AZ Design Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jag vill ge ett stort tack och den högsta möjliga beröm för den bästa kundservice jag någonsin upplevt! Kundtjänst var otroligt tydlig, professionell och hjälpsam genom hela processen. Trots att jag... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bra SERVICE! Hade satt mig i en situation där jag missat att beställa strumpor till ståbord. Behövde dem akut på en onsdag och jag la ordern på nätet och följde upp med ett samtal till AZ Design. De... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Råkade tyvärr skada ut för skada på produkten under transporten (alltså orsakad av fraktbolaget, inte AZ). Snabbt, hjälpsamt och mycket trevligt bemötande från AZ att komma fram till en bra lösning fö... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

lätt att göra en beställning och klicka sig fram, när man ska välja måttt, färg. Informativ order och hur man kan följa sin beställning. Mycket snabb på att svara per mail när man kontaktade för min l... Leggi di più

1. Negozio di arredamento per bar e ristoranti
  2. Negozio di mobili per uffici

Informazioni fornite da varie fonti esterne

AZ Design erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av möbler och inredning för offentlig miljö så som restauranger, caféer, hotell och företag. Showroom i Stockholm.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

226 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Höj och Sänkbart skrivbord.

Trevlig supportmvid eventuella frågor före beställningen
- Fantastiskt snabb leverans.
- Montering och installation gick som en dans.
- Kvalitén känns robust och gedigen, svensk kvalité helt enkelt.
Enbart positivt att säga om detta..
MVH

13 gennaio 2021

Tack för ditt fina omdöme! Välkommen åter. / Stefan

Valutata 5 stelle su 5

Var på jakt efter höj- och sänkbart…

Var på jakt efter höj- och sänkbart skrivbord som privatperson. Trots att jag är över 190cm och egentligen behöver deras dyrare variant pga höjden så visade dem sig mycket tillmötesgående och flexibla för att lösa min situation och att jag kunde köpa rätt skrivbord för mig. Supergrymma och rekommenderas! Kom på pall med leverans av dhl till lägenhetshotell. Trevliga och hjälpsamma killar på fraktsidan oxå!

23 dicembre 2020

Risposta di AZ Design

Det vara roligt att höra att du blev nöjd! Tack för att du handlar på AZ Design! Välkommen tillbaka! Mvh / Danielle

Uppskattad service

Uppskattad service, särskilt ert utbud av stolar passade oss bra :)

23 novembre 2020

Risposta di AZ Design

Kul att höra. Välkommen åter!
//Andreas

Snabbt leverans

Snabbt leverans
Bra bemötande
Prisvärda produkter

6 novembre 2020

Tack för dina fina ord! Välkommen åter! / Stefan

Otroligt hjälpsam & snabb service

Vi beställde möbler från AZ design och fick hjälp med offert samma dag. Inte bara kunde möblerna reserveras åt oss utan när vi sedan la beställningen fick vi leverans dagen efter. Fantastisk service med stor flexibilitet & snabb återkoppling!

27 ottobre 2020

Risposta di AZ Design

Vad glada vi blir, tack snälla för ditt fina omdöme! :) //Vendela

En mycket hög service

En mycket hög service, behjälpliga, snabb respons och mycket trevliga. Möblerna vi inhandlade håller hög kvalité och allt var mycket väl inpackat så inget trasigt i leverans. Prisvärda och hög service nivå.

23 ottobre 2020

Tack för ert fina omdöme, det gläder oss. Ha en fin dag! :) / Vendela

Super nöjd

Super nöjd! beställde och bara någon timme senare var mina produkter på plats!! Det kallar jag service!

24 agosto 2020
Non scritta su invito

Risposta di AZ Design

Tack Nathalie för ditt fina omdöme! Välkommen åter :)
//Vendela

Supernöjd 👍Beställde parasoll på mån

Supernöjd 👍Beställde parasoll på mån, leverans på tisdagen ! Men under transporten till oss blev emballaget sönderslitet av att någon har dragit parasollen i marken. Parasollen blev skadad, chaffören ringer om händelsen till oss, det är bara skicka tillbaka parasollen, tyvärr ! Vi ringer och berätta det inträffade för AZ. Pang, och vi hade en ny dagen efter ! Det är ”first classe” service👍 Tack från Flinks Custom Cycles

13 luglio 2020
Non scritta su invito

Risposta di AZ Design

Vad roligt att höra. Varmt välkommen åter!
Ha en bra sommar!
//Vendela

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più