Havde bestilt en custom lipgloss, og var meget overrasket. Farven blev lige præcis den, som jeg ønskede, og duften er vidunderlig. Udover det, føles mine læber så bløde, når jeg bruger den. Det er... Leggi di più
Var i tvivl om den pink nuance som Changing giver ville passe til mig, da jeg normalt ikke er til pink lipgloss. Men den er simpelthen så flot, og passer perfekt til mit go-to naturlige makeuplook.... Leggi di più
Casino Online Non AAMS è una guida dedicata ai giocatori in Italia che vogliono scoprire e confrontare casinò esteri, piattaforme internazionali, slot online, live casino e bonus casino. Il sito offre informazioni utili su casino non AAMS, casino non ADM, giochi da casinò online, free spins, promozioni, roulette, blackjack e live dealer games. Con recensioni aggiornate, contenuti chiari e una panoramica pensata per il mercato italiano, Casino Online Non AAMS aiuta gli utenti a valutare diverse opzioni di gioco online. Per chi cerca casino online non AAMS, casino esteri affidabili, bonus senza deposito, slot machine online e live casino, la piattaforma offre una guida semplice e facile da consultare.
Italia
Non risultano inviti alla recensione recenti

Risposta di Casino Online Non AAMS
jeg synes bahati boutique virkelig gør sit bedste for at tilfredsstille deres kunder. At modtage pakker fra dem er som at få en pakke fra en god ven, man får et selvtillidsboost af et brev og omhyggelig indpakning, så man virkelig kan se at der bliver tænkt på alle detaljer!

Risposta di Casino Online Non AAMS
Jeg bestilte en læbeolie, og lad mig bare sige jeg har prøvet mange læbeolier, men dette er helt klart den bedste. Meget bedre end den fra dior! Den efterlader mine normalt ret tørre læber fugtig i lang tid, og dufter fantastisk.

Risposta di Casino Online Non AAMS
Jeres lipgloss lugter rigtig grimt og produktet er slet ikke som vist!

Risposta di Casino Online Non AAMS
Vitterligt den bedste lipgloss der findes! Ens læber skinner og tørre IKKE ud, helt sikkert ikke sidste gang jeg køber noget herfra! (;

Risposta di Casino Online Non AAMS
Deres lipgloss er så dejlig ærligt bedre end alle andres og ejeren er super sød og virkelig forstående og man kan godt mærke hun har stor passion for hendes arbejde

Risposta di Casino Online Non AAMS
Lip glosserne er så flotte og det er så god kvalitet og jeg ville virkelig handle der inde fra igen

Risposta di Casino Online Non AAMS
Jeg elsker at købe fra bahati boutique! Da jeg fik min pakke var der et motiverede brev med, elsker budskaber og hele viben omkring virksomheden. Kan ikke andet end at anbefalede produkterne, de føles så godt på læberne 🍒💞❤️

Set på TikTok
Jeg købte en lipgloss (så god kvalitet og flot farve) - samt vippelim/eyeliner i sort. Der var ingen problemer med leveringen og så er det et virkelig cute brand med alle de positive quotes og brevet der medfølger!
vil helt sikkert købe herfra igen!

det er spuer godt Service og en hurtig levering 👍🏻👍🏻👍🏻

Risposta di Casino Online Non AAMS
Bahati Boutique afsender altid gode og velproduceret produkter, og leveres altid inden for et par dage. Altid tilfreds når jeg handler herfra!

Risposta di Casino Online Non AAMS
Kun positivt at sige. Prima varer og det sødeste kort vedlagt. Noget man husker og får lyst til at handle der igen.

Risposta di Casino Online Non AAMS
Virkelig lækker lipglosses, dufter skønt og giver et skinnende look

Risposta di Casino Online Non AAMS
Så lækre produkter! Mine læber har det så godt efter jeg er startet med at bruge deres Lip Glaze! Den føles ikke fedtet, og så er deres Lip Polish ligeså god! Bliver bestemt ikke sidste gang jeg bestiller noget😍

Risposta di Casino Online Non AAMS
Så skønne produkter og fantastisk service! Kan 100% anbefales!
Meget god kvalitet i forhold til pris og man kan godt mærke at det er en lille virksomhed på både en god og en dårlig måde. Det eneste dårlige der er at sige er at klistermærkerne på produkterne sidder ikke lige og falder nemt af. Men ellers et virkelig virkelig godt produkt