Bækkels Gastronomi Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Fik leveret Italiensk buffet til min datters konfirmationsfest og det var en super oplevelse. Maden var anrettet flot og virkelig smagfuld... er selv uddannet kok og må sige det her var en kvalitet i... Leggi di più

Vi fik leveret en lækker sommerbuffet til vores bryllup i starten af juni. Alt spillede bare og maden var fantastisk! Kan varmt anbefale Bækkels🤩

Kan absolut give mine varmeste anbefalinger til Bækkels Gastronomi. Fik fra første henvendelse en super god service og blev glædelig overrasket over den lækre buffet jeg havde bestilt, også levede ful... Leggi di più

Velsmagende, men ikke ekstraordinær Nytårsmenu 2025. De dårlige instruktioner trækker desværre helhedsoplevelsen ned. Dejlig forret med tun. Mærkelig mellemret, Jomfruhummer Cappuccino, som desvær... Leggi di più

1. Azienda di catering

Moderne Catering, kvalitets mad til alle lejligheder.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kan kun anbefale Bækkels!

Vi valgte Bækkels mad til vores bryllup og barnedåbsfest- og det er bestemt ikke sidste gang vi vil vælge Jesper Bækkels og hans team. Maden var så lækker og vi kunne som par sætte vores egen menu sammen i samarbejde med Jesper så vores bryllupsmiddag afspejlede os og hvad vi kunne li’. Vi vil helt klart anbefale Bækkels til andre- det var en så god oplevelse!

23 settembre 2019

Vi var et selskab i Karrebæksminde til…

Vi var et selskab i Karrebæksminde til tri
En pludselig indskydelse om at få maden udefra i stedet for at skulle lave det selv efter en hel dag ude. Efter en hurtig søgning faldt valget på Bækkels. Det var med ultra kort frist dagen før at vi skulle bruge det. Men ejeren var hurtig med på ideen. Hvis vi kunne nøjes med lidt sammensat og overskud fra dagens produktion, så var det okay. Må bare sige topklasse. Maden var fantastisk - lidt tapas forretter samt det lækreste møre kød til bøffer. Det bedste af det hele var endda at ejeren kom ud forbi med det da han havde fri og alligevel skulle næsten den vej hjem.
De varmeste anbefalinger herfra - vi kommer ihvertfald til at bruge Bækkels igen

Hilsen tri-tosserne i Karrebæksminde

2 giugno 2019

Fantastisk mad med lækkert mørt kød

Vi fik Bækkels anbefalet og jeg skal love for at vi er glade for det. Det hele var bare så perfekt. Maden var super god, smagte lige som hjemmelavet. Vi havde bestilt oksemørbrad, og jeg var lidt bekymret, for jeg havde glemt at sige hvordan den skulle steges. Men der var ingen grund til bekymring, den var helt perfekt rosa/rød og super mør, lige præcist som en oksemørbrad skal være. Vi fik også noget kamp steg som var super saftig og alt tilbehøret var bare super.
Bækkels var gode til at komme med et meny forslag som vi så kunne tilrette. Næste gang vi skal have fest, skal vi klart have mad fra Bækkels igen.

21 maggio 2019

Vi giver vores varmeste anbefalinger…

Vi giver vores varmeste anbefalinger til Bækkels. Vi fik god telefonisk vejledning, maden blev leveret som aftalt, og den smagte rigtig lækkert. Svigermor sad til sidst og spiste saucen med sin gaffel 😉 Alle gæster var glade og tilfredse, og det var vi bestemt også. Vi skal helt klart have mad herfra igen til næste fest!

20 maggio 2019

Italien i Fodby

Vi havde valgt den italienske menu, og alt var godt, smagfuldt og smukt anrettet. Vi havde bestil til 17, og der var rigeligt. Det var som om, at hvis Bækkels var i tvivl om feks et eller 2 brød var nok,ja, så var der selvfølgelig 2.
Leveret til tiden i pæne fade og skåle.

15 maggio 2019

I used to stay in 5* hotels dine in…

I used to stay in 5* hotels dine in many reputable restaurants round the world, but the way you design and cock the dishes are outstanding , therefore you see me very often ordering to my gathering and my parties , thank you for that and wish you many years of success,
M.Ali.Josef

9 maggio 2019

Lækker mad.

Virkelig god mad til den rette pris. Om det er store eller små selskaber leveres til tiden og kvaliteten i top.

6 maggio 2019

Tak for en super dejlig og meget lækker…

Tak for en super dejlig og meget lækker menu, samt den venlige betjening jeg fik, og ikke mindst den fine pris, jeg nød at jeg ikke skulle stå i køkkenet hele dagen, samt at jeg ikke skulle gøre indkøb til menuen, stegen var som smør, og tilbehøret super godt, vores gæster roste maden, så det bliver ikke sidste gang at jeg køber menu hos Bækkels.
taknemmelige hilsner
fra Ingelise Nielsen

5 maggio 2019

Frokostmenu til topkrakter

Rigtig lækre og smagsfulde retter lige til at sætte på bordet.
Kalveculotten var stegt til perfektion, og var lige så mør som smør.
Dejligt ikke at skulle stå i køkkenet hele formiddagen, det vil jeg benytte mig af en anden gang.

3 maggio 2019