Autosell Recensioni 11

2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

Köpte en bil där sommaren 2025

Köpte en bil där sommaren 2025. Väldigt bra bemötande och trevlig. Skulle få med vinterdäck men visade sig att dom var dubbfria och slitna (olagliga) och dessutom inte parad till min bil (saknades tpms givare i dom)
Inom två veckor var bromsarna i bak slut. Så på semestern fick jag byta dom. De som är sämst var att man fick med en försäkring från Garantigruppen= katastrof= har anmält dom till ARN. Fick en broschyr som jag fick välja garanti nivå på som absolut inte stämmer med verkligheten. Där står det att dom täcker mina utgifter vid reception. Men de täcker bara max 22000 kr. Samt att den är km anpassad inom 12 månader.
Dock så har Aotocell varit väldigt behjälpligt mot dom.
Så ska ni köpa bil här kräv en annan garanti.

17 luglio 2025

Autosell köpte min bil

Autosell köpte min bil, efter lite diskuterande vart vi överens och köpet gick i lås. Arben som jag pratade med hade väldigt trevligt bemötande och lugnt sätt att prata på. Är helt säker på att han (och sina kollegor) vill göra bra affärer på båda hållen.
Imorgon hämtas bilen hemma hos mig och affären är då avklarad. Allt smidigt hittills.

19 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jag är otroligt nöjd med min…

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse! Jag bytte in min gamla bil och fick en ny som passar mig och min familj perfekt. Allt gick smidigt från början till slut, och jag kände mig trygg genom hela processen.

Det som verkligen imponerade på mig var servicen, de körde hem bilen hela vägen till mig, vilket underlättade enormt i vardagen. Dessutom hjälpte de till att flytta och montera mina barnstolar, vilket betydde mycket för mig som förälder. Det lilla extra gör verkligen stor skillnad!

Professionellt bemötande, smidig affär och fantastisk service. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som funderar på att byta bil.

2 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Känner mig blåst på bilköpet när dom…

Känner mig blåst på bilköpet när dom inte ens fixade bra däck samt att ej kollat bilen dom sålt till mig om att det var rost i kylaren typ klumpig brun sörja i
Dom sa att bilen var servad men att bromsar borde ses över
Bromsar fixar jag
Men resten då inget stämmer
Typ ville bli av med bilen bara stressigt värre
Dom hade inte fel då dom påstår att vi har ju kört med bilen
Så de var vårat fel att vi kört hem bilen 60 mil o de har ju rostat på vägen hem
70000 kosta bilen samt typ hotfull o otrevligt bemötande
Köpte en bil på lån
Borde kunna få någon kredd men nej
Dom sa att bilköpet redan gått igenom innan vi ens sett bilen i verkligheten o fick inte ångra oss när vi kom till bilhandlaren
Stämningen var hotfull o dom ville bara att vi skulle skriva på papper och hej då typ
Aldrig mer tack

19 gennaio 2026

Mini Cooper

Jag köpte en så fin Mini Cooper och fick hjälp av Arben som var väldigt hjälpsam och ärlig! Jag är väldigt nöjd och skulle verkligen rekommendera andra att också hitta sin nya bil via Autosell! Allt som allt jättenöjd!

5 novembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Audi A4 Allroad

Har titta på en Audi A4 Allroad i ett par veckor nu.
Jämfört med andra handlare om priset och utrustning.
Så i tisdags 29/4-25 blev det affär, De var mycket trevliga, jag hade testat bilen tidigare och nu igen. De skulle fixa nya sommardäck så det var ok, + ny framruta som jag uppfattade det. Föra ägaren hade anmält till försäkringsbolaget och det var klart. Kollade med Carglas och då var det en självrisk på 1800 kr som jag skulle betala. Ringer och pratar med dom och de förstår att jag missuppfattat dom. De säger till mig att fixa detta med Carglass och ta med kvittot till dom så skulle de betala detta. Väldigt snyggt gjort av dom! Det gick mycket smidigt annars.
Kan rekommendera Autosell.
Mvh Lillen

3 maggio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più