Waaw, Super mooie kleding van geweldige kwaliteit. Hele snelle verzending. Ook top personeel bij babystyling. Heel vriendelijk en niks is teveel. Ik bestel alvast nog veel bij jullie voor mijn zoont... Leggi di più
Onze dochter van 1 maand draagt bijna niks anders dan de kleertjes van babystyling! Leuke kleertjes voor een leuke prijs en echt een goede kwaliteit!
Super kwaliteit en snelle service! Reageren gelijk en nooit een probleem als je met iets geks komt (omdat bijv het voorspelde meisje toch een jongetje blijkt te zijn en je alle roze (nog ingepakte) a... Leggi di più
Al jaren fan van Babystyling. Nu kan ik er eigenlijk zelf shoppen🤰🏼 Súper leuke kleding van een mooie kwaliteit en fijne stoffen. Heel hip en niet standaard, zowel voor groot als klein. Daarnaas... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Awesome babybrand for babies and toddlers♡
Paesi Bassi
- babystyling.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Super tevreden
Altijd super tevreden met de kleding van Babystyling! Mooie kwaliteit en pasvorm. Makkelijk is dat er veel items met elkaar te combineren zijn en dat je zo verschillende leuke setjes in de kast hebt. Ik blijf terugkomen bij deze shop!
Super mooie kinderkleding
Super mooie kinderkleding. De kwaliteit blijft als nieuw! Ook na een paar keer wassen blijft het er mooi uitzien. Ik had wat problemen met bestellen, maar daar heeft Jennifer van de klantenservice mij uitstekend bij geholpen. Dus naast goede kwaliteit ook nog een hele goede service!
Babystyling
Babystyling
Wij zijn fan van Babystyling, onwijs goede kwaliteit kleren, mooie pasvorm!
We krijgen vaak complimenten als de meiden de kleren van Babystyling dragen. Ik raad Babystyling absoluut aan
Super mooie kwaliteit kleertjes
Super mooie kwaliteit kleertjes.
Ook al een aantal keer gewassen en het lijkt gewoon elke keer weer als nieuw gaat niet pillen en de stof blijft super mooi.
de broekjes sluiten echt perfect aan.
Dit vind ik met kleintjes namelijk altijd heel lastig om de perfecte broekjes te vinden
Ik ben echt super tevreden
Top kleding!
Onwijs tevreden met de kleertjes van Babystyling! De stof is heel stevig en kun je blijven wassen. De kleur en kwaliteit blijft goed. Veel keus en voor iedere smaak is er wel iets. Daarnaast snelle levering en erg klantvriendelijk. Zeker een aanrader!
Mooie kleertjes met goede kwaliteit
Mooie kleertjes met goede kwaliteit. Blijft mooi na aantal keren wassen!
Snelle service en goede kwaliteit
Snelle service en goede kwaliteit. Enorm dol op deze handgemaakte kleertjes. Blij mee!
Dankjewel Babystyling
Dankjewel Babystyling. Geweldig leuke kleding van een prima kwaliteit. Handige website. En vooral een goede levering. Ik zal zeker vaker bestellen. Ga zo door.
Topkwaliteit stoffen
Ik heb voor mijn tweeling heel veel kleertjes van Babystyling. Ze dragen de kleertjes vaak, omdat de items met elkaar te matchen zijn. Echter is niet aan de kleding te zien, dat het zo vaak gedragen is. De kleuren blijven mooi en ook de stoffen blijven mooi stevig en dik. In vergelijking met andere merken, springt Babystyling er op dit gebied zeker boven uit!
Super tevreden!
Al vaak besteld, altijd mooie kleertjes die hier heel vaak worden gedragen!
Prachtige kleertjes passen altijd heel…
Prachtige kleertjes passen altijd heel goed! Ook altijd super snelle verzending en heel klantvriendelijk
Mooie kwaliteit kleding met een fijne…
Mooie kwaliteit kleding met een fijne pasvorm in diverse prints en kleuren!
Kleren met echte kwaliteit.
Ik ben fan van Babystyling. Wat een super gave kleren. De kwaliteit is super. Door de lekkere zachte stof wordt het vaak gedragen en dus ook vaak gewassen, de kwaliteit blijft goed en mooi. Zelfs ermee buiten kruipen kunnen de broekjes goed tegen. Babystyling is mijn favoriete shop geworden.
Top service
Mijn bestelling was afgeleverd door Postnl, maar is bij mij nooit aangekomen! Maar door jullie top service gewoon een nieuw pakketje gekregen. En reageren snel op de mail! Mijn complimenten!!!
Per ongeluk een verkeerd shirtje…
Per ongeluk een verkeerd shirtje ontvangen. Een snelle reactie en direct opgelost. Heel fijn geholpen en de kleertjes zijn van mooie kwaliteit!
Super mooie kleren
Je betaald wat meer voor de kleren maar oh wat is de stof fijn heerlijk zacht en soepel. Het heeft een hele mooie pasvorm. Na vaak wassen blijft het mooi.
Ik had onlangs een setje gekocht voor mijn dochter en een shirtje was na 2x wassen kapot. Ik had met de klantenservice gemaild. Ik kreeg binnen een dag een mailtje terug met het nieuws dat er al een nieuw shirtje onderweg is. Wat een geweldige service hebben ze!
Trui gekocht van babystyling via…
Trui gekocht van babystyling via Wehkamp. Helaas ging een draad los in de mouw. Na contact met babystyling een nieuwe trui toegestuurd gekregen. Echt top service!

Heel behulpzame webshop
Heel behulpzame webshop, na een fout van mijn kant binnen het halfuur geholpen en levering nog kunnen aanpassen! kledij is ook van goede kwaliteit en kwam netjes verpakt toe.

Risposta di Babystyling
Mooie en hippe kleding met fijne…
Mooie en hippe kleding met fijne pasvormen. Daarnaast uitstekende service bij mijn klacht, werd direct serieus genomen en opgelost.
Je betaalt misschien iets meer voor deze kleding maar het is het zeker waard!

Uitstekend
Heldere omschrijving en foto's op de website die overeenkomen met de producten. Toen na een fout van mijn kant (foutief opgegeven adres) de bestelling niet aankwam is deze opnieuw verzonden zonder extra kosten te rekenen. Zeer vriendelijk, begripvol en behulpzaam contact

Risposta di Babystyling
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.