Bestilte sekker rundt lunsjtider, og fant dem foran huset da jeg kom hjem kl. 17.30. La inn bestilling for henting sent søndag kveld, fikk melding halv tolv på mandag om at sekkene var hentet. Strålen... Leggi di più
Har skrevet dette før, men jeg kan anbefale Avfallsekk på det aller sterkeste! Perfekt til å samle løv fra vår store hage, og hagearbeid har blitt vesentlig lettere etter at jeg oppdaget Avfallsekk! S... Leggi di più
Rask henting av sekken etter at jeg hadde bestilt henting. God informasjon på hjemmesidene om de forskjellige avfallstypene man kunne få hentet. Alle med gode instruksjoner på hva som er tillatt å put... Leggi di più
For en service!! For det første, prisen på produktene er lavere enn konkurrentene. Brukervennligheten er strålende, og utførelsen er i særklasse. Min opplevelse er at INGEN utfører oppdraget rasker... Leggi di più
Avfallsekk.no så dagens lys i august 2022. Vi så behovet for å tilby enklere løsninger for avfallshåndtering og gjøre dette digitalt lett tilgjengelig for våre kunder. Ved digitalisering og automasjon tror vi også at vi kan tilby de mest grønne og kostnadseffektive løsningene i markedet for avfallshåndtering. Vårt mål er å være gode og transparente på pris, samt ha de mest brukervennlige løsningene i markedet. Vi har alltid som mål å gi våre kunder en rå kjøpsopplevelse, helt fra du kommer inn i nettbutikken og frem til du har mottatt pakken. Du skal føle deg trygg hos oss, og vi gjør alt for at du som kunde skal få en smidig håndtering av eventuelle reklamasjoner, returer og bytter.
Myrveien 8, 1434, Ås, Norvegia
- 466 75 200
- kundeservice@avfallsekk.no
- avfallsekk.no
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche

Kjapt og effektivt!
Kjapt og effektivt!! Fikk sekken dagen etter bestilling. Ble hentet dagen etter bestilling. Stor sekk med en hel peis med stein og armering. Tok med rubb og stubb. Strålende!

Risposta di Avfallsekk
Fornøyd med alt, avtaler, henting og informasjon
Fornøyd med at alle avtaler ble holdt.
Sjåfør hadde verst tenkelig dag som var min skyld og måtte kjøre igjennom et barneHalloween selskap.
Måten Ivan sjåføren løste og kommuniserte på var perfekt. Satte sikkerhet først, sekkene ble hentet og oppi det hele tok det ikke lenger tid. Likte også informasjonen jeg fikk da jeg ønsket å bruke dem igjen

Risposta di Avfallsekk
Hentet avfallsekken fort og greit
Hentet avfallsekken fort og greit. Fornuftig priset 👍

Risposta di Avfallsekk
Superrask henting av sekkene!!
Superrask henting av sekkene!!! Tror de ble hentet innen én time etter at jeg hadde bestilt henting! Imponerende! Veldig fint at de har god pris for bedrift/borettslag! Topp!

Raskt og effektivt!
Gratis levering av pose og rask henting av avfall! Rask veiledning via chat👍🏻

Risposta di Avfallsekk
Sekkene ble faktisk levert på feil…
Sekkene ble faktisk levert på feil sted, men med hjelp fra support fikk jeg et bilde av hvor de lå på 2 minutter. Imponerende kundeservice.

Anbefales
Bra kvalitet på sekk. Skjedde en liten misforståelse men avfallsekk.no ordnet opp. Kommer til å bruke dem igjen 👍

Risposta di Avfallsekk
Sekken stod litt vanskelig til
Sekken stod litt vanskelig til, men med god presisjon og eleganse, så ble sekken fjernet.