Een bestelling geplaatst, geen reactie. Bij aanvraag werd ik gebeld, we moeten op levering wachten, na 2 weken de zaak geannuleerd. Voorheen was de service beter, te weinig personeel? Te weinig op vo... Leggi di più
claimen binnen 48 uur te leveren, na meerdere malen contact en voorgelogen te zijn, wordt er uiteindelijk na 4x 48 uur geleverd. Extra gemaakte kosten ivm te late levering worden niet vergoed. Komen d... Leggi di più
besteld op gewenste datum niet geleverd. naa meerdere mail en zelfs bellen . krijg je sorry lukt niet meer vandaag wordt volgende week dus heb ik de koop afgedaan en is beloofd dat de centjes incl... Leggi di più
Van de zomer damwandplanken en palen besteld. Op de vraag of ze rechte en goede kwaliteit hout konden leveren werd geantwoord: 'anders verkopen wij het niet.' Maar ze leveren evengoed hout van mindere... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Le persone hanno visualizzato anche
Een bestelling geplaatst
Een bestelling geplaatst, geen reactie. Bij aanvraag werd ik gebeld, we moeten op levering wachten, na 2 weken de zaak geannuleerd. Voorheen was de service beter, te weinig personeel? Te weinig op voorraad?
Faillissement heeft hier niet goed aan gedaan.
besteld op gewenste datum niet…
besteld op gewenste datum niet geleverd.
naa meerdere mail en zelfs bellen . krijg je sorry lukt niet meer vandaag wordt volgende week dus heb ik de koop afgedaan en is beloofd dat de centjes incl de verzendkosten , die erg hoog waren . maar nog niets ontvangen .
hopelijk wordtbdit netjes opgelost
Twee weken geleden een bestelling…
Twee weken geleden een bestelling geplaatst en een gewenste afleverdatum gekozen. Een goede service zou je denken echter kunnen ze hier helemaal niet aan voldoen, volgens een medewerker een streefdatum waar in het hoogseizoen helemaal niet aan voldaan kan worden. We zijn nu al een twee weken verder en hebben nog steeds geen duidelijkheid over wanneer onze bestelling bezorgd gaat worden. Volgens Bakker de houthandel ligt het initiatief bij de vervoerder maar als je om contactgegevens vraagt zijn die er niet. €100 bezorgkosten en niet weten wanneer je bestelling bezorgd kan worden staat in schril contrast met de gewenste leverdatum. Wanneer kunnen we door met onze tuin?!
Faillissement Bakker Houthandel
Wij hebben een paar weken terug een grote bestelling geplaatst bij Bakker houthandel, helaas ging in de tussentijd Bakker houthandel failliet en was het erg onzeker of ons hout nog geleverd zou worden. Gelukkig was er een doorstart en kregen wij het goede nieuws dat de nieuwe eigenaar het hout als nog leverde aan ons. Dit hadden ze ook niet hoeven doen en het gewoon aan de curator over laten gaan. Wij zijn erg tevreden en gaan in de toekomst zeker vaker bij bakker houthandel bestellen. Goede communicatie met Mees gehad en aardig en meedenkend personeel tijdens levering.
Bakker de Houthandel is wat mij betreft een topper.
Bakker de Houthandel is wat mij betreft echt een topper in service. Na acht jaar enkele beschadigingen aan de trap ontstaan, nadat ik contact had gehad met Bakker de Houthandel werd mij als service materiaal opgestuurd om de schade te herstellen en dat vind ik echt super service. Bakker de Houthandel, bedankt.
niet zo goed
Ze antwoorden niet op mails en komen afspraken niet goed na en communiceren ook niet goed met elkaar daar. Ook is onze schutting niet goed en daar is geen goeie oplossing voor.
Goede service!
levering van matige kwailietit uit 3 verschillende partijen
Hardhout (65 Kapur vlonderdelen 19 x 2,8 x 275cm) in kader van actie besteld op 9/6/2022 en op vrijdag 10/6/2022 geleverd gekregen. Waren van zeer matige kwaliteit; foto's bij de actie toonden prima planken, maar geleverde planken waren zwaar aangetast door het weer en op meerdere plaatsen ingescheurd. Gemeld aan chauffeur dat er nogal wat aan mankeerde. In het weekeinde met 2 personen met ontweringswater aan de slag gegaan, aan het schuren geweest en aan het oliën. Moest af i.v.m. komende bruiloft van mijn zoon. Bij het leggen bleek dat de breedtes van de planken verschilden; varieerde van 18 tot 19 cm breed. Toch grotendeels gelegd i.v.m. tijdsdruk m.u.v. een enkele plank die echt niet te gebruiken was.
Dinsdag 14/6/2022 klacht ingediend en foto's meegezonden. Omdat bevestiging en reaktie uitbleef zelf op 16/6/2022 telefonisch contact genomen met overigens vriendelijke medewerkster. Toegezegd gekregen € 150 en 10 nieuwe planken. Kreeg mededeling dat er dan wel planken moesten worden geretourneerd. Zaten natuurlijk grotendeels al wel vastgeschroefd. Ben - ook weer i.v.m. tijdsdruk en om vlonder af te maken - op zaterdag 18/6/2022 10 planken gaan ophalen. Daar de directeur gesproken. Hij gaf aan medewerker opdracht uit een bepaalde stapel samen 10 andere planken te kiezen. Ik kwam er thuis achter dat het geen planken waren van 275 cm maar van 245 cm Bleek dus ook opnieuw een andere partij te zijn. Toch ook weer geschuurd en in de olie gezet. Door de directeur werd aangegeven dat hij niet de afspraak kende maar wel de foto's had gezien. Er zou op maandag 20/6/2022 telefonisch contact worden opgenomen. Niet gebeurd. Dinsdag 28/6/2022 zelf contact opgenomen. Door Bakker wordt gesteld: "er is aan u op maandag 20/6/2022 een mail gestuurd dat u de planken zelf had moeten retourneren". Gemeld dat ik de mail op 20/6/2022 niet had ontvangen. Van medewerkster Wanda (Bakker houthandel) wel de tekst op 28/6/2022 ontvangen Zij herhaalde dat er 10 planken terug moeten.
Onmogelijk tenzij geïnstalleerde planken er weer uit geschroefd moeten worden. Ook nogal vervelend als de breedtes verschillen. Aangeboden dat Bakker dat dan zelf mocht komen doen.
Als je zo met klanten omgaat en op de website foto van nieuwe planken bij een actie toont met als enige mededeling dat de planken "enige verkleuring vertonen" grenst dat aan misleiding.
Ik had natuurlijk zelf eerst alles helemaal moeten controleren en gewoon de levering moeten weigeren (zoals in algemene voorwaarden van Bakker ook blijkt te staan). Helaas: niet gedaan. Compensatie van € 150 niet ontvangen en heel slecht gevoel overgehouden aan Bakker houthandel.
Refererend aan een eerdere reactie…
Refererend aan een eerdere reactie (spruijt) betreffende de levertijden !
Mevr. Mulder .....
Leveranciers schrijven in hun brochures 6 weken levertijd maar ivm corona en alle lockdowns en containertekorten over de gehele wereld lopen alle levertijden drastisch uit en heeft de verkopende partij alsmede de klant het recht ivm de te lange uitlopende levertijden de opdracht in te mogen trekken ,nogmaals de verkoper wilde alles leveren zijnde het een langere levertijd maar de klant Mevr. Mulder vond de levertijden na ontvangst van “onze” opdrachtbevestiging onacceptabel en wist zelf te melden dat alles bij een andere leverancier wél op voorraad zou zijn waarna wij de opdracht hebben ingetrokken en nogmaals deze verkoper had en heeft in géén geval een burn-out al is zoiets al erg genoeg om te melden,en heeft zeker nooit gemeld "succes bij een ander" of iets in die strekking.
Met vriendelijke groet Ron Bakker de houthandel
ik bestel hier geen splinter hout meer…
ik bestel hier geen splinter hout meer na mijn laatste ervaring. Voor meer dan € 3000 aan binnendeuren voor nieuw huis besteld en omdat ze aangaven binnen 6 weken konden leveren de bestelling geplaatst. Wij gaven aan dat de fabrikant langere levertijden opgeeft. Nee hoor geen probleem, 6 weken volgens Bakker. Na meer dan 3 weken bericht, we gaan over 16 weken leveren. Mail gestuurd met de vraag of ze dat niet eerder konden weten of dat ze nu pas met de bestelling bezig zijn. We hebben weinig zin om nog eens 10 weken langer zonder slaapkamer en wc deuren te zitten en of er een oplossing te bedenken is. De zeer klantvriendelijke en professionele reactie van de baas was: Ik annuleer de order want jullie trekken mijn kunde in twijfel. Succes ermee, ga maar naar een ander. Of het gaat te goed, of hij heeft een burn out. De tuinrenovatie gaat zeker zonder hout van Bakker...
Vandaag bij Bakker Houthandel geweest
Vandaag bij Bakker Houthandel geweest. Kwamen uit Utrecht voor een wandplank maar de werkplaats was dicht. Ron Verweij was zo vriendelijk om toch te kijken in de werkplaats of er nog een afvalstuk lag. Dus zeer tevreden over de service. Wij zijn blij met onze wandplank dankzij Ron Verweij.
Tochtvaldorpel voordeur vervangen
Vorig jaar had ik een nieuwe voordeur besteld bij Bakker de Houthandel. Door problemen bij de leverancier werd deze pas eind november geleverd. Nu bij het plaatsen kwam ik er achter dat de bijgeleverde tochtvaldorpel niet compleet was. Ondanks dat ik de deur al maanden in mij bezit had, is dit keurig opgelost door Ron van Bakker de Houthandel. Een nieuwe mooie tochtvaldorpel heb ik gekregen. Top gedaan en prima service..!
Ron Verwij heeft vandaag onze kamerdeur…
Ron Verwij heeft vandaag onze kamerdeur vakkundig gerepareerd. Wij konden onze kamer niet in door even kapot slot.
Heb mijn bestelling niet compleet mogen…
Heb mijn bestelling niet compleet mogen ontvangen, na diverse mails blijft het stil en is het echt mijn probleem geworden.
Super service
Super service.
Ik had een paar specifieke wensen. Ondanks de drukte werd er alle tijd genomen en heeft de eigenaar zelf als op maat gezaagd.
I thank Jan Verweij for the graat help…
I thank Jan Verweij for the graat help and service he gave me today.
Mauro Bonincontro
Geweldig service.
Geweldig service.
Het tafelblad van een boomstam was beschadigd.
Maar bakker houthandel zei gelijk geen probleem, ze kwamen hem gekijk weer halen .
Gelukkig 2 dagen later was het blad weer picobello, hij was gerepareerd en op nieuw geschuurd.
Geweldig SERVICE met HOOFDLETTERS.
Marco Sppan
houthandel bakker heeft een mooie…
houthandel bakker heeft een mooie sponsering gedaan voor WarmThuis in de Zuidermeer.
Wij waren hard toe aan nieuwe houten tuinbanken , het hout hebben wij tegen een heel mooi prijsje gekregen en alle planken waren al op maat gezaagd zodat wij alleen nog maar de banken in elkaar hoefde te zetten.
het hele bouwpakket incl de schroeven is ook nog eens bezorgd
Een TOP bedrijf die ons een Warm hart toedraagt !
Jan is onze voorlichtingsman
Jan is onze voorlichtingsman. Geweldig hoe hij dit met een grap en een grol doet. Wij zijn blij met Bakker de houthandel die alles op maat zaagt en meedenkt.
Topservice
Goede sfeer waarmee je welkom wordt geheten. Goede informatie gekregen betreft het aanschaffen van een kapschuur.
Helaas ging 1 klein dingetje fout en heel goed opgelost door de heren van Bakker! Ga zo door topservice.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.