Rigtig god kvalitet og pålidelig forhandler! Jeg vendte tilbage 1 mdr efter min ordre var leveret fordi jeg troede der manglede noget (viste sig at fejlen var min)- og super fin respons og imødeko... Leggi di più
Jeg købte for nyligt en sampak med bagestål, spade og brødposer. Jeg er rigtig glad for bagestålet og spaden, men skal jeg vurdere poserne, så får de ikke en stjerne herfra. Jeg synes egentlig de var... Leggi di più
Har ændret mine bageresultater fuldstændig. Pizza får sprød bund, brød får overflade som fra en dyr bager. Har prøvet pizzasten, det er ikke ligeså godt, nok fordi sten ikke overfører varme særlig... Leggi di più
Bagestålet og Kombispaden er den nye dynamiske duo, der gør dig i stand til at bage luftige, lette, rustikke brød, boller og pizzaer af "stenovnske" dimensioner. Missionen er at bringe stålet ud til folket. 80% af vores salg opstår ved at vores kunder anbefaler Bagestålet til deres venner og familie. Det er vi mega stolte af, da det betyder at vi lever op til vores mål om at have det bedste produkt af den højeste kvalitet, til en rigtig god pris, krydret med hurtig levering og gedigen kundeservice.
Gudenåvej 39, 8740, Brædstrup, Danimarca
- brian@bagestaalet.dk
- bagestaalet.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
super levering
Super produkt, hurtig levering
Hurtig levering, god pris og produktet er fantastisk. Jeg har bagt pizza et par gange nu og det virker perfekt. Desuden er den lille pamflet med vedligeholdelsesvejledning og idéer til opskrifter og surdej, fin og velformuleret.
Jeg kan stærkt anbefale bagestålet til alle som vil gøre deres bagning lidt bedre :-)
Jeg fik anbefalet jer af en nabo og…
Jeg fik anbefalet jer af en nabo og købte straks jeres bagestål.
Jeg er meget tilfreds og allerede ved første bagning, var bageresultatet markant bedre. Bollerne hævede helt perfekt og afbagningen var lettere at få perfekt.
Kæmpe anbefaling herfra
Fin service
Nem at bestille på hjemmeside incl. str. god info om hvornår jeg kunne forvente min pakke.
Produktbeskrivelsen.
Produktbeskrivelsen.
Hurtig response fra Bagestålet, men noget svagere kommunikation og forsendelse.
Jeg troede jeg kendte pakkens indhold…
Jeg troede jeg kendte pakkens indhold og glædede mig til den kom. Så lå der et lille hæfte med opskrifter, blandt andet på surdej, OVENI! En lille gave som gjorde glæden endnu større. Tak for det 🥰
Hurtig levering
Hurtig levering, ganske enkelt. Der gik under 24 timer fra bestilling til levering. Og kvaliteten lever 100 % op til det, det plejer at levere.
Fuld plade på på stjerner 😎
Fuld plade på på stjerner 😎
Nemt og hurtigt ganske enkelt 😋
Det bedste "værktøj" til dit bagværk og…
Det bedste "værktøj" til dit bagværk og surdej.
Anbefalet af Cathrine Brandt.
Trods forlænget leveringstid
Trods forlænget leveringstid, grundet omstrukturering på lageret, så blev jeg hele holdt orienteret om pakkestatus
Virkelig god service
Virkelig god service. Der var desværre sket en fejl i forsendelsen. Bagestålet undskyldte mange gange og opgraderede min bestilling (jeg fik lidt mere). Produktet (bagestålet) er ikke afprøvet endnu, men jeg har kun hørt godt om produktet.
Jeg er meget glad for mit bagestål
Jeg er meget glad for mit bagestål, det giver verdens mest lækre brød og boller
Nem bestilling. Godt produkt.
Nemt at bestille på hjemmesiden, hurtig levering og hæfte med gode råd og opskrifter. Kvalitets produkter.
Godt produkt.
Et rigtig godt kvalitetsprodukt, der lever op til forventningerne.
Hurtig og sikker levering.
Hurtig og sikker levering.
Produkter, der lever op til forventningerne.