Bestilte en foldemadras. Men ud over at modtage en ordrebekræftelse, har jeg intet hørt. Bestilte den d. 9 juli Valgte at benytte mig af min fortrydelsesret d. 14 juli og har fremsendt den formular... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Har købt en Pioli Husseng som overhovedet ikke lever op til billederne på hjemmesiden. Den blev afsendt fra Polen. Købte også en madras, som endnu ikke er leveret. Beløbet blev trukket for 4 uger side... Leggi di più
Vi har fået leveret en flot og solid køjeseng, som også var nem at samle. Vi fik god hjælp fra kundeservice inden køb og under levering og er bestemt tilfreds med både køb og service. Eneste opgrader... Leggi di più
Vi bestilte et skumsæt til vores søn d. 18/12 og det er kommet idag. Der var lidt leveringstid på skumsættet, pga. Bring lavede ged i leveringen. Så sættet skulle sendes tilbage til afsender. Men... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi er en virksomhed, hvor børnene er i centrum! Leg, møbler, tøj og alt det du mangler til livet med børn. Vi har alt fra håndsyet tøj til specialdesignet babynest. Fra kvalitetssenge til højstole og legetøj. Vores sortiment går bredt, og vi er altid nysgerrige efter at udvide endnu mere. Vi bestræber os efter at yde en kanon kundeservice, og vi gør vores ypperste for at du går glad og tilfreds fra os 🌸
Informazioni di contatto
Næstved, Danimarca
- Info@babydluxe.dk
- babydluxe.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Fantastisk godt købsforløb!
Jeg skulle bestille en seng til min søn og jeg havde SÅ mange tvivl omkring alt angående sengen. Stephanie var så sød, hjælpsom og gav både råd og vejledning undervejs. Hun har besvaret hvert et spørgsmål og løst hver en tvivl. Der har været god information om alt fra start til slut og virkelig god opfølgning fra deres side af.
Stephanie har virkelig gået det ekstra for at sikre, at jeg var tryg ved alt og for mig betyder det alverden.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler over denne hjemmeside og jeg anbefaler den gerne til alle jeg kender!

Risposta di Babydluxe
Lidt leveringstid men kanon kundeservice
Men kontaktede babydluxe, og uden tøven blev der sendt et nyt skumsæt med det samme, selvom det andet ikke var kommet retur endnu. Ved den nye levering blev der brugt GLS i stedet og der modtog vi hurtigt vores vare. Vi er allerede glade for skumsættet. God kvalitet.
Sød og serviceminded kundeservice som svare MEGET hurtigt!
5 stjerner herfra.

Lang leveringstid
Tiltros for utrolig lang leveringstid, har vi oplevede at hurtig reaktion fra kundeservice, når vi har henvendt os, og vi er endt med at modtage en virkelig fin seng :)

Dårlig service!!
Dårlig service!!
I marts fik jeg i gave et sæt med puder og lege tæppe. Jeg har lige taget det i brug for ca. 1 uge siden. Da vi ikke har haft behov for at bruge det før. Ser så at 2 af sygningerne i midten af legetæppe er gået op, dvs der nu dr hul i.
Og det eneste de siger er, man har 2 mdr til at reklamere, da det er en god rum tid til at prøve det i. Så nu står med med et legetæppe med huller i, som kun har været brugt 1 uge…
De kunne tilbyde mig en ny, til halv pris!!!!
Virkelig dårlig service.

Risposta di Babydluxe
Indtil videre en god købsoplevelse!
Indtil videre en god købsoplevelse!
Fine produkter og flot hjemmeside.
Jeg glæder mig til at modtage varen :-)

Risposta di Babydluxe
God hurtig service og lækker kvalitet
Utrolig rar og mega god hurtig service.
Kvaliteten på varerne er super lækre. :)
Vil klart anbefalede denne hjemmeside og vender klart tilbage:)

Anbefaler!!
Jeg bestilte en himmel fredag og allerede mandag modtog jeg pakken. Virkelig god service. Himlen er VIRKELIG fin og i god kvalitet. Det er slet ikke sidste gang jeg køber fra babydluxe :-)!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.