Av og til så blir en karakter bedre når problemer oppstår. AV-shop kunne ikke klandres for at pakken hadde havnet på feil adresse, og i stedet for at jeg som kunde måtte bale med å rette opp i dette s... Leggi di più

Meget rask levering, supert. Også veldig behjelpelig. Manglet brosjyre om produktet. Fikk datablad noe senere på forsterker delen, men syntes den var mangelfull. Handlet kun om detaljer om fronten... Leggi di più

Det første jeg merket var den eksepsjonelle kompetansen hos AV-Shop. Jeg kunne sparre med dem, og følte at de brydde seg om prosjektet mitt. De ønsket resultatet mitt best mulig fremfor å prakke på me... Leggi di più

Uvanlig serviceinnstilte. Tilgjengelighet, svartider og treffsikkerhet i svarene er langt forbi det man ville fått hos en "vanlig" butikk, også hos andre i high-end sjiktet. Der jeg støtte på et par u... Leggi di più

1. Installazione di home theater
  2. Consulente acustico
  3. Ingegnere civile
  4. Negozio di impianti Hi-fi
  5. Negozio di schermi
  6. Negozio di impianti audio domestici

AVshop leverer en komplett bredde av AV-utstyr, med hovedfokus på alt du trenger om du skal bygge og utstyre en hjemmekino, enten du bygger og prosjekterer selv eller får assistanse fra oss fra A til Å!

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Kjempegod service og informasjon da jeg…

Kjempegod service og informasjon da jeg tok kontakt, fikk utfyllende og gode svar. Videre var det enkelt å bestille på nett og hente ut i butikk, i tillegg til god priser.

28 novembre 2024

Risposta di AVshop.no

Takker så mye for hyggelig tilbakemelding Christian! :)

Hamrammr - our new reference system

We flew all the way from Germany to Oslo a year ago to listen to the Hamrammr speakers. The guys took an incredible amount of time for consultation on-site, and the demonstration was fantastic. Before our visit, the Ascendo system was our reference. After the demonstration, it was clear that this had changed that day. The purchasing process was also seamless. The support from Oslo was outstanding at all times. From start to finish, it was evident that real professionals were at work here. A heartfelt thank you once again from Germany! :-)

10 ottobre 2024

Risposta di AVshop.no

Thanks a lot, and thanks for choosing Hamrammr as your reference system of choice. We hope and believe you will be very pleased after installation, and please keep us posted on your progress as we are certainly eager to hear your feedback once installed! :)

Epson

Hjelpsomme, kunnskapsrike, solgte meg det jeg trengte og ikke hva jeg først så på. Veldig fornøyd med valg av prosjektor

9 settembre 2024

Risposta di AVshop.no

Takker så mye for hyggelig tilbakemelding Stian! :)

Supert

Rask, enkelt, effektivt. Bra butikk med bra greier, anbefales.

31 luglio 2024

Risposta di AVshop.no

Takker så mye for hyggelig tilbakemelding Stian! :)

Rockfon-platen var ikke i angitt…

Rockfon-platen var ikke i angitt størrelse

30 luglio 2024

Risposta di AVshop.no

Hei Lars Erik! Noen av våre leverandører av akustikkplater lar det være litt margin rundt platene slik at de skal passe inn i rammer. Dette skriver de gjerne ikke i produktteksten selv, men vi skal legge det til som info selv og beklager selvsagt dette!

Anbefales

Seriøse, dyktige, rask og sikker forsendelse. Bare en telefon unna god og hyggelig kundeservice. Rask respons. Ikke noe trykk ditt trykk datt for å komme gjennom. Gode på oppfølging om det er noe du lurer på over telefon. Er bare fornøyd med min Receiver handel. Kan anbefales.

4 luglio 2024

Risposta di AVshop.no

Tusen takk for fin tilbakemelding Kjell! :)

Rask og god service.

Utrolig god og rask hjelp til å finne riktig lampe jeg trengte til min projektor. Bestilte på nett og fikk varen på døra allerede neste dag.

4 luglio 2024

Risposta di AVshop.no

Takker så mye for hyggelig tilbakemelding Ole! :)

Umik1

Lynrask levering

24 aprile 2024

Risposta di AVshop.no

Takker så mye, vi prøver alltid å sende så raskt det lar seg gjøre! :)

Hvis du leter etter superprofesjonelle…

Hvis du leter etter superprofesjonelle innen lyd-video, trenger du ikke lete lenger. Dyktige fagfolk og veldig hyggelige!
Jeg anbefaler det av hele mitt hjerte!!!

26 marzo 2024

Risposta di AVshop.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Marin, setter vi stor pris på!