super fint - ja ja som nogle skriver er plasten lidt rough i kanterne/rundinger, men det tynde bånd der holder min google nest audio højtaler og er det eneste synlige er så fint. og han virker til a... Leggi di più

God service jeg ringede fordi jeg havde spørgsmål til pasformen og jeg blev straks mødt med forståelse og forklaring og også mulighed for penge retur uden at returnere produktet Det mente jeg... Leggi di più

Fin oplevelse med god support ifm anvendelsen af produktet. Kunne godt have ønsket mig at modtage opdatering om varens vej til mig efter den indledende besked om, at ordren var modtaget og under behan... Leggi di più

Kanon kundeoplevelse! Jeg fik 2 gode produkter og 8 enheder samlet til en fornuftig pris! - Hjemmesiden var nem og overskuelig og havde allerede mine varer samme dag som bestilt og med en lille hilse... Leggi di più

1. Negozio di impianti Hi-fi
  2. Azienda di elettronica

Her på shoppen kan du købe tilbehør til forskellige gadgets og medieudstyr, herunder vægbeslag, loftbeslag, standere m.m.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Købte et vægbeslag til en Sonos MOVE2

Købte et vægbeslag til en Sonos MOVE2. Førske gang jeg har handlet hos Baelt. Ganske enkelt "to the point". Hurtigt og effektivt og produktet, der er 3D printet er meget flot udført. Jeg er meget tilfreds.

29 gennaio 2026

Hej Jens

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️😃

Det betyder virkelig meget for mig, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg er utrolig glad for, at du har haft en god oplevelse med os – det er præcis dét, vi arbejder for hver dag!

Rigtig godt koncept

27 gennaio 2026

Hej Jimmy

Hilsen Ulrich / Bælt.dk

Hurtig levering og super produkt

Hurtig levering og super produkt. Købte beslag til HomePod Mini

25 gennaio 2026

Hej Kenneth

5 stjerner herfra!

Hurtig levering - super fine varer!

12 gennaio 2026

Hej Fyldige

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Jeg sætter virkelig stor pris på, at du deler din oplevelse. Det glæder mig at høre, at du har været tilfreds med både vores service og produkt.

Hav en skøn dag!

God kundeservice

God og hurtig levering

29 dicembre 2025

Hej Flemming

Fantastisk produkt

Kan varmt anbefale Baelt.dk. Købte vægophæng til Google Nest WiFi Pro, der passer perfekt. Jeg vil helt sikkert handle hos baelt.dk igen, hvis det bliver relevant.

6 dicembre 2025

Hej Kristian

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Hav en skøn dag!

En 5 stjernet oplevelse

Hold da helt op hvor er det dejligt, endeligt at kunne give 5 stjerner og ikke altid være den sure game mand 😀 bestilte i søndags var til afhentning tirsdag. Det kan vist ikke gøres meget hurtigere. Beslaget virker som en god kvalitet. Er hængt op. Super 👍
Meeen lidt malurt i bægeret. Når man går ind på er produkt, for eksempel det jeg skulle bruge ps5 vægophæng. Hvis i startede med at skrive passer til ps5. Eller hvad det nu er folk skal have. Var det ikke forvirrende. Man kan godt komme lidt i tvivl om på den måde det står. Måtte læse et par gange. Men hvad ved en knap så sur gammel mand om det❓
Det var bare strøtanker.
Med ønske om en rigtig glædelig jul til hele holdet 🎅🎄🤶
PS husk at reklamere mere om jer selv 👍

10 dicembre 2025

Hej Fuba

Hvor er det dejligt at modtage din flotte anmeldelse! 😃

Det gør mig virkelig glad at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige levering. Vi bestræber os altid på at levere den bedste service, og det betyder meget at få din anerkendelse.

Ha’ en fantastisk dag, og tak fordi du valgte at shoppe hos os!

Hurtig levering

Hurtig levering, det var ingen problemer selv om jeg havde bestilt forkert farve blev det ændret inden afsendelse 👍

11 ottobre 2025

Hej David

Hurtig levering

Fine beslag 3D printet passer til mine Sonos højtaler god kvalitet

10 ottobre 2025

Hej Per

Godt produkt

Godt produkt, og hurtig levering

12 settembre 2025

Hej Bent

Super hjælpsomme

Super hjælpsomme. Havde skrevet en forkert mail, så modtog ingen faktura, men Ulrich fra Baelt var super behjælpelig og hurtig til at svare. Hurtig levering også!

4 settembre 2025

Hej Michael

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, og et glimrende produkt. Købte et vægbeslag til et Apple TV, og alt var som det skulle være.

4 luglio 2025

Hej Jonas

Hilsen Ulrich / Bælt.dk

Varen er modtog fungere præcis som den…

Varen er modtog fungere præcis som den skal. Da vi troede den ikke gjorde kontaktede vi baelt og Ulrich svaret med det samme og gav rigtig god service 😊

2 luglio 2025

Hej Mette

PS. Håber du fik sendt din "Elektrikeren på skrue kursus"😃

Hilsen Ulrich / Bælt.dk

Deres side er misvisende og det produkt…

Deres side er misvisende og det produkt jeg fik passede ikke.

14 giugno 2025

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse.

Jeg kunne sagtens beskrive hele forløbet, men gør det kort:

✅ Vi tog imod din kritik ang. billeder/tekst og fik rettet det lidt til.
✅ Du fik dine penge tilbage, inden varen var kommet retur til os.
✅ Vi sendte 2 helt nye sæt af sted uden beregning (som vi stadig ikke har fået retur).
✅ Vi sendte en udførlig beskrivelse med billeder af, hvordan man sætter beslaget på enheden.

Der er desværre kunder, vi bare ikke kan hjælpe – selvom vi yder en ret god service.

Hilsen
Ulrich // Bælt