Saamani VR-lasit olivat toimivat ja erittäin hyväkuntoiset ja saapuivat nopeasti. Ainoa huomautus koskee kuljetusyritystä (UPS), joka toi paketin ilmoittamatta ovelle, vaikka olin pyytänyt toimitusta... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Easy to select what kind of phone i wanted. Very fast delivery and information when items was send and received. also request to verify that everything was as promised. I recommend.
Hyvin toimi kaupat. Ainoastaan Suomen päässä kuljerusfirma DHL sekoili ja vei puhelimen väärälle henkilölle väärään paikkaan. Onneksi oli rehellinen ihminen ja ilmoitti minulle että voin hakea puhelim... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Servizio di riciclaggio e sbloccaggio cellulari
- Negozio di computer e accessori
- Negozio di elettronica
- Piattaforma di commercio online
Scritti dall'azienda
Hei, me ollaan Back Market, kunnostettujen laitteiden johtava markkinapaikka. Tehtävämme? Kunnostettujen laitteiden käytön valtavirtaistaminen. Tämä saattaa kuulostaa saarnaamiselta, mutta tässä meistä pähkinänkuoressa.
Informazioni di contatto
Finlandia
- heippa@backmarket.fi
- backmarket.fi
Come questa azienda usa Trustpilot
Törkeä huijaus
Tilasin iphone 11 puhelimen 11v. tyttärelleni johon hän oli säästänyt rahaa. Valitsin puhelimen uudella akulla. Puhelimen akku kuitenkin tyhjeni nopeasti. Vein laitteen puhelinhuoltoon akunvaihtoon. Kun hain puhelimen he sanoivat että en saa akunvaihdolle takuuta koska puhelimessa on kosteusvaurio, sain siitä kuvankin. Eli backmarket oli huijannut minua törkeästi lähettämällä viallisen puhelimen vanhalla akulla. Mitään korvauksia en saanut.
Negatiivinen sen takia että Back Market…
Negatiivinen se takia että Back Market lähetti minulle täysin saksankielinen kannettava. Tämä kysely taas ranskaksi, ei myöskään Ole minun hallinnassa Asiakaspalvelun kanssa sujui hyvin, kiitos siitä .
Product was in great condition and came…
Product was in great condition and came nicely packaged
Easy to select what kind of phone i…
Easy to select what kind of phone i wanted.
I recommend.
All went well and the iPhone 15 Pro…
All went well and the iPhone 15 Pro what I got was like new, not any damages and battery 100% shape.
Puhelin on todella hyvä
Puhelin on todella hyvä, ei käytön jälkiä. Kaikki toimii, niin kuin on luvattu.
Kehno tuote ei vastannut kuvausta
Aiempi kokemus on hyvä, mutta tällä kertaa tilatun käytetyn kannettavan tietokoneen kuvaus ei lainkaan vastannut todellisuutta. Minulle lähetettiin tietokone, jonka näppäimistöstä 30% tahmasi niin, että koneen käyttäminen mihinkään vähäistä laajempaan kirjoittamiseen ei olisi realistista. Näppäimistön kielen sanottiin olevan suomi, mutta todellisuudessa jenkkinäppäimistöön oli vaihdettu ääkköset. Näytön "mikronaarmu" oli kiveniskemä kuolleilla pikseleillä. Kone lähtee takaisin ja lopputuloksena on hukattua aikaa ja resursseja kaikille osapuolille.
Nopea toimitus ja tavara aina vähintään…
Nopea toimitus ja tavara aina vähintään luvatun tasoista.
IPAD mini 7, 2024
Ipad mini, täysin niin hyvässä kunnossa kuin myyntiesittelyssä. Näyttö ok, samoin akku toimii hyvin. Toimitus nopea. Toimitusosoitteen vaihtaminen sujui hyvin. Voin suositella.
Stop spamming me
A very good device
works as promised
En ymmärrä tuota kysely kieltä
En ymmärrä tuota kysely kieltä. ilmeisesti espanjaa, vaikka Black Market Finland kyselee.
Muuten antaisin 5 * voisi olla englantia tai suomea!!
Premium tason kaupankäyntiä
Olen todella tyytyväinen tilaukseeni. Yrityksellä laaja valikoima laadukkaita tuotteita, tilattu laite täysin uuden veroinen (premium), todella nopealla toimituksella. Suuri kiitos!
Nopea toimitus ja akun kapasiteetti…
Nopea toimitus ja akun kapasiteetti 100% yllätti positiivisesti!
Minulle lähetettiin läppäri
Minulle lähetettiin läppäri, jonka näyttö lakkasi toimimasta parin viikon sisällä. Lähetin takas Ranskaan, jossa todettiin että näyttö ei kuulu takuun piiriin. Monta sataa euroa käytännössä viemäristä alas.
Tilasin vielä yritykseltä, jolla oli hyvät arvostelut (Nlr). Tuli ainakin minut vedätettyä.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.