Valutata 3 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jag vill verkligen lyfta den service jag fick. Jag ringde och frågade om det fanns möjlighet med snabbare frakt då jag missat hur många dagar det var. Kvinnan jag talade med undersökte saken. Hon åter... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt suveränt, fick min beställning på 3 arbetsdagar och kan inte vara nöjdare. Beställer 100 pins och varenda en var felfri och topp kvalité. Grym Customer service även då dem mailar bilder På hur d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag designade en "Pins" på deras hemsida. Verktyget fungerade bra ända fram till slutresultatet skulle presenteras och då blev det inte så bra. Jag hade därefter kontakt med dem både via mail och te... Leggi di più

1. Negozio di articoli promozionali
  2. Servizio di stampa digitale
  3. Negozio di stampe e segnaletica
  4. Produttore di souvenir

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Badgeland är en Skandinavisk reklamartikelfirma och en del av Reklamland. Reklamland driver Badgeland, Stickerland och Magnetland. Vi är aktiva och driver lokala firmor i 4 olika länder, nämligen Sverige, Danmark, Norge och England. Vi har 12 anställda och omsätter för ett tvåsiffrigt miljonbelopp i koncernen Vi har en daglig produktionskapacitet på 70.000 kampanjknappar i olika storlekar. Behöver de 10000st kan vi leverera detta inom ett par dagar. Det som tar tid är oftast frakten, men har du riktigt bråttom budar vi gärna. Tänk på att vi kan ta fram betydligt bättre priser om du har tid att vänta lite längre med dina produkter. Ibland kan vi tom ge dig ännu bättre pris än våra listpriser

4,3

1 stella

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 3 stelle su 5

Skicka mig ett SMS med leveranskoden!

Det är numera svårt att hämta ut en försändelse hos ett ombud om man inte har en smartphone. Det är inte leverantörens fel utan PostNords, som inte längre aviserar med leveranskoden utan med en internetlänk som man inte kan öppna med en knapptelefon utan måste efterfråga i ett telefonsamtal. Det skulle underlätta om man fick leveranskoden i ett SMS från leverantören.

9 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Tragiskt dålig service

Tragiskt dålig service! Ovillighet att hjälpa när frakten strular, trots tydligt löfte om att godset kommer fram i tid! Kan inte rekommenderas!

2 giugno 2025

Risposta di Badgeland Sverige

Hej, ledsen att du fick vänta extra länge på ditt paket, det var utom vår kontroll när paketet levererades till en leverantör. Du är alltid välkommen att skicka ett mail eller ringa oss för att hitta en lösning.
Vi önskar dig en trevlig dag!

Fredrika, Badgeland SE

Valutata 1 stelle su 5

Varning ⚠️

Varning ⚠️
Oseriösa företag. Dålig kommunikation. För betalning!

26 aprile 2025
Non scritta su invito

Risposta di Badgeland Sverige

Hej Bosse Tack för din recension! Jag kan se att vi redan är i samtal med dig för att försöka hitta en bra lösning - Med vänlig hälsning, kundtjänst Thomas

Valutata 4 stelle su 5

De skickade fel varor först men de var…

De skickade fel varor först men de var väldigt snabba på att skicka nya utan diskussion, mycket bra.

28 febbraio 2025

Risposta di Badgeland Sverige

Bra vi hittade en snabb lösning, vi hoppas kunna betjäna dig en annan gång!

Vänliga hälsningar
Fredrika Eriksson

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt att beställa och snabb leverans

Enkelt att beställa och snabb leverans. Mina pins jag beställt motsvarade bilderna på hemsidan. Mycker nöjd med mitt köp!

11 dicembre 2024

Hej Malin
Tack så mycket för din recension. Kul att höra att du är nöjd med ditt köp och leveranstiden.

Med vänlig hälsning, Liza - Badgeland

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più