Hele fijne babyfoon, super snelle service. Mooi groot beeldscherm, goede beeldkwaliteit en super bereik. Echt de beste babyfoon die wij tot nu toe hebben gehad 🙏🏽
Hele fijne babyfoon van Qualista! Het bereik is top. Met het lekkere weer genieten in de tuin, terwijl de kleine in zijn bedje ligt. Het beeld is heel scherp en past zich automatisch aan op de dag-/ e... Leggi di più
Mega fijne babyfoon hebben wij gekocht hier. Hij kan 360 graden draaien, mega goed beeld (ook in het donker) en het beeldscherm wat erbij zit is ook heel goed en mooi van kwaliteit. Al met al, erg bli... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Babyloes.nl is dé specialist in babyfoons en veilige babyproducten voor jonge gezinnen in Nederland en België. Bij ons vind je uitsluitend kwalitatieve en uitgebreid geteste babyfoons, babycamera’s en andere babyartikelen van topmerken. Elk product in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd, voldoet aan de strenge Europese veiligheidseisen en is ideaal voor ouders die op zoek zijn naar comfort, betrouwbaarheid en gemoedsrust.
Paesi Bassi
- info@babyloes.nl
- babyloes.nl
Le persone hanno visualizzato anche
geleverd met DHL niet postnl
Er staat dat levering is met post nl.
Werd geleverd met DHL.
Als ik dit van tevoren had geweten had ik hier niet besteld.
Al veel problemen gehad met levering door DHL.
Na mooie reactie en toezegging van aanpassing op de site ben ik zeer tevreden.

Risposta di Babyloes
Snelle levering !
Qualista Baby Monitor pro
Snelle levering, goed product!
Qualista Baby Monitor na al wat enkele babyphones gehad te hebben is dit tog wel 1 van de mooiste met een lekker groot scherm. Nu van 300 naar 180€ is altijd mooi meegenomen...
Blij mee
Het pakket kwam tijdig en stevig ingepakt aan.
Wat een verschil met onze vorige babyfoon . Scherp beeld vanop de monitor in te zoomen en te verplaatsen . Dus niet meer naar boven lopen omdat ons kleinzoontje zich verdraaid heeft . Luxe.
Qualista babyfoon
Deze babyfoon voldoet aan onze verwachtingen. We hebben hem nu al een tijdje in ons bezit.
Duidelijk helder beeld en het geluid is prima alsook de terugspreekfunctie. In het begin was het een beetje zoeken in het menu hoe het allemaal werkt maar we waren er snel mee weg. We zijn tevreden over onze aankoop die we eerst vergeleken hadden met andere merken.
Ook de verzending verliep prima, we raden deze firma aan.
Bedankt voor de snelle service.
Mooi product goede service bij de…
Mooi product goede service bij de levering alles volgens de aangegeven informatie
Veel beter dan de grote spelers op de babyphone markt!
Zeer goede kwaliteit van beeldscherm tot scherp geluid. Ook gaat deze babyphone veel verder qua bereik vergeleken met een zeer dure vorige babyphone van een gekend merk. Echt heel blij dat onze vorige dus stuk ging en ik dus de qualista leerde kennen!!
Mooi product en geweldige service!
4 maanden geleden de babymonitor aangeschaft. Geweldig product met mooie opties. Erg tevreden over de lange accuduur, op afstand te verplaatsen beeld en het grote scherm. Afgelopen week begon de connector helaas te haperen. Dit werd snel opgelost door een nieuwe monitor toe te sturen. Zeer snelle communicatie en afhandeling, niets dan lof! Wij genieten weer van dit mooie product!
Uitstekende babyfoon
Nadat onze vorige babyfoon binnen enkele maanden al rijp was voor de container, kwam ik via zoeken op Google naar "beste babyfoon met camera" uit op de Qualista babyfoon. Na het lezen van een aantal zeer belovende recensies en de duidelijke toelichting op Babyloes.nl heb ik deze besteld, meteen met extra camera voor onze tweede spruit die op komst is. Na een kleine week werd de babyfoon met extra camera geleverd en kon het feest beginnen. Het is een relatief groot scherm, maar niet zwaar. Je kindje is ontzettend goed zichtbaar hierop en de camera is heel makkelijk te verstellen met de knopjes. Het geluid is heel duidelijk en heeft bijna geen vertraging (in tegenstelling tot de vorige babyfoon waarbij het bijna 3 werkdagen duurde voor het geluid uit de babyfoon kwam..). De bediening werkt heel soepel en is duidelijk en overzichtelijk. Het bereik van de babyfoon is ook echt fenomenaal. Ik ben fan en ik heb hem ook aan mijn zwangere vriendin aanbevolen. Zij heeft hem ook meteen aangeschaft.
Goed product
De eerste keer ging het bestelproces prima. De tweede keer liet het product lang op zich wachten.
Het is fijn werken met twee camera's op het beeldscherm. Goed product. Wel jammer dat ik nog niet heb uitgevonden hoe ik kan inzoomen als er meerdere camera's op 1 beeldscherm staan. Een online handleiding was tof geweest maar dat kan ik niet vinden.

Risposta di Babyloes
Snelle levering en mooi product!
Snelle levering en mooi product!
Camera is scherp en mooi beeld en geluid.
goed maar niet zeer goed
goed maar niet zeer goed, site vermeldt "vandaag besteld morgen geleverd", maar dit klopt niet helemaal, bestelling bleef 5 dagen achter en werd toen niet bij ons en zelfs niet op ons tweede doorgegeven adres geleverd maar in een afhaalpunt, dus daar komt nog een dag bij. voor de rest heel fijn toestel, tot nu heel tevreden over!
Ik had iets anders gekregen dan…
Ik had iets anders gekregen dan besteld. Heb gemaild en werd echt supersnel opgelost!
Correcte communicatie en service
Ideaal
Ideaal, werkt goed zoals hij moet doen 👍🏻. Goed beeld & handig de extra functies er op.
Kwaliteit en veiligheid voorop!
Hele vlotte service via Babyloes!
Duidelijke productinformatie, en maakt deze ook waar. Zelfs het babybezoek was laaiend enthousiast over de monitor: groot scherm met scherp beeld (ook in nachtmodus (wat ons een fijn gerust gevoel geeft)), handige temperatuurweergave, en veilige verbinding zonder wifi. Ook het bereik gaat vlot twee verdiepingen ver zonder inboeten op kwaliteit. We zijn fan en raden het nieuwe ouders ook direct aan ;).
Goede communicatie met het bedrijf
Daar er iets misliep bij de post bij de levering, werd direct het nodige gedaan om het product opnieuw te laten leveren
Beste aankoop van babyfoon
Beste aankoop van babyfoon. Prijs kwaliteit zeer goed. Duidelijke omschrijving van de babyfoon. Juiste en correcte informatie. Ver bereik wat ik zeer belangrijk vond. Groot scherm. Niks op aan te merken. Snelle levering.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.