Bæredygtig Beklædning Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fandt min drømme brudekjole i bæredygtig beklædning. For en 1/3 af prisen, god samvittighed og så var den endda som ny! Pianna var fuldstændig fantastisk til at få mig til at føle mig hjemme under... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Havde en fantastisk start på brudekjole jagten. Jeg startede (ikke særlig entusiastisk) nede hos Pianna, og uden den store fornemmelse for hvad jeg ville og kunne lide. Pianna var super dygtig! Hu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var forbi for, at se mig lidt omkring i Sorø. Jeg er selv meget stor fan af genbrugsbutikker. Det her sted er dog et lidt højere niveau i genbrug, hvor man betaler for god service og ordentlig... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abiti usati

Scritti dall'azienda

Online genbrugsbutik hvor du nemt kan shoppe secondhand eller sælge dit tøj uden at røre en finger

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mit første valg

God overskuelig hjemmeside, så jeg nemt kunne finde frem til det helt rigtige. Der gik ikke længe, før je mg kunne hente pakken ved pakkeudleveringen Det hele var som beskrevet på hjemmesiden - og hyggeligt med en personlig hilsen. Støtter gerne projektet. Det er her, jeg som det første søger efter et nyt stykke tøj 😊👌🏼

22 febbraio 2023

Kære Sabine,
Tusind tak for de søde ord. Jeg er super glad for at du kan lide konceptet. Tak for støtten.

Valutata 5 stelle su 5

Elsker butikken både som sælger og…

Elsker butikken både som sælger og køber, og så er ejeren en fryd at arbejde med og besøge i butikken! ✨

26 febbraio 2023

Risposta di Bæredygtig Beklædning

Åh altså, Lena, Tusind tak! Jeg er også glad for at at have dig som både køber og sælger
Tusind tak for de søde ord.

Supergod service

Supergod service, lækker butik og gode priser🤩👍🏻
Kommer snart igen😊

4 febbraio 2023

Hej Tina,
Mange tak for din søde anmeldelse. Du er altid velkommen :-)

Valutata 5 stelle su 5

Dejlig oplevelse at prøve kjoler i…

Dejlig oplevelse at prøve kjoler i bæredygtigt Beklædning. Prinsesse drømmen om kjoleprøvning, blev virkelighed.

2 febbraio 2023

Kære Michelle,
Mange tak for din anmeldelse og fordi jeg måtte hjælpe dig med at finde drømmekjolen. Du er så smuk i den.
De bedste hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Pianna er professionel og en fair og…

Pianna er professionel og en fair og realistisk "dealer" - det fungerer supergodt! Brug hende og spar miljøet!

27 gennaio 2023

Hej Ulla,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du synes det fungerer supergodt. Og jeg lover at jeg kun dealer stoffer i form af tøj :-D

Valutata 5 stelle su 5

Fin hjemmeside og tommel op for at man…

Fin hjemmeside og tommel op for at man kan returnere

31 gennaio 2023

Kære Sandie,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg så glad for at du kan lide hjemmesiden og muligheden for at returnere. Det er vigtigt, at tøjet kommer videre til en anden, hvis du ikke kan bruge det, så vi bekæmper tøjspild. :-)

Pianna, ejer af brudekjoler

Fint og sobert samarbejde

Fint og sobert samarbejde. Dejligt, at der er så rene linjer, og at betingelserne er då gennemskuelige

28 gennaio 2023

Hej Birgit,

Mange tak for din anmeldelse. Det er jeg rigtig glad for at du synes. :)

Meget fin nederdel

Meget fin nederdel, uden brugsspor fra Karmamia 💜 den blev sendt samme dag, er meget tilfreds 🙌

Mvh Kitt

29 dicembre 2022

Kære Kit,
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du kan lide nederdelen. Den er også vanvittig flot.😉
Piana
Ejer af Bæredygtig Beklædning

100% tilfredshed

Jeg synes Pianna har et bredt udvalg og tøjet er i god stand👍 Og levering er i genbrugskasser. Det hele er lige i min smag og ånd ♥️
God samvittighed, gode produkter og god service!

5 gennaio 2023

Kære Stine,
Mange mange tak for de søde ord. Jeg er SÅ glad for at det falder i din smag og ånd.
Pianna
Ejer af Bæredygtig Beklædning

Den bedste oplevelse

Flot og indbydende butik. Utrolig sød og venlig betjening. Spændende og virkelig fine varer.

15 dicembre 2022

Hej Birgitte,
Tusind tak for din søde anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at du kan lide mit koncept. Mvh Pianna
Indehaver af Bæredygtig Beklædning

Valutata 5 stelle su 5

Pæne varer til gode priser

Pæne varer til gode priser. Man kan gøre virkelig mange gode fund. -Med god samvittighed, da det er genbrugstøj. Varerne kommer pænt pakket ind og i genbrugskasser. Hele oplevelsen er som at at shoppe nyt tøj..

9 novembre 2022

Hej Anna-Cathrine,
Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive sådan en fik anmeldelsen. Jeg er så glad for, at du føler det er som at shoppe nyt. Det er netop det som er min mission. Så tusind tak 😊

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt sted at finde lækkert tøj med…

Dejligt sted at finde lækkert tøj med god samvittighed, det er ikke først gang jeg handler der og heller ikke sidste.

19 settembre 2022

Risposta di Bæredygtig Beklædning

Ih, tak fordi du tog dig tiden til den søde anmeldelse Annika.

Fantastisk køb og service

Fandt en fin kjole til fest og fik både god service og ærlig feedback.

16 settembre 2022

Kære Nina,
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe dig med at finde en kjole. Du bliver så flot!

Kan varmt anbefale Bæredygtig Bekældning

Jeg har købt en Dea Kudibal kjole, den er i rigtig god stand og rigtig fin pris! Det er ikke sidste gang jeg handler hos Bæredygtig Beklædning :)

30 settembre 2022

Kære Emily,

Åh, hvor skønt! Det er jeg bare så glad for at høre. Tusind tak for din anmeldelse.

Mvh.

Igen super

Igen en god oplevelse med bæredygtig beklædning 😊

27 settembre 2022

Ih, tak skal du have Anja. Skønt at du vender tilbage 😊
Mvh Pianna, Bæredygtig Beklædning

Valutata 4 stelle su 5

Overskuelig hjemmeside men penge trukket for tidligt

Dejlig overskuelig hjemmeside hvor jeg fandt masser af lækre ting. Også nemt at returnere, selvom DAO ikke skal have ros for hastigheden den vej..

Den sidste stjerne beholder jeg, da pengene blev hævet flere dage før pakken blev afsendt.
Bestilte torsdag, pengene blev hævet fredag men pakken kom først afsted til mig onsdag eller torsdag, altså en uge senere.

At der gik så lang tid fra køb til afsendelse er helt fint, da der vist var noget akut hospitalsbesøg for ejerne. Problemet var bare at jeg kun tilfældigvis så dette da jeg gik på instagram for at spørge om pakken var afsendt, når nu pengene var trukket.

1 settembre 2022

Hej Line,
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du lige kom i klemme, da min søn blev indlagt og akut skulle opereres. Det optimale ville helt sikkert have været, at jeg skrev til alle bestillinger, at jeg måtte sende senere. Men da min søn som sagt blev akut indlagt, måtte jeg kommunikere det hurtigt til alle via sociale medier. Jeg skal dog tage til eftertanke at skrive det på hjemmesiden til en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Dejlig oplevelse at sælge tøj hos…

Dejlig oplevelse at sælge tøj hos bæredygtig beklædning. Det gik hurtigt og nemt :)

3 settembre 2022

Hej Kathrine,

Tusind tak for din anmeldelse, og så tog det endda lidt længere med jeres tøj fordi jeg lige havde åbnet forretning. Nu skal jeg nok gøre mit bedste for at få solgt en del. 😊

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, med virkelig god service

20 settembre 2022

Kære Caroline
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du havde en god brudekjoleprøvning og endte med din drømmekjole.
Pianna, Bæredygtig Beklædning.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più