Top service og professionel behandling Vi havde mange hvepseboer på vores grund og Michael og han kollegaer har fået dem alle fjernet. De kom endda ud en ekstra gang, da de havde overset et enkel... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg havde en aftale om at Az skadedyrservice skulle komme og fjerne hvepsebo, efter aftale, men da klokken blev 17.45 havde jeg intet hørt fra ham, jeg ringede til dem kl.14.50 der fik jeg at vide a... Leggi di più
2 rare medarbejdere dukkede op som aftalt og tog sig af hvepsebo og myrer. God dialog omkring det de lavede og gav God info om hvad vi kunne forvente efter udførsel. Dejligt med den sikkerhed, at hv... Leggi di più
Vi havde besøg af AZ skadedyrsservice for at fjerne et hvepsebo i vores udhæng. Selv om det var højt oppe og der var vasketøjssnore i vejen, var der ingen problemer. Skadedyrsbekæmperen formåede at... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT BEDØMMELSER UNDER AZ SKADEDYR INTET HAR MED AZSKADEDYRSSERVICE AF GØRE: DE FIGURERER MED EGET CVR NUMMER SOM DESVÆRRE BLIVER FORVEKSLET MED OS NOGLE GANGE: SELV TRUSTPILOT KAN IKKE FINDE UD AF AT SLETTE DEN. DA SIDEN IKKE EKSISTERER . Hos AZ Skadedyrsservice får du en autoriseret skadedyrsbekæmper med solid erfaring. Vi hjælper private, erhverv og boligforeninger på Fyn, Sjælland og i Jylland – og rykker hurtigt ud, når der er problemer i hjemmet, på loftet eller i virksomheden. Vi bekæmper bl.a. mår, rotter, mus, skægkræ, væggelus, borebiller, myrer, hvepse, møl, klanner og andre almindelige skadedyr. Du får altid en løsning baseret på korrekt artsbestemmelse, godkendte metoder og fokus på holdbare resultater.
Informazioni di contatto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Holde jer væk fra A-Z skdedyrsservice
Holde jer væk fra A-Z skdedyrsservice
Dårlig servic holde ikke aftale og nu over en månde siden var han hos mig og har lovet af hans ringer eller vender tilbage men det har ikke gjort. Og nu ringe jeg til ham så tager han ikke tlf. og skriver en sms så svar han heller ikke . DET ER ALTSÅ SNYDE OG IKKE ORDEN !!!!! Passe på !!!
Jeg har kontakt jeres service på 61726431. Hvis du vare sige til ham Daniel fra Ebeltoft så ved han godt !
Jeg har betalt 2500kr for 2min for han skulle hjælpe med at bekæmpe mår men den er op på taget igen . 😡

Risposta di AZ Skadedyrsservice
Behandling af skægkræ var yderst…
Behandling af skægkræ var yderst effektiv, har ikke set nogle i 3 uger nu
Behandling for mår.
Behandling for mår, samt aflukning.
Yderst tilfredsstillende både før og efter behandling.
God kommunikation
God kommunikation, god service og hurtig ekspedit. De var enormt venlige og det var alt i alt en meget behagelig og professionel oplevelse. Tak for det!
OPDATERET ANMELDELSER·2
NY
Ændret til godt
har idag LØRDAG 23/9 fået et opkald fra az skadedyrsservice som jeg bestemt ikke havde regnet med hvilket kun var til den positive side 😀 ejeren ringede personligt til mig vi fik en længere snak om tingene om hvad der var gået galt. Han har endvidere tilbage betalt mig beløb for de vandinger der er gået galt 😀👍 samt lovet at komme og vande gratis til foråret.
Dette synes jeg bestemt er positivt at han selv tager sig af sagen efter at have undersøgt hvad der er sket/gået galt. Så herfra skal lyde stort tak.
For 10 timer siden
har haft az skadeservice ude og vande… afd. På Fyn.
har haft az skadeservice ude og vande for myre 14/7-23 hvilket var super. men men men derfra gik det kun en vej og det var ned af bakke. da de efterfølgende skulle komme igen og vande for nyre da jeg havde købt deres pakke 3. (med 3 vandinger ind/ude) gik det helt galt. hver eneste gang vi har haft lavet en aftale er de aldrig dukket op som aftalt og man hører ikke noget fra dem overhovedet... jeg kontakter dem selv hver eneste gang og får at vide det kan de ikke forstå og det beklager de, vi laver så endnu en ny aftale hvor jeg igen skal sørge for der er nogle hjemme så de kan vande indenfor også.
jeg har selv taget fri fra arbejde samt min kone har taget fri for at være hjemme i det tidsrum de selv har sagt kl 10-14. nu her efter 4 forsøg fra deres side er der stadig ikke dukket nogle op for at vande for myrer 2 gang så jeg tvivler på der overhovedet bliver vandet for myrer 2 el. 3 gang som er den pakke jeg har købt og betalt for.
jeg har ligeledes skrevet til chefen selv michael at han bare kan mobil pay mig det resterende beløb ca 900 kr så slipper de for at komme som de jo tydeligvis alligevel ikke gider. men heller ikke her for jeg noget svar retur...
mere useriøst firma skal man dælme lede længe efter.
så kan bestemt ikke anbefales....
DE BURDE HAVE MINUS I STJERNER.......
mvh jørgen olsen
Az hjalp mig med mit nyreproblen og…
Az hjalp mig med mit nyreproblen og løste også problem med hvepse, det var trygt at have dem i huset, de lukkede sig selv ind og kontaktede mig flere gange for at følge op
Latterligt firma overholder ikke aftalerne
Latterligt firma der ikke overholder forudindgåede aftaler. Var aftalt at der skulle ordnes hvepsebo fredag formiddag 18/8, og trods bekræftelse (ad flere SMS) på at de nok skulle dukke op, så så jeg aldrig nogen medarbejder den fredag. Hyrede anden hjælp i stedet.
Super service😄
Super service😄
Hurtig udrykning.
Jeg har brugt A-Z skadesservice til bekæmpelse af myre, jordboer og hvepse alt til stor tilfredshed.
Vil til en hver tid anbefale dem😄
Anstændigt firma
Super behagelig mennesker, venlige og serviceminded.
Årsagen til, at det kun blev til 4 stjerner er, at de ankom kl 15.00, hvor aftalen hed 10.00. Jeg telefonerede dem ved 12 tiden, hvor de bekræftede at de var på vej. Nu gjorde det ikke alverden, men det kunne det sagtens.
Forbehold: skadedyrsbehandlinger kan være komplicerede og tiden svær at beregne, hvorfor en lille heads up havde været at foretrække.
Vi anvender dem helt sikkert igen….
Brændt af for 2. gang! Meget uprofessionelt firma.
Kan på ingen måde anbefale dette firma. Vi havde booket dem til at komme og fjerne et hvepsebo. Vi ringede dagen før for at bekræfte aftalen, da vi tidligere er blevet brændt af. Det blev bekræftet, at de kom dagen efter imellem 8-9. Vi kørte ned i vores sommerhus og ventede. Ingen kom, og da vi ringede til firmaet, fik vi at vide, at vi ikke var med på dagens rute. Det er som sagt 2. gang, at de IKKE kommer som aftalt. Virkelig useriøs og uprofessionel kundeservice!
Fremragende service
Fremragende service.
Havde akut behov for bekæmpelse af hvepseboer. Ringede fredag, AZ var på pletten allerede søndag.
Kan kun anbefale.
Super gode service fra AZ skadesevice
Super gode service fra AZ skadesevice. Vi ringede igår eftermiddags og de har værer har til formiddag. De sprøjtede for boet i hulemuren og fjernede det bo vi havde på loftet.
Tak til de to mænd, mener de hed Rasmus og Mathias 👍👍
Meget effektiv og hurtig hjælp
Meget effektiv og hurtig hjælp, fra kompetent fagperson, smilende og imødekommende.
Alt kontakt og service fungerede nemt og ligetil 😊🐝
Kan anbefales.
Vi har i dag haft besøg af AZ skadedyrsservice, da vi havde 2 hvepsebo i udhænget, som ikke kunne fjernes, da de var inde i udhænget..
Fyren hed Mathias og kom med kort varsel. Han var meget grundig og omhyggelig. Kort tid efter hans besøg var der ingen aktivitet hos hvepsene længere.
Super service💪🏻
Super service💪🏻 de kom dagen efter jeg ringe til dem og fjernede til hvepsebo. Da jeg stadig oplevede hveps, ringede jeg igen og de kom for at give gift igen. Selvom han kunne se det var fra et andet bo, tog han ikke betaling igen. Det er virkelig god service og har haft en rigtig god og venlig dialog hele vejen igennem 💪🏻
Overhovedet ingen virkning efter sprøjtning mod mår. Men regningen på kr 1500 kom hurtigt.
Blev lovet, at efter sprøjtning mod mår på huset, ville dyret ikke komme igen i mindst 3 måneder. Har været her lige siden og er meget aktiv. Spild af penge

Hurtig og veludført opgave
Hurtig og veludført opgave, rigtig god og nyttig information

Super fin oplevelse
Super fin oplevelse.
Nem kontakt og endda på en helligdag! Hjælp allerede dagen efter.
Vi fik god hjælp til at vurdere problemet så vi heller ikke fik gjort for meget.
God service og kan godt anbefales.
God service og kan godt anbefales.
Hurtig og effektiv.
En god oplevelse.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.