2,3

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

FUP FIRMA

Ingenting hos Axisheal lever op til mine forventninger. They confirmed my order #2841 on 13th March 2026. I wrote to them on 13th April, that I hadn’t received it after a month. Then they started writing that they had delivered, which is not true. I’m always home as I cant walk. They have not rung my doorbell or delivered anything to me! Now they write that everything is in order from their side.
Undskyld jeg pludselig kom til at skrive på engelsk, det var fordi jeg lige havde gennemlæst deres mails på engelsk. Hjernen fortsatte åbenbart i samme spor, indtil jeg opdagede det.
Jeg kan kun gentage, hvad andre har skrevet. FUP-FIRMA!
Ps.
Det er misvisende, at de står til 2,5 stjerner, når INGEN anmeldelser har givet mere end 1 stjerne. Det er man jo nødt til, men den kan man se, de heller ikke fortjener.

22 aprile 2026

Køb ikke hos denne forhandler det er svindel og Bedrag…

ikke nok med at de sender det forkerte af det folk bestiller . de snyder også folk der køber deres produkt Olonte , der har de tilbud 2 steder med nogle priser der er fup og svindel , jeg citerer : køb 2 PIPItea og få en gratis , men det passer ikke for hvis du regner på prisen , så kommer du til at betale det hele,483,00 du får ikke rabbat overhovedet ej heller hvis du køber 3 og skulle få 2 gratis , det gør du ikke du betaler 45 forsendelse og 655,00 deet giver 700 ialt ingen rebbat køb IKKE HOS DENNE Forhandler
KONTAKT OS: du bliver snyt

axisheal.com

15 aprile 2026

AxisHeal er FUP og SVINDEL

Det kan ikke være rigtigt, at man som forbruger er tvunget til at give AxisHeal en stjerne hos Trustpilot, for at komme til at skrive en anmeldelse/advarsel. Jeg bestilte to stofposer af mærket Velor, som skulle være imprægneret med bivoks, til en pris af 350 kr. Den vare jeg modtog i dag, en måned senere, havde intet mærke, men blot en plastik inderpose. Fup og svindel. Annette

7 aprile 2026

Svindelfirma

Svindelfirma
Faldt også for brød posen. Synes det lød rigtig smart med en pose til at bevare brødet frisk.
Modtog en bomuldspose med plastik inden i.
Spild af penge

24 marzo 2026

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito