Badgeland Norge Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Forsøkt å reklamere på buttonsmaskin etter den er gått i stykker etter tre år med ganske lite bruk. I følge badgeland skal den holde til å lage et par tusen buttons i året i opp til 10 år, men likevel... Leggi di più

Kjøpte en magnetmaskin for 54x78mm. Bra produkt og en grei og enkel maskin å bruke. Magnetene blir meget bra og jeg var fornøyd. Problemet oppsto da jeg skulle kjøpe ekstra materialer etter at jeg had... Leggi di più

Er svært fornøyd med Badgeland. Har bestilt en rekke produkter gjennom over et halvt år, og de er alltid presis med levering. Produktene de leverer er akkurat slik jeg forventet, topp kvalitet!

Rask avsenders.....men minus på tillegg i prisen for avgifter på frakt.....Får likevel full pott siden jeg burde sjekket Fraktkostnader først 😀 Men ble likevel rimelig :-)

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg fikk veldig dårlig service og…

Jeg fikk veldig dårlig service og ekstremt lang leveringstid. Button-maskinen jeg kjøpte var dyr og fungerer svært dårlig. Klemmer ikke godt nok rundt kanten med plasten, slik at omtrent halvparten må kasseres. Jeg kommer ikke til å handle her igjen. Dyrt og dårlig.

6 dicembre 2021

Risposta di Badgeland Norge

Det er noe galt med enten maskinen eller måten du bruker den på. Skriv til info@badgeland.no så finner vi en løsning. Vi har solgt mange tusen maskiner så vi bør nok få din til å fungere… Thomas /// Badgeland Norge

Rask levering

Rask levering. Og god support på telefon når vi klarte å rote til maskina.

26 ottobre 2021

Risposta di Badgeland Norge

Hej - tak for anmeldelsen, vi er glade for at høre, at I er glade for jeres maskine.

Hav en fin dag videre :)

/ Lise

God kommunikasjon og kjapp levering

God kommunikasjon med Lise på kontoret. Produktet kom kjappere enn jeg våga å håpe på.

13 ottobre 2021

Risposta di Badgeland Norge

Hej! Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse og at leveringen kom hurtigt :) Hav en fin dag videre.
/ Lise

Bra service

Bra service, rask leveranse! 5 🌟🌟🌟🌟🌟

16 settembre 2021

Risposta di Badgeland Norge

Hej Kjell - mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med service og leverance :) Hav en fin dag.

Kjapt levert

Kjapt levert. smooth handel!

13 settembre 2021

Risposta di Badgeland Norge

Hej! Tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du er tilfreds med din handel :) Hav en fin dag.

Kjapt levert

Kjapt levert. Kvalitet virker bra :)

1 settembre 2021

Risposta di Badgeland Norge

Hej! Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine buttons :) Hav en fin dag.

Enkel bestilling

Enkel bestilling - rask levering.
Litt blasse farger.

29 giugno 2021

Hej Laila,

Tak for din anmeldelse - Håber jeres badges vækker glæde trods lidt blege farver. :)

Farverne er lidt anderledes end på computerskærmen, da vi printer i CMYK farver. CMYK er ikke farveægte, så der kan være variation fra printer til printer, og fra gang til gang.

Hav en dejlig dag.

// Lene (Badgeland)

Veldig rask leveranse

Veldig rask leveranse, og veldig flotte buttons.

19 aprile 2021

Risposta di Badgeland Norge

Hei og tusen takk for din fine tilbakemelding! 😊 Så kjekt å høre at leveransen var rask og at du er fornøyd med buttonsene! Velkommen tilbake neste gang du trenger noe fra oss.

Vennlig hilsen,
Thomas