Awan Nordic Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

1. Grossista di dolciumi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi beskæftiger os med salg af slik, chokolade, chips/snacks, læskedrikke mv. Vi beskæftiger os med danske og internationale brands.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Fantastisk service og kvalitet

Fantastisk service og stort udvalg af topkvalitet vare. Awan Nordic kan helt klart anbefales.

20 luglio 2020

Hej Maja!
Tak for de 5 stjerner og din anbefaling. Vi håber, at du bliver glad for din ordre.

Amin / Awan Nordic

God service, hurtig service og professionel service. 5 stjerne herfra! Kan klart anbefales.

17 luglio 2020

Hej Deniz!
Tak for de 5 stjerner og din anbefaling.

Billigt og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering.
Man kan altid forvente de kommer til tiden.

Hej Jens,
Tak for din anmeldelse!
Vi håber, at du får glæde af din ordre.

Varm anbefaling

Virkelig bredt og nøje udvalgt sortiment. Super god service og hurtig levering. Giver dem med glæde min varmeste anbefaling efter at have handlet med dem mange gange!

Hej Timur!
Tak for de 5 stjerner og din anbefaling. Vi håber, at du får glæde af din ordre.

Virkelig Fantastisk service

Virkelig Fantastisk service, specielt deres hurtige levering af service. Desuden også et stort udvalg af varer og kvalitet

Hej Martin,
Tak for din anmeldelse!
Vi håber, at du får glæde af din ordre.

Hurtig og effektiv leveringstid

Hurtig og effektiv leveringstid, kunne dog være rart med besked om udsolgte varer inden levering - men self ikke trukket i beløb. Flot og overskuelig hjemmeside

8 aprile 2020

Hej Ilmisar,
Tak for din henvendelse.
Jeg beklager, at du har måtte undvære et produkt fra din bestilling, men er glad for at du anvender vores hjemmeside. Vi forsøger altid at have alle varer på lager og bestræbe, hvis dette ikke er tilfældet.

Du er meget velkommen til at sende en mail til: info@awannordic.com med faktura og ordrenummer, så undersøger jeg det nærmere - i mens kan du gøre brug af rabatkoden sendt til din mail.
God dag til dig :)

/Amin

God service og godt udvalg af varer

God service og godt udvalg af varer.
Har de klassiske ting man skal bruge, men også nye og spændende varer som har kørt godt hos os, såsom Frispy Chips!
Har kun oplevet at tingene blev leveret til tiden og har ikke oplevet fejl med bestillinger.
Klart et anbefalingsværdigt sted at få leveret sine varer fra.

6 aprile 2020

Hej Max!
Tak for de 5 stjerner og din anbefaling. Vi er glade for, at du har fået glæde af Fripsy.
Har du også husket at få vores farverige salgsdisplay med?
Hvis ikke så, skal jeg bede dig om at henvende dig i kommentarfeltet og- eller på: info@awannordic.com med faktura/ordre nr. så sørger vi for at du får sådan et med ved næste lejlighed. Derudover skal jeg informere dig om, at vi indenfor nærmeste fremtid får en sortimentudvidelse af Fripsy, hvilket blot medføre yderligere varianter til serien.

Amin / Awan Nordic

Fantastisk god service og virkelig…

Fantastisk god service og virkelig produkter i topkvalitet. Awan Nordic er virkelig en virksomhed som sætter kundes ønsker og behov som sin absolutte topprioritet! Kan klart anbefale denne virksomhed hvis du står og mangler nye topkvalitets konfekture produkter til din virksomhed!

4 aprile 2020