Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 2 stelle su 5

Defecte kinderstoel/nog steeds niet opgelost

Al bijna 2 weken bezig met een kinderstoel die ik niet kan gebruiken omdat de schroeven spontaan uit het eetblad vallen,waardoor deze dus niet op de stoel bevestigd kan worden.
Vindt het allemaal lang duren en heb aangegeven van mijn herroepingsrecht gebruik te gaan maken.Daarop kreeg ik een mail dat ik binnen enkele dagen een nieuw produkt zou ontvangen.
Communicatie is verder uitgebleven en ik heb tot op heden nog geen link of mail ontvangen dat er een nieuw produkt geleverd gaat worden.
Als de tijd van herroepingsrecht is verstreken ben je aangewezen op de garantie,maar los het dan ook op!
Communicatie laat te wensen over en ik heb nog steeds een kinderstoel die ik niet gebruiken waar hij voor dient!
Ik moet er maar op vertrouwen dat het zsm opgelost gaat worden...

10 novembre 2025

Slechtste klantenservice ooit

Slechtste klantenservice ooit. Kapotte kinderwagen binnen gekregen en ben nu al 3 weken bezig om dit op te lossen en ze blijven er om heen draaien en krijg nog steeds geen retourformulier of geld terug.

29 ottobre 2025

Bestel hier niet!

Bestel hier niet!! Kinderwagen besteld miste wat onderdelen daarna het verkeerde onderdeel ontvangen. En vanaf toen negeerde ze mij volkomen 5 mails gestuurd en op alle 5 hebben ze niet gereageerd. Nu zit ik met een kinderwagen die niet compleet is. Wat een bagger bedrijf dat jullie zo met klanten omgaan, en gewoon niet reageren op de mail.

13 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Babylux komt Europese garantie­plicht niet na

In juli 2025 heb ik bij Babylux een garantieaanvraag ingediend voor mijn Babycook Neo met accessoires. Babylux gaf aan dat mijn dossier was doorgestuurd naar de fabrikant en dat ik snel reactie zou krijgen. Inmiddels is er meer dan een maand verstreken en heb ik helemaal niets gehoord, noch van de fabrikant, noch van Babylux zelf.

Volgens de Europese consumentenwetgeving (o.a. Richtlijn 1999/44/EG en 2019/771) is de verkoper – in dit geval Babylux – altijd verantwoordelijk voor kosteloos herstel of vervanging binnen een redelijke termijn. Door enkel door te verwijzen naar de fabrikant en verder niets te doen, schendt Babylux deze verplichting.

Geen updates, geen oplossing en geen enkele vorm van klantgerichtheid. Erg teleurstellend.

10 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb op 1 februari een kinderstoel…

Ik heb op 1 februari een kinderstoel besteld bij Babylux.nl. Na een paar weken werd de stoel eindelijk geleverd, maar hij was beschadigd. De klantenservice reageerde in het begin nog redelijk snel en beloofde een vervanging.

In april kwam er inderdaad een vervangende stoel, maar ook die was beschadigd. Vanaf dat moment begon een maandenlange strijd. Ik heb bijna om de dag gebeld of gemaild. Ontelbare e-mails, contactformulieren, telefoontjes, en niemand kon of wilde mij echt helpen.

Op hun website staat dat je binnen drie uur antwoord krijgt. In werkelijkheid krijg je of helemaal geen reactie of af en toe een nietszeggend antwoord.

Het vervangende onderdeel heb ik uiteindelijk pas na vijf maanden ontvangen. En dat ook alleen maar omdat ik talloze keren heb gebeld, gemaild, met juridische stappen heb gedreigd en een ultimatum heb gesteld.

Tot op de dag van vandaag schrijf ik nog steeds met de klantenservice omdat ik een vergoeding eis. Vijf maanden lang kon ik de stoel niet gebruiken. Een product dat bedoeld is voor dagelijks gebruik met mijn kind. In die tijd moest mijn kind elke dag op de grond eten.

Geen excuses, geen uitleg, geen enkele vorm van coulance. De klantenservice was onvriendelijk, ongeïnteresseerd en totaal niet oplossingsgericht.

Ik kan Babylux.nl absoluut niet aanbevelen.
Wie zin heeft in stress, hoofdpijn en frustratie moet daar vooral bestellen. Ik persoonlijk ben er helemaal klaar mee en ga nu definitief een advocaat inschakelen.

1 febbraio 2025

Levering kinderfietsjes

Levering kinderfietsjes
Nogmaals een melding over dit zogenaamde fantastische bedrijf doe je een bestelling met order 4000082145 eerst aangeven we hebben het niet op voorraad wordt er aangegeven dinsdag krijgen we een nieuwe levering binnen 3 dagen hebt u de bestelling goh ja inmiddels 6 dagen voorbij en nog niks wel een bericht op Trustpilot met een excuus melding we gaan het zo snel mogelijk regelen en nu nog niks gehoord pakket ligt ergens bij een sorteer centrum in België ,het is asociaal hoe men daar bij babylux met klanten omgaat het enige waar ze goed in zijn is liegen en bedriegen hier bestel ik nooit weer ..het liefst gaf ik -10 sterren maar helaas

20 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Waarschuwing! Koop hier niets!

Kinderwagen gekocht. Bij levering bleek er een steun afgebroken te zijn. Toen begon de ellende. Bellen, mailen, Bellen. Telefoon werd er op gegooid en vervolgens zijn onze beide nummers geblokkeerd. Rechtsbijstand ingeschakeld om het geld terug te krijgen. De Belgische trol aan de telefoon moet direct haar ontslag krijgen. Ze zijn niet thuis als er iets niet goed is. Als je niet voor rechtsbijstand verzekerd bent, ben je de sjaak. De retourkosten heeft Arag voor ons betaald en via veel mailwisseling het aankoopbedrag terug ontvangen. Wees gewaarschuwd! Koop hier niets! Na 5 maanden was het afgerond.

27 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Dienst na verkoop trekt op niets

Als je hier iets koopt, hoop je best dat je artikel nooit stuk gaat. De dienst na verkoop is nog geen 1 ster waard. Slechte/geen communicatie, onbereikbaar, onvolledig in de communicatie, klant staat totaal niet centraal en met de pluimen van Thule gaan lopen. Zelf iets geregeld met Thule (fantastische service), aangezien Babylux gewoon niet meer antwoordt.

11 aprile 2025
Valutata 2 stelle su 5

Retourzending wordt duur betaald

Bikini besteld helaas te klein maten kloppen niet volgens mij. Retour sturen is eigenlijk niet te doen verzendkosten naar België € 9,50 en berekenen ze ook nog eens bankkosten voor de terugbetaling van € 8,00. Dus dan word het wel een hele dure bikini.
Wel jammer kwaliteit zag er goed uit.

8 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Aanrader

Onze geboortelijst werd met alle zorg behandeld en geleverd aan huis! Vriendelijke service en goede producten. Zeker een aanrader!

29 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb 9 dagen geleden besteld en heb…

Ik heb 9 dagen geleden besteld en heb het pakket nog steeds niet ontvangen, maar ik krijg wel berichten dat het pakket op 11 juni, 12 juni, 17 juni, 18 juni, 19 juni geleverd zal worden... Ik heb de berichten als bewijs. Het lijkt mij de slechtste benadering van de klant. Ik heb een bericht gestuurd om mijn geld terug te krijgen, ik hoop dat ik het krijg... Totaal teleurgesteld....

9 giugno 2024

KOOP HIER NOOIT WAT!!

KOOP HIER NOOIT WAT!!
Zeer slechte ervaring! KOOP HIER NOOIT WAT!
EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2!
Koop hier nooit wat, betaal liever een paar tientjes meer dan deze bar slechte service.
Optijd voor mijn dochter haar verjaardag een mooie fiets gekocht van Banwood. 24April.
Echter bleek na openen er beschadigingen e.d op te zitten. Nadat ik de klantenservice contacteerde, kreeg ik al snel behoorlijke botte reacties terug van een ene "Anthony"
In deze trustpilot reviews kom ik nu achteraf deze naam negatief vaker tegen.
Ze beloven een hoop mooie dingen, maar maken het niet waar, bijvoorbeeld binnen 48 uur reageren, want daar begon de ellende al mee.
Er was in België de dag van de arbeid, prima. Maar als je maandag mailt en donderdag of vrijdag nog steeds geen reactie hebt... dus ik weer een mail gestuurd dat ik graag een reactie wilde en het liefst een oplossing voordat mijn dochter jarig was, die was immers een week later jarig. Echter kwam hier al de eerste botte reactie binnen, vervolgens vroegen ze om een formulier in te vullen met foto's. Zo gezegd zo gedaan, en om een lang verhaal kort te maken..... een hoop gezeur en een hoop korte afgebekte reacties van Anthony werd er op 4mei gezegd dat ik een week later een nieuwe fiets zou krijgen van Banwood zelf.
Bedankt Babylux voor deze achterlijke service die jullie hebben verleend, met een zeer kortzichtige medewerker genaamd Anthony.
Helaas heb ik anders kadoos moeten kopen voor mijn dochter omdat jullie zo traag zijn met reageren. Dit had toch echt binnen 2 week opgelost kunnen zijn? Of ben ik dan teveel eisend?
Telefonisch zijn jullie zeer slecht bereikbaar, en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Als jullie dit met een vriendelijke medewerker netjes en vlotter hadden opgelost, was de review positief geweest. Maar ik voel mij genoodzaakt om andere mensen te behoeden voor een fout om bij jullie te kopen omdat het dan misschien een paar euro goedkoper is.
Ik verwacht dat ze hier wel weer met de nodige weerwoord op zullen reageren, maar ik heb in iedergeval andere kunnen waarschuwen.

24 aprile 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più