Kom ind på restauranten med mine 3 børn og skulle have noget hurtig mad. Der var beskidt på gulvene, selv mine børn sagde der var beskid, og det er altså børn, så ja der var meget beskidt. Der gik... Leggi di più
Bakken er et dejligt sted. Havde dog en direkte dårlig oplevelse hos spisestedet. Delikatessen. Deres Churros er uden sammenligning de dårligste jeg nogen sinde har puttet i munden. Bortset fra... Leggi di più
Frygtelig betjening af ungarbejderne ved billetsalget. Vi havde købt billetter på forhånd og stod pænt og ventede i kø i små 30 minutter. De unge stod bare og snakkede og kun én af de 5 tilstede betje... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
During the early hours of the evening until 22.00 we serve a range of different burgers and sides. Djs goes on at 23.00 and sometimes there is live shows from 22.30. Questions regarding lost and found: lost@bakkenkbh.dk Bakken Flæsketorvet...
Flæsketorvet 19, 1711, København, Danimarca
- bakkenkbh.dk
fuldstændigt idiotisk parkering…
fuldstændigt idiotisk parkeringsordning, lang kø til en automat der ikke ville samarbejde. heller ikke QR kode fungerede. har kommet på bakken siden jeg var barn for 65 år siden, men nu gider jeg ikke være til grin længere.
Total kaos.
Total kaos.
Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Skulle købe årskort og turpas 12. April. Først stod vi kø i ca 20 min, for at købe turpas. Der var perioder, hvor der ganske enkelt ikke var nogen til at ekspedere. Årskortene kunne man ikke købe samme sted. Så ny kø hvor vi stod en halv time og ventede. Endelig blev det vores tur, her måtte vi også vente, da den pågældende der stod for udleveringen ekspederede flere på en gang. Og for at få et turpas på det årskort vi lige havde købt, måtte vi hen i en anden kø. Så ventetid igen. Det var så ringe en service, at jeg overvejer om det er sidste gang, jeg vil lægge mine penge på Bakken. Jeg vil anbefale de ser på Tivolis håndtering af årskort og armbånd.
Virkelig uhygiejniske personale
Vi var igår aftes på bakken og ville spise noget hurtig og let mad fra dineren grillen uden for. 2 unge piger står bag disken, og synger højlydt mens der bliver lavet mad, da vi skal betjenes står den ene og FaceTime. Vi får bestilt vores mad og der går meget længe for vi ser at hun kommer ud med de 2 kyllingespyd i hånden i gen handsker virkelig uhygiejnisk det var så dråben så vi bad om at få vores penge retur og forlod derefter grillen.
Ingen hårnet og mens vi stod og ventede fik hun da også smidt en burger på gulvet for en anden kunde.
Vi sætter aldrig vores ben der mere.
Søde og imødekommende personale, rigtig god mad og hurtig service kan kun give 5 stjerner
Restaurant Røde Port på Bakken. Vi var 4 personer der den 26.9.24 spiste på restaurant Røde Port og sikken en oplevelse. Vi var 20 min forsinket pga trafikken, jeg ringede og lagde en besked om det på telefonsvareren, da vi ankom stresset og forpustet blev vi mødt af en sød og smilende servitrice der sagde intet problem, jeres bord er klar til jer. Vi bestilte 2 x wienersnitzel, 1x stegt flæsk og 1 x spareribs, drikkevarerne kom efter 5 min og kun 15 min efter ankomst kom maden varm og lækker alle var meget tilfredse, personalet var så opmærksomme og da en hørte at jeg frøs kom de straks med et tæppe og hynder til stolene 👍🏼 efter maden fik vi dejlig varm kaffe og da vi bad om regningen kom hun efter få minutter, jeg har været i branchen i over 40 år, jeg har ALDRIG fået så perfekt en service så der blev selvfølgelig lagt en god sjat drikkepenge. Vi har aldrig været der før men kan kun varmt anbefale stedet og glæder os til at komme igen næste år
Forfærdeligt sted American Diner som ligger på bakken.
American Diner🤢. Som er på bakken
Nedladende personale og 100% uprofessionelle tjener som ikke engang kunne lave milkshakes til 3 mennesker , kunne ikke engang finde ud af at betjene 8 mennesker selvom der var helt Tomt. Godt vi ikke bestilte mad så var hele biksen gået ned😂.
Bruger ikke handsker når de laver mad🤮 rør ved alt muligt og henter kasser og vare ,døre og direkte hen og tager råt kød i hånden 🤢 som du skal sidde og spise.
Har fået det så dårligt efter jeg endelig fik en milkshake efter 30 minutter 🤢🤢🤢 Har ALDRIG OPLEVET SÅ EN DÅRLIG SERVICE OG HAR ALDRIG VÆRET ET STED DER ER SÅ UBEHØVLET OG NEDLADENE OG ENDDA ER SÅ UHYGIEJNISK🤮.
FOR JERES EGEN SKYLD ,HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE STED!!!!
Vi er et par studenter som fik en bøde…
Vi er et par studenter som fik en bøde på 500kr fordi vi fulgte hvad der stod på parkeringsskiltet, nemlig at vi kunne betale 48 timer efter vi var kørt ud.
Der spiser vi ikke en anden gang.
Vi var en familie på 9 personer der ville spise på Amerikas Diner på Bakken. Det vil jeg godt advare imod. Det startede med at vi måtte bede om at få bordene tørt af. Der var ikke gjort rent, til trods for at klokken var 13, og vi havde bestilt bord. Betjeningen havde en attitude der virkede som om vi var til besvær. Himmelvendte øjne og suk. Vi bestilte forskelligt alle sammen. Det var fra Nachos til forskellige burgers. Jeg bestilte Pulled Pork Burger med Cole Slaw. Porken var ikke Pulled og Cole Slawen kunne lige være på en spiseske. Generelt var porken var totalt uden smag. Salaten til den ristede laks var 3 forskellige salatblade, lidt tomat og agurk.
PIZZA SLOTTET = L-O-R-T
PIZZA SLOTTET L-O-R-T-E STED.. VIRKELIG dårlig service. Har aldrig nogensinde oplevet noget lignende
Bakken og Bakkens perle
jeg havde dagen for inden bestilt 4 billetter til bakken, men da jeg kommer frem om lørdagen finder vi ud af booking systemet havde lavet om på 2 af vores billetter til om søndagen. Da jeg fandt ud af dette da jeg prøvede og få vores billetter ved indgangen blev jeg henvist til information. jeg henvendt mig selvfølelige til information og fik af vide de intet havde og gøre med deres workshop og vi ikke kunne refundere vores billetter eller ændre dem men vi var velkommen til og skrive en email klage og købe 2 nye billetter til fuld pris. efter længere diskussion endte vi med at dette var vores eneste valg. vi mødte andre familie med det samme problem og fik samme skuffe og ikke nok med det en familie os der bliver påtvunget til og købe en ekstra voksen billet fordi barnet ikke måtte prøve sine forlystelser alene uden voksen trods der står de er egnet til aldren. ren penge maskine og ingen hjælp at hente ved fejl.
ud over denne episode ente det med jeg kom hjem med en skadet nakke fra tornadoen ved et kæmpe ryg fra selen der gjorde både vi skulder var helt rød og blev hævet fra selen forventede det bare var slaget men ikke rigtig mere. jeg dagen efter ikke kunne løfte i min højre arm og dreje mit hoved halvt gør at jeg søger lægen mandag. fik kvalme og opkast om aften om det er fra forlystelsen eller maden fra bakkens perle vides ikke helt præcist.
vi var inviteret af familien der var med samme dag på bakken på bakkens perle og kunne man give minus i stjerner så gjorde jeg det sammen med bakken. vi kom og bestilte drikkelse efter 30 minutter var vores drikkelse stadig ikke kommet og maden fra buffen var kold. Efter flere gang og henvendte sig til tjeneren omkring vores drikkelse virkede han forvirret. efter 45-55 minutter kom vores drikkelse endelige, men tjeneren kunne ikke finde ud af halvdelen af vores bestilling og derfor måtte vi hjælpe ham de 6-8 gang han gik til bordet med drikkelse fordi ikke alle havde fået. vi var 11 familiemedlemmer afsted for og fejre vores forældres/bedste/mormor og morfars fødselsdage afsted på den her tur og var meget skuffet over oplevelsen. ikke et sted jeg ønsker igen og komme hen med den betjening begge steder.
turen ente med 989kr + 658 =1647 kr ca i biletter dårlig mad og en skade ikke et sted jeg anbefaler og komme.
Burger Baren er uhygiejnisk
Elsker Bakken, men vil fraråde at købe burger på Burger Baren.
Som allergiker kan min datter ikke tåle tomat hvilket der er blevet gjort opmærksom på. 2/2 gange er der kommet tomat i, hvilket vi selvfølgelig gjorde opmærksom på.
1. gang ville han bare pille dem ud med de fingre, han lige havde haft fat i karklude med - vi klagede og fik en nylavet.
I dag havde vi samme problem. Den burger vi havde haft fingrene i for at tjekke for tomat, blev så blot givet videre til en anden kunde.
De unge mennesker bag kassen er super flinke, men hygiejne kender det øvrige personale ikke til.
På Bakken er vi imod genbrug...
Sådan kan Bakkens administration ligeså godt skrive i deres ordensregler, for da jeg en morgen -efter at to vagter havde fortalt mig, at jeg var velkommen, gik tur og samlede den pant der bl.a. ligger smidt og sat rundt omkring, sørgede en tredje af Bakkens vagter for at smide mig ud -med den begrundelse at "Det vil vi ikke have. Hvis jeg ser dig her igen...
Han gav besked videre, og Bakken sørgede omgående for, at der fremover bliver tømt skraldespande, inden Bakkens forlystelser lukker. Så er de sikre på, at pant går til spilde, og dåser og flasker ikke bliver genbrugt, hvis nu en pantsamler skal formaste sig til den store "forbrydelse" at gå gennem Bakken.
Jeg sad i radio billerne og den sele…
Jeg sad i radio billerne og den sele man sku ha på var virkelig dårlig hvergang at folk kørte ind i mig fløj jeg op og selen kradsede mig nu er jeg helt lilla og det er altså 9 timer siden jeg var der inde og prøve dem. dårligt sted.
Lørdag den 6/7 24 14:45 plæne baren…
Lørdag den 6/7 24 14:45 plæne baren uforskammet personale meget uhøflige medarbejder dårlig lavet drinks som kun smager af vand med citron i. Nægter at give penge tilbage da de tog for mange i gennem betalingen, fik først penge tilbage efter et opkaldt til chefen
Bakken reklamerer med turpas til 239…
Bakken reklamerer med turpas til 239 kr. men med en højde over 140 cm koster 339 kr. mange lidt større børn, når hurtigt denne højde. Bakken skal reklamere retvisende. L Topp.
En Ubehagelig oplevelse
På restaurant de to søskende på Bakken havde købt 5 downtown beviser til grillbedet inklusiv drikkevarer men det viser sig at man desværre ikke kan bruge det i weekenderne, skriver til dem om det var muligt alligevel og så betalte ekstra, men de svare ikke tilbage om det tværtimod bliver det en masse kludder pladder frem og tilbage i stedet for om priserne på Down-Town-beviset og priserne uden der, og får ikke svar på det man spørger om, en meget ubehagelig oplevelse det var jo bare et ja eller et nej så det blev et nej herfra efter denne ubehagelige konference på mail🥲
Harlekin grill…
Madoplevelsen på harlekin grill var under alt kritik. Burgerne var bare klasket sammen og dårligt nok noget fyld i. Kebabboksen var mere pommesfrit end kebab og salat. Kort og godt elendigt og absolut ikke pengene værd. Betalte 50% for meget. Var virkelig skuffende..
Vi tager på bakken med vores 7mdr gamle…
Vi tager på bakken med vores 7mdr gamle baby og tænkte det kunne være sjovt at prøve dissy ducks og betaler 30kr for en polet til mig (forældre) da jeg skal sidde med ham, hvor forlystelsespasseren siger at så mangler vi en polet.
Kan det seriøst være rigtigt at en 7 mdr gammel baby skal have en polet selvom han sidder på skødet. Jeg syntes det er dybt til grin også da der ikke var mulighed for at bytte poleten
Ami isbar er ejet af en lille sort…
Ami isbar er ejet af en lille sort underfrankeret mand. Står en pris på en vare.det var så ik den pris han ville have men mere endnu. Der er en lov i danmark lille mand.har du sat en pris på en vare er det den pris du SKAL sælge varen til.... klovn big time.
Bakken er et dejligt sted
Bakken er et dejligt sted.
Havde dog en direkte dårlig oplevelse hos spisestedet. Delikatessen.
Bortset fra smagen af fritureolie smagte de ikke af noget som helst.
God sandwich, dårlig service
BurgerBaren på Bakken. Fik en flæskestegsandwich. Den var super lækker. Til gengæld da vi bad om at få tørret bordet af, sagde den unge pige, at der lige var tørret borde af. Ja okay, åbenbart ikke vores.