som den skal ellers.

Risposta di BALION
Dårlig kommunikasjon med kundeservice.
Varene mine passet ikke, og derfor ønsket jeg å returnere dem. Registrerte returen(e) på nett, og fikk beskjed om at den var registrert samt at jeg skulle få beskjed når den ble behandlet. Mottok aldri en bekreftelse på dette. Jeg purret via mail til kundeservice flere ganger. Det tok lang tid før jeg fikk svar. Da jeg endelig fikk svar fra dere, fikk jeg beskjed om at returen måtte registreres på nett. Jeg prøvde igjen, men da fikk jeg beskjed om at returfristen var utløpt.
Så jeg har altså lagt inn returene mine på nett, men aldri fått bekreftet at de er behandlet. Og nå er det forsent å returnere. Det skal vel ikke være sånn?
Jeg sitter med et håp om at dette kan løses på en eller annen måte. Frem til da sitter jeg igjen med et dårlig inntrykk, som jeg håper kan endres.

Risposta di BALION
Forferdelig kundeservice. Bruker veldig labg tid på å svare. Ønsket meg capri lenge, men fikk tilsendt feil vare. Fikk beskjed om å sende tilbake, men hørte aldri mer etter jeg sendte tightsen tilbake. Har sendt flere eposter de siste månedene uten at de svarer, ikke fått pengene tilbake, så mildt sakt missfornøyd!
Oppdatering: Fikk pengene tilbake etter at jeg skrev her! Men ikke svar på epost...

Risposta di BALION
Den beste tightsen jeg noen gang har hatt. Den holder formen og er ikke gjennomsiktig.

Risposta di BALION
Kjøpte Irreplaceable Sculpting tights og er helt solgt! Stoffet er mye bedre enn forventet, mykt, men holder formen perfekt. Sculpting-effekten funker faktisk, og tightsen sitter som støpt uten å klemme. Levering var rask og alt kom pent pakket. Allerede bestilt et par til i annen farge. Absolutt verdt pengene!