Pitshop.dk Recensioni

TrustScore 1 su 5

1,1

Bestilte et slangeovertræk til at isoler en slange. Det kommer så ikke og ringer man til dem, kommer man bare til en telefon besked, der fortæller om deres åbningstider. RIGTIG DÅRLIG SERVICE!

Bestilte et Nardi rat til min Lancia Fulvia, og fik besked på at rattet ville komme 60 dage efter bestilling, da det laves på bestilling. Først var det forsinket, og da det trak længere ud, bad jeg om... Leggi di più

Ringer angående lervingstid på diverse dele som ikke er lagervare, og får afvise 2-3 uger hvilket er helt fint. Går ind og laver bestillingen, kigger i min mail har ikke modtaget nogen odre bekræftels... Leggi di più

Vær forsigtig med at afgive ordre til dette firma. De sender ikke varen, svarer ikke på deres telefon og alle deres e-mail adresser er lukkede. Dog kom jeg, efter at have forsøgt det meste af dagen,... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tilfreds

Fragten var lidt dyr, men det er ikke noget de bestemmer.
Bestilte et t-rør i messing og fik 2 i min pakke 2 dage efter.

22 ottobre 2017

det er ikke autoslanger.dk der er noget …

det er ikke autoslanger.dk der er noget ivejen med ,men derimod Postnord, det tager lige så lang tid at få slangerne som når jeg bestiller noget fra England, de er bare ikke gode nok.
Venlig hilsen Erik

13 ottobre 2017
Logo di Pitshop.dk

Risposta di Pitshop.dk

Hej Erik har du mulighed for at sende mig dit order nummer så jeg lige kan undersøge hvad som gået gået galt, for det skal ikke tage mere end 1 til max 2 dage

Venlig hilsen
Benjamin
AutoSlanger.

ALL OK

ALL OK. ALL PERFECT. MANY THANKS FOR ALL.

2 ottobre 2017
Logo di Pitshop.dk

Risposta di Pitshop.dk

Perfect, thank you sir.

Gode produkter, priser, kundeservice og hurtig levering.

Autoslanger er et fint sted at handle, fine produkter og til en god pris.
Benjamin er i besiddelse af god kundeservice, han er i stand til at besvare spørgsmål omkring produkter, hvis man skulle være i tvivl om det mindste.
Leveringen er hurtig, trods nogle produkter kommer sendt, lang vejs fra.
Jeg giver Autoslanger 4 stjerner ud af 5, der har været en lille uenighed omkring noget, men dette er dog ude af verden.
Alt i alt, et sted jeg kan anbefale og et sted jeg køber fra igen.

23 settembre 2017