Bestilte sekker rundt lunsjtider, og fant dem foran huset da jeg kom hjem kl. 17.30. La inn bestilling for henting sent søndag kveld, fikk melding halv tolv på mandag om at sekkene var hentet. Strålen... Leggi di più
Har skrevet dette før, men jeg kan anbefale Avfallsekk på det aller sterkeste! Perfekt til å samle løv fra vår store hage, og hagearbeid har blitt vesentlig lettere etter at jeg oppdaget Avfallsekk! S... Leggi di più
Rask henting av sekken etter at jeg hadde bestilt henting. God informasjon på hjemmesidene om de forskjellige avfallstypene man kunne få hentet. Alle med gode instruksjoner på hva som er tillatt å put... Leggi di più
For en service!! For det første, prisen på produktene er lavere enn konkurrentene. Brukervennligheten er strålende, og utførelsen er i særklasse. Min opplevelse er at INGEN utfører oppdraget rasker... Leggi di più
Avfallsekk.no så dagens lys i august 2022. Vi så behovet for å tilby enklere løsninger for avfallshåndtering og gjøre dette digitalt lett tilgjengelig for våre kunder. Ved digitalisering og automasjon tror vi også at vi kan tilby de mest grønne og kostnadseffektive løsningene i markedet for avfallshåndtering. Vårt mål er å være gode og transparente på pris, samt ha de mest brukervennlige løsningene i markedet. Vi har alltid som mål å gi våre kunder en rå kjøpsopplevelse, helt fra du kommer inn i nettbutikken og frem til du har mottatt pakken. Du skal føle deg trygg hos oss, og vi gjør alt for at du som kunde skal få en smidig håndtering av eventuelle reklamasjoner, returer og bytter.
Myrveien 8, 1434, Ås, Norvegia
- 466 75 200
- kundeservice@avfallsekk.no
- avfallsekk.no
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Transporten kom før jeg hadde…
Transporten kom før jeg hadde forventet, men det var veldig bra at han kom så fort. Fikk kastet det jeg ville!

Risposta di Avfallsekk
Rask på henting av avfall.
Det er enkelt og bestille henting og dere kommer når dere sier at dere skal som regel dagen etter.

God opplevelse
Enkelt å bestille, konkurransedyktig pris, og veldig rask henting og levering

Risposta di Avfallsekk
Alt gikk absolutt helt knirkefritt
Alt gikk absolutt helt knirkefritt, selv med en bil som ikke helt var samarbeidsvillig til å begynne med. Likevel ble sekken hentet som avtalt!

Risposta di Avfallsekk
Fornøyd, men det oppsto en misforståelse
Rask og fin henting, samt håndtering av misforståelse knyttet til avfallet. Vi hadde kun hageavfall og det ble ordnet opp i. Jeg er superfornøyd.

Topp service
Topp service. Bruker de her lett igjen, kan anbefales!

Tipp topp tommel opp
Rask henting og enda raskere levering av sekkene. Aldri noe problemer.

Fantastisk service!
Fantastisk service!
Fikk levert sekker hjem på døra selv om det var helg og de egentlig ikke hadde utlevering. Var behjelpelig på tlf om jeg hadde spørsmål om sortering, og henting av sekker gikk smertefritt med at de kom på kort varsel og til tidspunkt som passet meg best. Anbefales om du skal kvitte deg med avfall!

Risposta di Avfallsekk
Veldig befriende og tidsbesparende når…
Veldig befriende og tidsbesparende når sekkene blir hentet ut. Kranbil kom som bestilt og hentet med seg sekkene uten at det var behov for meg å være til stede. Generelt god kundeservice i forbindelse med de spørsmålene som jeg hadde.
Litt trekk for leveringstid av sekker. Reklamerer med rask levering, men på dag 6 etter bestilling måtte jeg selv hente sekkene på Schenker sin terminal i Bergen for å ha de til arbeidsstart.

Risposta di Avfallsekk
Fantastisk service fra start til slutt
Fantastisk service fra start til slutt. Hyggelig og raskt svar på chat, rask levering av sekker der jeg også fikk veiledning i hvor jeg burde sette dem, og til slutt superkjapp henting kun noen timer etter at dette var bestilt. Jeg kommer garantert til å bruke dem igjen! Anbefales på det varmeste!

God kommunikasjon
God kommunikasjon. Rask og effektiv service. Hentet til avtalt tid.

Hyggelig og profesjonelt
Veldig hyggelig personal og god kundeservice. Vennlig og profesjonelt!

Risposta di Avfallsekk
De kom veldig raskt for å hente
De kom veldig raskt for å hente. Så alt gikk greit.

Effektiv og kjapp henting
Effektiv og kjapp henting. Selv når jeg hadde skrevet inn feil nr i adressen.

For en service!!
For en service!!
For det første, prisen på produktene er lavere enn konkurrentene. Brukervennligheten er strålende, og utførelsen er i særklasse. Min opplevelse er at INGEN utfører oppdraget raskere enn Avfallsekk. Jeg fikk levert en sekk jeg bestilte samme dag, innen en time! Og bestilling av henting, neste virkedag. I tillegg er de menneskene jeg har hatt kontakt med, veldig hyggelige.
Dette er bransje-standarden alle bør lære av.

Risposta di Avfallsekk
Avfallsekk har god service og rask levering av Isekk.
Det var veldig god service fra kjøp av Avfallsekk til henting av sekkene.
Hyggelig , rask og god service. Terje kom innom og leverte sekker til oss på lørdag når jobben var større enn vi trodde, og vi trengte flere sekker. Vi vil bruke deres sekker på dugnader hos oss fremover.
Tusen takk til Avfallsekk 🤩