Av og til så blir en karakter bedre når problemer oppstår. AV-shop kunne ikke klandres for at pakken hadde havnet på feil adresse, og i stedet for at jeg som kunde måtte bale med å rette opp i dette s... Leggi di più
Meget rask levering, supert. Også veldig behjelpelig. Manglet brosjyre om produktet. Fikk datablad noe senere på forsterker delen, men syntes den var mangelfull. Handlet kun om detaljer om fronten... Leggi di più
Det første jeg merket var den eksepsjonelle kompetansen hos AV-Shop. Jeg kunne sparre med dem, og følte at de brydde seg om prosjektet mitt. De ønsket resultatet mitt best mulig fremfor å prakke på me... Leggi di più
Uvanlig serviceinnstilte. Tilgjengelighet, svartider og treffsikkerhet i svarene er langt forbi det man ville fått hos en "vanlig" butikk, også hos andre i high-end sjiktet. Der jeg støtte på et par u... Leggi di più
- Installazione di home theater
- Consulente acustico
- Ingegnere civile
- Negozio di impianti Hi-fi
- Negozio di schermi
- Negozio di impianti audio domestici
AVshop leverer en komplett bredde av AV-utstyr, med hovedfokus på alt du trenger om du skal bygge og utstyre en hjemmekino, enten du bygger og prosjekterer selv eller får assistanse fra oss fra A til Å!
Smalvollveien 61, 0667, Oslo, Norvegia
- +4722641060
- salg@avshop.no
- avshop.no
Le persone hanno visualizzato anche
Veldig god support.
Veldig god support.
AVshop har noe høye priser (og de blir nok naturlig høyere etter hvert pga valuta), men de har en uovertruffen support og støtte både før og etter kjøp.

Risposta di AVshop.no
Fikk god oppdatering etter å ha bedt om…
Fikk god oppdatering etter å ha bedt om det, og opfølging.
Kablene var av god kvalitet!

Risposta di AVshop.no
Kunnskapsrik veiledning kombinert med…
Kunnskapsrik veiledning kombinert med god service! Anbefales!

AV Shop leverte som forventet
AV Shop leverte som forventet, og har i tillegg veldig god kunnskap og god service. Hyggelige mennesker som gjør at jeg føler meg verdsatt som kunde.

Meget god dialog med Gorm
Meget god dialog med Gorm. Projektoren er montert men vi har ikke testet ordentlig enda. Hilsen Modum Fotoklubb.

Helt topp!
Har handlet av avshop flere ganger det siste året og de sender lynraskt, hjelper deg med valg av produkter og support på telefon. Helt topp!

Super service
Super service. Tar absolutt hensyn til kundens interesse og anbefaler deretter.

Hjelpsom og raskt levert
Hjelpsom gjeng med god kunnskap og gode svar. 20 timer etter bestilling var varene levert på dør.

Risposta di AVshop.no
The shop is actually called AV-Shop
The shop is actually called AV-Shop and states it is the Official reseller of FiiO audio products. My order and payment was acknowledged but not dispatched and no replies to emails. I have lodged a claim through PayPal from which I see my payment was made to OPPO Electronics Limited. A search on Companies House website of OPPO Electronics Ltd reveals an active proposal to strike the company off (as at 27 Dec 2020)

Risposta di AVshop.no
Unresponsive and astonishingly rude customer service
Extremely slow communication. Simple answers to questions were not provided, despite repeated attempts. Upon bringing the issue to their attention, their proprietor gave clear indication that 'unnecessary' questions relating to product features and delivery were not welcomed, and actually informed that they would not be answered; truly baffling.
I have never, ever dealt with a company as hostile and childish as this. Avoid at all costs; there are numerous other audio & video companies for which customer service doesn't exist as just some abstract concept and are more deserving of your business.