B Energy

Elendigt

Elendigt.
Overholder ikke aftaler, hverken mundtlige eller skriftlige og deres kundeservice er ikke eksisterende.
Afventer sag hos energiankenævnet, da de efter over en måned, ikke har lavet en slutopgørelse og kun delvist betalt det beløb de skylder.

6 gennaio 2026

Min kone blev ringer op af sælger af en…

Min kone blev ringer op af sælger af en elaftale og blev overtalt.
Vi har ikke givet tilladelse til telefonsalg til B- Energy. Så opkaldet er i klar strid medmarkedsføringsloven.

Endvidere påstår sælger at B - Energy har en aftale med Favrskov Kommune om at de må kontakte kommunens elforbrugere.
Kommunen kan ikke give et sådant tilsagn.

Løgn og latin.

27 marzo 2026

Svindel og bedrageri

Svindel og bedrageri. De gemmer sig bag en større virksomhed ved samme navn. Derfor kommer man ikke frem til denne side. De lyver om deres priser, trækker flere penge end de burde, selv flere måneder efter man har opsagt dem. Mit bedste råd til jer som er faldet for deres fælde, ring til jeres bank og bloker betaling til b energy.

1 marzo 2026

Svindel

Svindel. Mit elselskab skiftede til b energi. Pludselig er månedlig el regning dobbelt så dyr selvom samme månedlig forbrug fra tidligere selvskab. Kan ikke se oplysninger over regningen på deres hjemmeside.
Har man afmeldt får man ikke sine penge retur som de skylder en.

Hold jer langt væk b energy

27 gennaio 2026

Skift til B energi

Jeg snakkede med Stephan, som ringede for at tilbyde billigere energi end det jeg har idag. Han var virkelig god til at forklare og besvare mine spørgsmål. Han var imødekomme og venlig samtidig med at det føltes trygt og skifte over til B energi. Jeg valgte at skifte over med det samme og ser frem til en billigere løsning. Tak til Stephan , som har været rar at snakke med

24 novembre 2025

I er tyve og i bliver anmeldt til…

I er tyve og i bliver anmeldt til politiet !
Hold jer langt væk fra dette selvskab de prøver at sætte sig ind på jeres PBS og trække penge ,flere år efter man har opsagt dem.

I er i forvejen meldt til piolitiet men jo flere tyveri sager i får på nakken jo bedre.

22 novembre 2025

useriøst firma

useriøst firma. Aldrig modtaget en regning eller rykker. De lukker så for strømmen og vil have 5000 kr for at åbne for den igen. Hvad sker der lige😡

11 settembre 2025

Dårlig information

Deres app er elendig. Hvor man hos andre leverandører kan se næste døgns priser er der her kun info frem til kl 00 samme dag hvilket betyder at man ikke kan planlægge sit forbrug

25 giugno 2025

Flabet bemærkning

Jeg er lige blevet ringet op af deres "service afdeling" selvom om jeg kunne spare nogle penge ved dem lagde jeg telefon på da sælgeren kom med en flabet bemærkning, han var ellers lige ved at få gaflen under mig, bedre næste gang

25 aprile 2025

Usselt og useriøst firma.

Usselt og useriøst firma.
Melder ud pga. bl.a. bl.a. at tarif stiger 25øre.
Finder ny elleverandør og så ringer de og benægter at de har sendt mail med stigning. Sender bevis, og så svarer de ikke😂 vælg dem ikke!!!’

1 aprile 2025

Steer clear of this company!

Do not get electricity service from this company!

I’ve done the mistake and basicly got scammed, here’s the details:

My last aconto bill was 3000+dkk that had been paid and last year on April 1st I’ve ended my subscription. Then my correction bill came and it was saying that I should get around 1500 dkk back in about a month.

Months passed and I did not get anything back so I gave their customer service a call in June 2024. The reply I got was ‘we are understaffed’ but you’ll get it in a month.

After a few months I gave them a call again, some months later again. The replies were identical ‘Sorry about what happened, we will return your money’.

Last drop on the bucket was when I got a call from their customer service in January 2025 saying ‘Would you like to subscribe to us? We have very special prices for you’.

I’ve explained the situation to the person and said I’d never use their services again. He said that he will make sure I get my money back.

Now it’s mid March 2025, almost a year passed since I’ve ended my subscription and I did not get the money I’ve overpaid for the bill.

Do not use their services if you’d like not to get scammed!

11 marzo 2025

b-energy er det bedste og billigeste elselskab på det danske marked

Der har i kommunikationen med b-energy været mange misforståelser om hvilket abonnement jeg havde men nu hvor fejlen er blevet så fortsætter jeg med b-energy family+ fra 1. august på trods af det allerede var det abonnement jeg havde men deres nye økonomi system har desværre ødelagt oplysningerne omkring mig men nu hvor der er fundet en løsning så kan jeg nu kun varmt anbefale b-energy for b-energy famile+ er det billigeste på det danske marked

27 giugno 2024