Scopri cosa dicono le persone

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori di moda

Scritti dall'azienda

Håndmalet Pess on nails i høj kvalitet. Hvert eneste sæt negle er lavet med kærlighed og opmærksomhed ned til sidste detalje. Med B-ateliers press-on nails kan du let skifte look, om du skal på arbejde, i skole, eller til fest i weekenden. De er super nemme at sætte på og tage af, så du kan eksperimentere med nye looks så ofte, du vil. Det er som at have din egen lille neglesalon derhjemme!

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Super flotte negle i virkelig lækker…

Super flotte negle i virkelig lækker kvalitet! De er lette at sætte på, især hvis man bruger de stickers der følger med. Det tager vitterligt max 10 minutter begge hænder inklusiv, og så holder de i hvert fald 3-4 dage hos mig. De er ligeså lette at tage af, og ser fuldstændigt ud som nye bagefter og kan altså bruges igen og igen. Genialt!

Derudover er der helt og aldeles fantastisk kundeservice at hente!

Jeg vil helt klart anbefale alle, der bruger press ons at købe deres hos B-Atelier!

21 gennaio 2026

Hej Sarah

Tusind tak for din mega søde anmeldelse! Jeg er glad for at du blev glad for neglene<3

Valutata 5 stelle su 5

Super flotte og gode negle

Super flotte og gode negle, der holder virkelig godt.

21 ottobre 2025

Hej Ida,

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at du blev glad for neglene <3

Elsker de negle jeg fik

Elsker de negle jeg fik. De passer perfekt og ser fantastiske ud. Blev sendt hurtigt. Fuldt ud tilfreds og vil købe hos dem igen.

7 agosto 2025

Hej Sif

Tusind tak for din søde anmeldelse! Det er dejligt at høre at du blev glad for neglene <3

Fantastiske negle

Jeg kan ikke tåle den lim man plejer at bruge til at sætte negle på
Så det var helt fantastisk da jeg så B-atelier som brugte gel stickers
De er så smukke og så holder de utroligt lang tid
Jeg kan virkelig anbefale at bruge B-atelier hvis man vil skåne sine negle indenunder
Jeg kommer helt klart til at bestille nogen flere.

15 luglio 2025

Hej Michelle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at vores produkter lever op til dine forventninger <3

Valutata 5 stelle su 5

Flotte designs, god kvalitet til gode priser

Jeg har det sidste års tid brugt og kigget rigtig meget efter press-on negle og har købt mange af de billige, men også ledt efter steder med gode kvalitets press on negle til en overkommelig pris og med lidt anderledes designs og PLUDSELIG dukker B-atelier op på min instagram.
Jeg bestiller 4 par efter at have fundet den rigtige størrelse (størrelsesguiden er super nem at følge).
Hurtig levering og er fuldstændig forelsket i de flotte designs og kvaliteten på neglene.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos B-atelier!
Klar anbefaling!

23 luglio 2025

Hej Katrine

Tusind tak for din mega søde anmeldelse! Det betyder meget og jeg er glad for at du blev glad for neglene <3

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde fået fat i den forkerte…

Jeg havde fået fat i den forkerte størrelse, men ombyttelsesprocessen var rigtig fin, og Bingjing var til rigtig stor hjælp <3 Kundeservice er i top med hurtige, høflige og effektive svar. Jeg fik sendt forkert størrelse retur, og bestilt nye designs i anden størrelse uden omkostning (da de var i samme prisklasse, men stadig mega fin mulighed at kunne bestille nye designs). Jeg modtog ombyttelsespakken i morges, hvor størrelsen passede perfekt! Mange tak til B Atelier, jeg skal helt klart se på nye designs snart ;D

Med venlig hilsen,
Julia

18 luglio 2025

Kære Julia

Mange tak for din super søde anmeldelse!! ❤️

Helt vildt godt køb

Helt vildt godt køb!
Jeg har aldrig prøvet at bruge Press on negle før, men det var en super positiv første oplevelse.
Neglene er helt vildt flotte og instruktionerne er nemme at følge.
De ankom også hurtigt (inden for 2 dage).
Nogle enkelte af neglene er en smule gennemsigtige, men når de først er påført er det ikke rigtig noget man ser.

6 luglio 2025

Kære Liv

Tusind tak for din søde anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Stedet man vender tilbage til

Jeg er simpelthen så glad for mit køb! Varerne er præcis som på billederne – endda endnu flottere i virkeligheden. Kvaliteten er rigtig lækker, og man kan virkelig mærke, at der er gjort noget ud af det. Leveringen var overraskende hurtig, og alt kom pænt og ordentligt frem. Det hele føltes bare nemt og trygt. Jeg kan helt klart anbefale butikken og glæder mig allerede til at handle her igen!

30 giugno 2025

Hej Stina

Tusind tak for din mega søde anmeldelse! Det er dejligt at få at vide, at købsprocessen har været behagelig og at produkterne levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os! 💗💗

Virkelig flotte negle

Virkelig flotte negle. De er lette at sætte på og tage af, uden at ødelægge egen negl.

21 giugno 2025

Hej Tina

Tusind tak for din søde anmeldelse!

Jeg er virkelig imponeret

Jeg er virkelig imponeret over, hvor flotte neglene er – jeg elsker dem! Kvaliteten er fremragende, og de ser endda endnu bedre ud i virkeligheden end på billederne. Kan varmt anbefales til alle, der elsker smukke negle uden at skulle betale en formue. Tusind tak – jeg handler helt sikkert her igen. 100 % tilfreds!

16 giugno 2025

Hej Rebecca,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!! Jeg er glad for at du blev glad for neglene <3

Beautiful

Super flotte negle

23 maggio 2025

Hej Caroline,

Tusind tak for din anmeldelse! <3

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Levering var hurtig og god. Neglene var præcis som blev vist på hjemmesiden og var både nemme at få på og af og gemme til senere.

24 aprile 2025

Hej Cecilie

Tusind tak for din søde anmeldelse! Jeg er glad for at du blev glad for neglene <3

Fantastisk

Fantastisk! God kvalitet og perfekt løsning istedet for at få lavet akryl negle. Nemme at tage af og på.
10 ud af 10!

24 aprile 2025

Hej Samia

Tusind tak for din anmeldelse! <3

Fantastisk god service

Fantastisk god service, modtog min bestilling 1,5 døgn efter jeg havde bestil den🤩🤩
Lækre flotte negle af god kvalitet som kan holde længe🌸🙂
Nemt og god guide til måling af sine negle
Elsker dem❤️❤️🙂🌸

13 marzo 2025

Hej Jane

Tusind tak for din søde anmeldelse! Jeg er glad for at du blev glad for neglene! ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtigt levering og pakken…

Super hurtigt levering og pakken indholdte alt, man har brug for, for at påføre neglene! Fik også et mega sødt kort med promo kode. Neglene var SÅ pæne og instrukserne var tydelige og nemme at følge. Køber helt klart her igen :))

12 febbraio 2025

Hej Victoria,

Tusind tak for din søde anmeldelse!! Jeg er super glad for at du blev glad for neglene <3

Valutata 5 stelle su 5

Modtog de flotteste negle!!!

Modtog de flotteste negle! De holder virkelig godt og er samtidig slidstærke. Har kun gode ting og sige! Hurtig levering og den fineste indpakning også. Min veninde har allerede lagt en ordre også<3

2 febbraio 2025

Hej Cecilie

Tusind tak for din søde anmeldelse og for din anbefaling til veninde! Jeg er glad for at du blev glad for neglene 💗

Valutata 5 stelle su 5

Super let for nybegyndere og fantastisk service

Jeg har aldrig prøvet kunstige negle før, men forelskede mig pladask for udvalget her. Jeg havde lidt spørgsmål både inden og efter mit køb, og hun var rigtig hurtig til at svare grundigt på mine mange spørgsmål 😊.

Min bestilling blev sendt hurtigt, og neglene er pakket rigtig fint ind, så det føltes rigtig luksus at åbne pakken.

Som sagt har jeg aldrig prøvet kunstige negle før, bland andet fordi jeg ikke er vild med tanken om at komme lim på mine negle, men disse sættes på med tape. Det fungerer rigtig godt, og efter at have set guiden på hjemmesiden var det super let at sætte neglene på. Jeg brugte størrelsesguiden, og de passer rigtig fint på mine negle. Lige nu har jeg neglene på, på anden dagen, og de sidder stadig fint, og der er ingen tegn på, at de falder af lige foreløbig.

Neglene selv er helt utroligt flotte, og jeg kommer helt sikkert til at købe flere par i fremtiden 😁.

20 gennaio 2025

Hej Nana,

Tusind tak for din søde anmeldelse! Jeg er glad for at du blev glad for neglene. Du kan altid velkommen til at række ud, hvis du skulle være i tvivl om andet <3

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più